- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Vigyázz mert nem nagyon fogsz tudni olyan autó linkelni amibe valaki nem fog bele kötni.
Minden autó szervízigényes aki az ellenkezőjét mondja az nem foglakozik az autójával.
Lehetnek szériahibák az is igaz. Szerintem teljesen korrekt a linkelt Saabod. Jó felszerelt, biztonságos és megy is. Át kell nézni márkaszervibe amit meg akarsz venni, és akkor nem sok gond lehet. -
Gebriel
veterán
válasz
dízelracer #39639 üzenetére
Biztos jó bulik voltak.
Dragonfx
Egyébként minden autópálya az M0-ig ingyenes. -
Gebriel
veterán
válasz
dízelracer #39579 üzenetére
-
Gebriel
veterán
válasz
dragonfx #39470 üzenetére
A P-rendszámnak van egy éves díja ami kb 200-300e ft.
Ezt bármelyik autóra ráteheted aminek nincs, magyar forgalmija.
Tehát ha van őt autód amit most hoztál be pl Németből és nem fizeted be a regadót egyikre sem. Akkor felváltva tudod használni őket egy rendszámmal. Ha nem tévedek, ha igen valaki majd kijavít.Az E-rendszámot 6hónapra kaphatod ez kb 60-80e ft + biztositás, 6 hónap után különleges indokkal meghosszabbíthatód +6 hónappal. + 10.000ft
Mindkét esetben a személyek szállítása, külön engedéllyel lehet csak.
Ha a külföldi autónak nincsenek meg az okmányi akkor nem fogod tudni forgalomban állítani itt sem. Ha lejárt az nem számít azt hiszem.
KPM-s műszaki kell rá. Nekem aki csinálta ez E-rendszámot. 80k-t kért el és elintézett mindent. Okmányiroda, KPM vizsga. Repedt szélvédő, és átrohadt, kaszni tuti bukó.
Külföldi autókra SOHA nem kell eredetvizsgát csinálni. Aki ezért el akar tőled pénzt kérni az le akar húzni. -
Gebriel
veterán
Hy all!
Mennyibe kerül egy autóra rá rakatni az E-rendszám-ot?
Köszi előre is. -
Gebriel
veterán
"Az 1-es bmw kicsit kilóg a sorból, nem az a tipikus autó, ezért is tetszett meg részben."
De a tömeg autóból nem log ki az is biztos, fölég a 116Alfa szerintem sem rossz autó. Kollégámnak is az van egy 156. Nincs semmi baja.
És hogy esztétikailag egy autó sem veheti fel a versenyt vele az biztos. Rohadt jól néz ki belülről. Kívülről nekem csak 2004 évjáratól tetszik.
Egy baj van velük. Ha egyszer beleül egy szép alfába utána a többi autó csak egy darab vas lesz...vannak persze erős kivételek...pl BMW E36 -
Gebriel
veterán
Honnan tudom meg milyen környezetvédelmi besorsolású egy autó?
-
Gebriel
veterán
És zsír új lenne az Auris?
-
Gebriel
veterán
válasz
(Kolombusz) #21769 üzenetére
Fel sem tünt
,
Soha nem tankoltam Tesco kúton, annyira rossz lenne?
Engem a garanciális motor aggaszt -
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
"A francia külügyminisztériummal történt egyeztetés után úgy határoztunk, hogy nem rendezzük meg a Lisszabon-Dakar ralit" - áll a szervező közleményében....
...három nappal korábban pedig fegyveresek négy francia turistát lőttek agyon, egyet súlyosan megsebesítettek.Zozzant
Igazad van,elnézést -
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Jelenleg van két gépjárművem az egyiken Bonuszos biztosítás(legyen ezután A) van a másikon természetesen nincs(ő meg B).
Na mármost az A gépezeten lesz egy új üzembe tartó a családból,és én ezen lévő bonuszomat szeretném át rakni a B járműre,de egy új biztosítónál.
Meg lehet ezt csinálni?Mert próbáltam netten keresztül szerződést kötni,de gondban vagyok,hogy kit adjak meg előző biztosítómnak
Mert az A biztosítom nem a régi biztosítója a B-nek, de a bonuszom ott van.
Mit tegyek
Bocs az OFF-ért -
Gebriel
veterán
Na most lehet hogy nagy butaságot kérdezek?
De miért van biztositók közt ekkora különbség?
Miért külöbség van egy MÁV-os 10000Ft biztositása ás AEGON 23000Ft biztositása közt?
Tudom itt ez OFF,de ez az autós topic pörög a legjobban? -
Gebriel
veterán
Na most lehet hogy nagy butaságot kérdezek?
De miért van biztositók közt ekkora különbség?
Miért külöbség van egy MÁV-os 10000Ft biztositása ás AEGON 23000Ft biztositása közt?
Tudom itt ez OFF,de ez az autós topic pörög a legjobban? -
-
Gebriel
veterán
amiből az jött le(!!!), hogy a kinek jogsija van az már tökéletesen tisztában van a vezetés mikéntjével, hiszen ha nem lenne, akkor nem kapott volna jogsit...
Na látod itt tévedél.
és beböfögtél egy olyan mondatot..
át mehetünk ilyes fajta beszélgetésbe,de akkor le kell alacsonyodnom a primítivségedhez..Belekapaszkodtál amol zárójeles megjegyzésébe
..tanuljon meg szabályosan vezetni ..
itt még nincs zárójel...Mert szabályos vezetéshez igen is a KRESZ-t kell ismerni.
-
Gebriel
veterán
válasz
parandroid #2736 üzenetére
Ok.Ne is feszegesük tovább.
A KRESZ-t be kell tarani. -
Gebriel
veterán
válasz
lajafix #2733 üzenetére
Aha értem....
Te soha nem vezetél még gyorsan te azt honnan tudhatod,hogy milyen megállni hirtelen 90 v.140-röl?peterkeT
Egyébként ha 90-nél fordul elé féktávon belül egy kavicsszállító kamaz, akkor még megmentheti a légzsák
Azért nem felejtsük el van egy kormány is.
Az bizos hogy közveszély a gyorshajtás -
Gebriel
veterán
válasz
parandroid #2729 üzenetére
Egyetértek
Azért 80-90-ről és 140-ről megállni nagyon nem ugyanaz a kategória
Ha hirtelen történik valami akkor minde1 szerintem. -
Gebriel
veterán
válasz
tiv83us #2712 üzenetére
Ácsi,én nem azt mondtam hogy 140,de..
Kíváncsi lennék minden sebesség korlátot betartasz-e?Ha lakot területre érsz akkor már a tábla vonalában csak 50-el mész?Soha nem hajtottál gyorsabban a megengedet sebességnél?Városban pontban 50km/h és egy kicsivel sem több?Nem csúsztál soha át piroson úgy hogy tudtad hogy megbírtál volna állni?Ha előtted valaki 40-el totyog azt nem előzöd meg?Vagy ha igen betartod a +10% sebességhatár át lépést?Ne hűlyitsél már
Kíváncsi vagyok pl este a Hungária krt ki megy 70-el és nem mondjuk 80-90-el.
A 140km/h piros lámpa megállás nékül azt elítélem én is!!!De én nem ezt mondtam.
De ne játsszátok már itt a szentet hogy soha nem hajtottatok gyorsabban a megengedetnélFokukac:
Miért is más????A sebesség megszegése +50% felett már mindegy. -
Gebriel
veterán
válasz
parandroid #2705 üzenetére
És még soha nem hajtottál többel a megengedet sebességnél,soha nem mentél még ugy át piroson hogy tudod hogy megbirtál volna álni,de át csúszol?
-
Gebriel
veterán
válasz
AMD Power #2694 üzenetére
Akkor ne olvsad el ennyi
Mod:
_seth_ témához:
Ehh a vicc az egészben hogy: Kiváncsi lennék ki nem ment itt még városban 100km/h felett és ki nem hajtott még át piroson.Mert aki ilyet nem csinált az vagy friss jogsis vagy évi 3000(!!!!)km nem megy többet esetleg nyugdijas. -
Gebriel
veterán
válasz
dragonfx #2565 üzenetére
Már bocsánat hogy beleszólók,de te/ti(seth) egy kicsit nagyon fogalom zavarba szenvedtek.
Az hogy átlagsebesség 130-140km/h ..phüü..pályán kivül majd hogy lehetetlen kivéve ha lezárt útszakaszról van szó,és valamilyen veresenyautóval jó egyenes szakaszon.
Aki az ellenkezőjét állitja az sose mért átlagsebességet.
Ha egyszer sikerül egy olyan autóba ülni amiben van fed.számgép nézzétek csak meg hogy mit kell ahhoz menni hogy 130km/h legyen az átlagod.
Azért mert egyenes szakaszon oda lépsz neki az még nem átlag. -
-
Gebriel
veterán
válasz
parandroid #1367 üzenetére
1,0-s Fabia
Ilyen Fabia nincs is
A legkisebb jelenleg a 1.2 12V illetve volt 1.2 8V ,de 1.0 soha nem gyártott a Skoda.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest