Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
Aktív témák
-
Gergello
addikt
[link]
Szerintetek? Ilyesmi árban lehet jó civicet találni? -
Gergello
addikt
válasz TexT-BoY #3317 üzenetére
Swift 1 is 6 számjegy, amúgy igazad lehet. 4genre többet kellene költeni mint a 3-as ra? 3genből lehet azért találni olyat ,ami nem rohad annyira, csak sajnos a 3gen már régicske. Nekem formavilágra 4gen nagyon bejön, kopó alkatrészek mellet mit kell még rá költeni, amit egy hasonló korúra nem?
Viszont a fiatalabb Swift 1-el jár a legjobban.
-
Gergello
addikt
Szerintetek? corolla
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
válasz South Velen #4328 üzenetére
Szerintem elfelejtheted a Fiat megbízhatatlanságát. Azért a szirszar dízel Uno-k óta fejlődtek egy keveset.
-
Gergello
addikt
válasz South Velen #4337 üzenetére
Lehet , hogy nem lett minőségi, de azért nézd meg a Grande Puntot és az Albeát, Puntot belülről. Utóbbi 2 sokkal fapadosabb. Ha dízelt vennél akkor meg a Multijet motor is előny.
Swift gondolom, Swift 2?
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
válasz South Velen #4347 üzenetére
Használt, új?
SWIFT 1.3 GLX 3 ajtós (CD, AC) 2 800 000 Ft 92 ló 1.3-as
SWIFT 1.3 GLX 5 ajtós 2 720 000 FtGrande Punto 5 ajtó 2 760 000 Ft 65 ló 1.2-es
Grande Punto 5 ajtó 2 660 000 FtMazda 2 2 849 900 Ft 75 ló, 1.3
Ezeken nem gondolkodtál?
Hyundai i30 1.4 109 ló 3 millió Ft
Honda Jazz 1.2 75 ló 2.7 millió FtA Punto ezzel a motorral szvsz alulmotorizált.
-
Gergello
addikt
válasz South Velen #4372 üzenetére
Swift 2, de nekem a i30 is tetszik. Mazda 2ről ezelőtt még nem is halottam.
Hogy érted azt, hogy a Jazznak nem vennéd hasznát?
-
Gergello
addikt
válasz Petya25 #6534 üzenetére
Nem, de szerintem egy kb 1,3 tonnás kaszni 2 felnőttel 2 gyerekkel csomaggal 1,5ös motorral lazán alul motorizált, de legalább is biztos nem dinamikus, onnantól meg soffőrnek motornak szenvedés. Egy 2.0ás benzines bőven elég szerintem, de lehet 2.5 V6 is, mint írták lentebb. Vagy szerinted a családi autó az milyen, hány embernek, gyereknek lesz?
Más, megnéztem a volkswagen honlapját és kijött az R32-es golf. Legközelebb, meg mi lesz Golf VTI vagy vétek Golf? ehh
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Boxer: Gondoltam, hogy poén nem vettem magamra
Nekem nincs bajom a Golffal, csak annyit akartam mondani, hogy családi autónak nem kellene, másra biztos jó. Amúgy M5 Touring és kész
-
Gergello
addikt
válasz AMD Power #7466 üzenetére
Én nem igazán értek hozzá, de 15 éves francia dízel 200k kilóméterrel
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1243007&command=ugras&screenwidth=1280 (mondjuk ezt épp törték)
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1729171&command=ugras&screenwidth=1280
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1740724&command=ugras&screenwidth=1280
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1685649&command=ugras&screenwidth=1280
-
Gergello
addikt
Egyes! Leültem... Azért kíváncsi lennék egy ilyenre. Hogy a hátsó kerekek merre állnak azt már értem. De lenne egy kérdésem is: bemész mondjuk egy jobbos kanyarba, és a kijáratban pedig balra kormányzol hírtelen (mondjuk van valami az út jobb szélén, lényegtelen). Egy ABS-el még meg lehet fogni szerintem, de itt a hátsó kerekek akkor megint mozdulnak igaz? Na ettől nem száll el a fenébe az egész?
-
Gergello
addikt
link ilyesmikkel van valakinek tapasztalata?
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest