- Fórumok
- Egyéb
- Milyen autót vegyek?
- (téma lezárva)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
3400 - 3301
50140 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Rover623
félisten
Accent tengelytávja (ami elég mérvadó paraméter a kategorizálásban) rövidebb mint a Fabia-é, Corsa-é, Polo-é...és még azok sem nevezhetőek alsóközép-nek...

-
parandroid
félisten
Régen az volt. Amikor még az Astra meg a Golf is annak számított. A mai világban aztán már ember legyen a talpán, aki kategorizál, főleg, hogy manapság egy Corsa akkora, mint egy két szériával ezelőtti Astra, az eredeti 1-es Golf (a Golf-kategória névadója) pedig manapság még miniautónak is nevetségesen kicsi lenne.
p
-
Dumb
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
Rover623
félisten
-
tildy
nagyúr
C corsa az melyik? Barádnőmnek van egy Corsája, 98-as. Egyszer valahol Balaton és Szolnok közt leállt, elment az olajnyomás, füstölt a kocsi eleje . Igaz valami olajgomba vagy mi az izét kellett cserélni, amit az egyik városban még aznap meg is csinnáltak nekik, 5000 ft volt hozzá az anyag, ugyanennyi a javítási költség, és 1 órán belül már folytathatták is az útjukat.
-
amol
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Integra
titán
-
t1
veterán
-
tildy
nagyúr
-
amol
addikt
-
Integra
titán
-
tildy
nagyúr
Sose vennék kisautót. Ha több a csomag, arra jó az alsóközép, közép, ha meg nincs csomag, egyszerűbb motorra pattani. Gyerek nélkül of course.
Pardon , egy esetben lehet vennék: Ha egyszemélyes zárt, munkábajáró kis városi izéket csinálnának. Kb mint a smart, persze jóval olcsóbb árban.
A micra tetszik?

Oké oké csendben maradok. -
amol
addikt
Emilyen

Ezt már mi sem használjuk, jelenleg beférnénk akármibe, de itt nem állunk meg, így tervezünk a jövőre ami már nincs olyan messze. Corsa méret szerintem elég lenne.
-
parandroid
félisten
Megmondom őszintén, most hogy a babakocsi nálunk éppenhogy kikerült a képből, én is a kis kategóriát venném második autónak. A Micra még ráadásul tetszik is. Vagy Corsát.
Egyébként a kérdést tényleg csak egyéni preferenciák döntik el, tekintve hogy egy azonos korú, állapotú, felszereltségű és futásteljesítményű kis- és középkategóriás autó a használt piacon gyakorlatilag egy árban van. Sőt, lassan már újan is. Ami egyébként nem is hülyeség, ha belegondolunk.
p
-
tildy
nagyúr
Zárójelben volt a "kis". Egyébként annyira nem nagyok ezek az autók

-
parandroid
félisten
A levett kerekeket a szedán Passatra mondta, a szedánok berakónyílása meg amúgy is kriminális. Amúgy a nagy babakocsit max 1 évig használja az ember, utána saját érdekében úgyis átáll egy kisebb méretű összecsukhatóra. Én csak tudom.

Szerk: Valami ilyesmire gondolok: [link].
Nekünk is ilyen van, ez már bármibe befér, bár helyigénye ennek is van azért bőven.
p
-
Integra
titán
nagy babakocsi normálisan csak a jazz-be fér, yarisba tuti nem, de ezt már elején is mondta amol hogy ilyen szájméretű autókba csak levett kerékkel férne be, úgyhogy valszeg nem az ősszoci babakocsijuk van

-
parandroid
félisten
Attól füg, mekkora babakocsi. Kalosba, de Corsába is simán befért a nagyobb típusú is, csak megtelt vele a csomagtartó. Azért kérdeztem, hogy hány gyerek van, kettőhöz szinte bármilyen kisautó kevés lesz sajnos, hacsak a babakocsit nem az első ülésen tartják.
Ismerős nemrég vett hasonló célra pár éves Micrát (nem tudom, mennyiért), igaz ők már nem babakocsiznak, a nagyobbik csemete 6, a kisebbik 3-4 éves.
Amúgy kisautóról volt szó, amit te ajánlasz, az alsó-közép, azaz Golf-kategória. Ezen az alapon ajánlhatnánk Civicet, Almerát, Astrát, Megane-t is, de nem ez a kategória volt a kérdés.
p
-
a_tesz
Korrektor
hát kalos, igen, olcsó, csak nem biztonságos... akkor inkább egy ezeréves swift

-
tildy
nagyúr
Micrába babakocsi?Szedj fel a földről
Yarisba is csak döntött ülésnél. Yarisnak egyébként belső tere nagy, de egy 4 fős család bevásárlásához is a kalaptartót már le kell venni. Nagy belső tér csomagtér hátrányára.
Szerintem egy liftback corolla, vagy egy 5 ajtós accent pont ideális nekik. ÉS még az árba is lazán belefér.
votl is ilyesmi cikk a totalcaron. -
Integra
titán
-
amol
addikt
-
Integra
titán
-
amol
addikt
Yaris van Anyunak, abba nem fér be, illetve éppenhogy, előrehúzott hátsó sorral, de akkor aztán semmi más. Micra talán hasonló méret de jó ötlet, vannak egész jók emberi áron (biztonság?).
Van jónéhány 2000 utáni Suzi is 1M alatt, de nem tudom...
Integra: jazz kéne az asszonynak Hát persze hogy kéne
Ez a legolcsóbb. -
parandroid
félisten
Ha már japán: Yaris? Mondjuk babakocsihoz nem ideális. Bár attól függ, hány utód van. Ha csak egy, akkor egy osztottan döntött ülés sokat segíthet. Esetleg Micra?
Amúgy kövezzetek meg, de nekem Kalosom volt, és szerettem. Olcsónak biztosan olcsó. A kategóriában talán még a Corsát tudnám ajánlani (lehetőleg C-t, ha belefér az árba). Cégnek van egy rakás, és nincs velük komoly gond.
Még egy merész ötlet: Fiat Panda?

Hirtelen ezek jutnak eszembe...
p
-
Integra
titán
-
yerico
senior tag
B Corsa töréstesztet személyesen is végrehajtottam a saját kocsimmal. Gyűrődött az eleje rendesen, de az utastér semmit sem kapott, a légzsák sem nyílt, csak az övfeszítő ment el. A kocsiból sértetlenül szálltam ki, utána a biztosító egyből GTK-ra vette. Szóval nem rossz kiskocsi ez, ezért meg is csináltattam, és ma is azt használom. Gyakorlatilag megmentett.
-
Integra
titán
-
amol
addikt
Gyorsabban írtok mint ahogy olvasok

Az autó jó, finom, nem egy rakéta a 190 ló ellenére de kb. 1650kg és automata, ahhoz képest nem megy rosszul. A lábam? Hát mondjuk úgy hogy már két lábbal állok a földön, alakulgat

Ha ködösen írtam volna: feleségemnek lenne, bevásárlás, utódszállítás (3 ajtós kizárva), városi közlekedés, könnyen parkolás stb. Lépcsőshátú nem jó, mivel a babakocsi egy sedan Passatba is csak úgy fér be, ha kivesszük a kerekeit...nagy, na.
Nem érdekel hogy megy (sőt
), milyen csilivili extrák vannak benne (persze a több mindig jobb), de ne hagyja ott őket az út szélén és megvédje őket attól a temérdek állattól akik az úton vannak. Szerencsére jól vezet, de sosem tudni.Meggondolom amiket írtatok, köszönöm!
szia peterkeT

-
parandroid
félisten
-
BlacKSouL
addikt
-
t1
veterán
-
Dumb
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
-
SaNyEe
aktív tag
-
SaNyEe
aktív tag
ok, ezt elhiszem és örülök, hogy megúszták ép bőrrel .. de!
Ülés kiszakadáshoz.. tavaly márciusban balesetem volt nem az én hibámból, delikvens kollega úgy toaltott egy viszonylag belátható kanyarban mint egy barom és szemből jöttek .. megállni még volt időm. Egy már akkor majdnem felnőttkorban lévő FIAT Chromával volt, 35-40 tempóval tolatott az ipse, csatt. Az ő ülése kiszakadt a helyéről pedig nem volt az a húdenagy sebesség.
S mikor kiszálltam az autóból énis eszméletlennagy csattanásnak éltem meg. Szóval ezek mind szubjektív dolgok, amit számszerűsíteni lehet azt az előbb általam linkelt oldalon megtalálod és objektív teljesen. -
Dumb
senior tag
-
tildy
nagyúr
Én most erre vagyok rácuppanva, na most éreztem először, hogy na cserélném a ponymat de azonnal, erre .90LE , 1.5ös motor, 5 ajtós hatchback vagy mi . De döntenem kell , motor vagy kocs, motor vagy kocs. Szerintem a moc jön ki győztesen. De majd csak idővel.
hiába no, vér nem válik vazze.t1 : kocsi már van a családban . Igaz motor is, de .. kettőnknek az már kicsi, meg rá is kaptam az ízére . Szóval azt hiszem megyek megint tanfolyásozni... De mostmár A-ra.
-
Dumb
senior tag
Én nem a csillagokat néztem. Nagyapám életét egyszer megmentette egy 190-es. Autópálya vége (M3), belementek hátulról kitudja mennyivel, úgy hogy kiszakadtak az ülések! Nekilökték az előtte lévőnek (nem álltak) 1-1 m-rel rövidebb lett az autó, de csonttörés nélkül megúszták, igaz kifejelték a szélvédőt

A Swift II tényleg biztonságos már, de 1-1,5 körül nincsen még.Integra, nem olyan nagy ez, pont jó a mérete. Parkolni nem nehezebb mint egy 106-ossal, sőt a fordulóköre kisebb sztem (RWD).
-
Integra
titán
-
Dumb
senior tag
-
Integra
titán
-
lsc
nagyúr
-
SaNyEe
aktív tag
punto II , Swift II , 2002 utáni Fiesta , C Corsa.
De a Swift a legjobb ajánlat, csak nem fér még be az 1,5 misibe sajna .. de GS felszereltségben alaphelyzetben 6 lufi, kormányról vezérelhető CDs rádió 6 hangfallal (bár biztos nem egy BOSE, de azért szólhat
) meg 4 csillagos NCAP tesztje van ami elég jó a supermini kategóriát tekintve, ettől sokkal nagyobb vetélytársak sem mind tudnak produkálni jobbat, csakhogy tükröt mutassak dumbnak
98as E klasse mercedes, 2001es C klasse mercedes, 4 csillag és ezek kifejezetten nagy autók! És a 2002 előtt érvényes szabályozások vonatkoznak rájuk. (enyhébbek)A legöregebb merdzsó amit teszteltek euroncapék egy 97es C klasse 2 csillag hát nem gyönyörű?
Szal kétlem, hogy az az őskövület biztonság téren felvenné a versenyt ezekkel a kocsikkal, ami mellette szól, hogy 100% hogy kényelmesebb .. sokkal, tágas, meg ez még pont az a széria ami (nekem) nagyon is tetszik. -
Integra
titán
-
amol
addikt
Nem ilyenre gondoltam
az egyik már nagykorú, valami 10 év alatti jobb lenne.
Valamennyire kizárja, de nem Ticora vagy Kispolákra gondoltam. Volt itt egy video v70 kontra Modus...
Viszlát: nincs japán autó automata dízelben ha megfigyelted, csak a Toyotának pár terepjárója. Kár, mert az a D4D motor állítólag nagyon jó.
Integra: karaj, de tudhatnád miután Te csábítottál át a Hondás fórumba

-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Viszlát
addikt
-
Dumb
senior tag
-
amol
addikt
Sziasztok!
Keresek valamilyen -főleg- biztonságos használt városi (kis)autót amibe be merem ültetni a család rajtam kívül eső részét, tudok ajánlani valamit? Mindenképpen 1,5M alatt gondoltam, de azt sem bánom ha csak a fele, a lényeg hogy megbízható és biztonságos legyen, elfogadható állapotban
thx.Köszi a múltkori tippet amikor lebeszéltetek a dízelről, vettem egy Accord Tourert (2.4i-vtec aut)

-
Rick4
félisten
-
Dumb
senior tag
-
Rick4
félisten
-
Dumb
senior tag
-
Dumb
senior tag
-
Mawyx
őstag
-
Dumb
senior tag
-
Dumb
senior tag
-
Mawyx
őstag
-
fokukac
nagyúr
-
Mawyx
őstag
Ja, nagymamámnak is ezerkettese van, állandóan utánfutózik vele, piacozik, soha nem szereli, nem cserél benne se olajat se semmit, totál nem ért hozzá, de megy a kocsi
Télen rak a csomagtartóba egy zsák homokot súlynak, mert a tanya bekötő úton csúszkál, de elmegy mindenhol.
Az enyém már más tészta, én mindenre figyelek, kap jó olajat, fékbetétek cserélve, amikor eljön az ideje, az ablakmosó tartályba nem kútvizet öntök, világítás OK, van benne egy kis alap fej, erősítő, mélynyomó stb stb, szépen karbantartom és kapott pár kényelmi extrát
-
t1
veterán
-
Mawyx
őstag
Nekünk 4üt. warnyúnk volt pár éve, mivel családi kocsi volt, nemigen adták oda, de néha vezethettem, nem volt vele gond, nagyon jól ment. Mostanra meg van egy saját Ladám. Mindenki lenéz, hogy így xar meg úgy xar, de majd ha vesznek nekem másikat, akkor elfogadom
Örülök, hogy ezt ki birtam nyögni, kemény 40ezer ft volt a gépsas, dehát bizti, ZK, műszaki, kagylóülés, sportkormány... Szeretem, mert iszonyat olcsó, ha vmi alaktrész kell, nem kell bontóban rizikózni,hogy vagy rossz az alktrész vagy rossz
hanem betipegek a boltba és zsír új cuccot veszek hozzá fillérekből. A fűtés a legjobb, pár km után már meleg van benne, belefér 5 személy+még egy rotátor is a csomiba
Ha majd sok pénzem lesz (kb soha), akkor lecserélem, de addig is örülök,hogy nem kell a vasútállomáson csöveznem, mert a csatlakozás nem várta be a vontatot. Vedd meg, amire van pénzed, a fikázókat meg xard le vagy járj villamossal, mert az új és sárga és tök csilivili meg tök drága volt meg minden-sztem 
-
villamos
őstag
Szóval akkor 4ütemű wartyogó, vagy zsiga ezerkecske nem ajánlott?

-
aesir
veterán
-
szatocs
őstag
-
Rick4
félisten
-
forceberg
veterán
Üdv!
A tavaly tél előtt centírozott új téligumikat(kerekeket) idén is kéne centíroztatni? Nem lettek a felniről levéve.
-
Rover623
félisten
-
G@ben
addikt
-
aesir
veterán
-
Petes
tag
-
Gergello
addikt
Swift 1 is 6 számjegy, amúgy igazad lehet. 4genre többet kellene költeni mint a 3-as ra? 3genből lehet azért találni olyat ,ami nem rohad annyira, csak sajnos a 3gen már régicske. Nekem formavilágra 4gen nagyon bejön, kopó alkatrészek mellet mit kell még rá költeni, amit egy hasonló korúra nem?
Viszont a fiatalabb Swift 1-el jár a legjobban.
-
hobizoli
nagyúr
-
TexT-BoY
addikt
-
Rick4
félisten
-
Gergello
addikt
-
villamos
őstag
Hosszú lessz, de sokáig fogalmazgattam, és ez lett belőle...
Mostanában szeretnék jogsit szerezni. Tavasszal lenne betervezve a dolog, némi pénzmag van rá.
De miután megvan az áhított dokumentum, szükség van egy járműre is, amely segítségével megszerezhet az ember némi gyakorlatot.
Olyan gépjármű kellene, ami piszok olcsón beszerezhető, piszok olcsón fenntartható, nem kell rá sokat költeni, ne kelljen szerelőhöz vinni (arra hogy magam javítgassak gondolni sem merek), mindenféle csip-csup dologgal. Ne hagyjon cserben egyik pillanatról a másikra, egy brutálisan szívós, igénytelen jármű kell, amelynek viszont minél alacsonyabb legyen az értéke (tehát ha beleteszek egy autórádiót, akkor az megduplázódjon
), hogy a rutintalanság számlájára írható esetleges sérülések, törések, horpadások miatt ne verjen a víz stb. Természetesen az is fontos, hogy kis fogyasztású legyen, az olcsóság figyelembevételével. Szóval afféle "játékautóra" van szükségem.
Vajon melyik típus felelne meg kívánalmaimnak?Friss jogsival, első autónak mit érdemes választani? Egy 40ezer forintos félúton a roncstelep felé haladó rozsdakupacot, ami azért még megy, és forgalomba helyezhető? Vagy esetleg célszerűbb egy picit modernebb, okosabb gépet választani, amelyet nemcsak egy évig használhatok? Érdemes e valami nagyobb őskövület batárt választani, mint pl. mondjuk egy Wartburg kombi, vagy inkább legyen kispolák jellegű? Úgy gondolom, ha megtanulok elvezetni egy nagyobb autót, akkor utánna a kisebb is menni fog, viszont egy polski után beülni mondjuk egy astrába kicsit parás lehet nem? Nem igazán tudom elképzelni, azért kérdezem.
Vagy hagyjam ezeket a keleti huszonéves tragacsokat, és nézzek inkább valamilyen némileg leharcolt nyugati példányt, amiben esetleg elő-előfordul némi ABS és társai is?
Szemezek Wartburgokkal, Lada ezerketesekkel, kocka mazda 626 -tal...Felhasználási cél. Ha lesz, akkor szeretném elfelejteni BKV elvt. szolgáltatásait pl. Az se lenne butaság, ha lehetne bele pakolni. Az elsődleges cél, hogy elvigyen A -ból B -be.
A jármű vételárát tekintve leginkább öt számjegyben gondolkodok, a legelső számjegy legyen mondjuk 8, a másik négy pedig konvergáljon a nullához... Tényleg... Vagy inkább ne?
Böngészek különféle apróhirdetési oldalakat, és különféle kérdések fogalmazódnak meg bennem. Mit kell tudni erről az egész procedúráról? Annyit sejtek, ha megvan az áhított jármű, akkor érdemes egy némileg hozzáértő ismerőssel együtt háztűznézőbe menni, hogy valóban olyan állapotban lelhető e fel a verda, ahogy hirdették.
De mi van ezután? Miféle dokumentumok járnak, kellenek egy autóhoz? Miféle költségekkel kell számolni? Mit jelent az, hogy forgalomból ideiglenesen kivonva? És az hogy végleg? Baj, ha osztrák papírjai vannak az autónak, költséges a honosításuk? (elég sok jó állapotú verdát látni olcsón így) Hogyan folyik egy jármű műszakiztatása? Sok autót miért csak alkatrész gyanánt hirdetnek, amikor még írják is hogy teljesen egybe van, és üzemképes?
Hol lehetne ilyesmiknek utánnanézni, hol vannak ilyenek leírva? Vagy ezeket elmondják az oktatásokon? Ha mondjuk így van, gondolom akkor is érdemes előre utánnanézni ilyeneknek.Szóval mint látható van zavar a fejben rendesen...

-
Dumb
senior tag
-
Dumb
senior tag
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
a kisautó töréstesztnek egy b corsa is jó? pl itt van egy

-
törölt tag
-
lajafix
addikt
-
SaNyEe
aktív tag
hátőőő akkor tudod mit? Gyűrődje te, aztán majd viccelődünk itt mi
. A versenysportokban is biztos csak plusz súlynak építették be, meg mert az milyen jól néz ki ugye? Ne legyél már nevetséges légyszíves.
Hát A corsát falhozvágó videót nem láttam de itt van egy B corsás, abban egyetérthetünk, hogy abban több az anyag mint egy A Corsában ugye?[rotty]Akkor most egy olyat ahol egy modern kisautó vs öregebb batár [namostakko te melyikbe ülté volna?] jó persze ez nem 90es évek második felében tervezett autó, de szemléltetésnek jólessz.
A nagy negatív gyorsulásokról annyit, hogyha az ember 30-40G lassulást kibír rövid ideig akkor inkább legyen egyben az utascella mikor megpróbálok kikászálódni a kocsiból, vagyis legyen honnan kikászálódnom...Jah mégvmi, azt a 95 utánit ne szó szerint vedd, inkább vedd úgy, hogy 90es évek második fele. Így megfelel? Remélem. Amúgy teljesen jó példa rá a pug 206, Golf IV, Megane Classic, megmég egypár autó, hogy akkor már igencsak foglalkoztak a biztonsággal.
-
Dumb
senior tag
-
Hybryd
tag
Miért pont '95? Akkor mutatták be a Cmükhén Ubagyán szedánt világújdonságnak számító félpontos biztonsági övekkel, vagy mi?
Még újabb konstrukciók is vannak gyatra eredményekkel (ld. Alfa 147)A Suzinál tényleg erős pont a megbízhatóság, de érdekelne hogy a régi kisautóknak amúgy milyen az ütközésbiztonsága, kár hogy erről gyk. semmi infó. Hozzájuk képest már nem gyenge a Swift karosszériája (és inkább a 90-es évek végén kezdtek vele foglalkozni, hogy bizony az akkori elvárásokhoz képest gyenge), vagy a fólia az fólia?
A bukókeret viccnek OK, de amúgy nem növelné nagyon a biztonságot szerintem - az utascella OK hogy merevebb tőle, de pont az a lényeg, hogy addig ugyanúgy szinte semmi sem nyeli el a mozgási energiát.
Igazából akkor lennék boldog, ha ugyanúgy odacsapnának valamihez egy A Corsát, egy 90 körüli (akkor) újszériás Fiestát, meg egy kora-90-es évekbeli Swiftet, akár Unot is, mittomén.. Mondjuk a rozsda miatt kb. duplán rogynának össze, az biztos...
Valaki tud valamit? Google nekem nem adott releváns eredményt. -
fokukac
nagyúr
-
Rover623
félisten
Nagyon szívesen.
S ha még nem tudnád...jóérzésű (műszaki) ember ilyesmit nem vásárol a Tesco-ban.
Kaját, piát, ruhát, kozmetikumot minden további nélkül.
De műszaki cikket...
A Tesco-ban kétféle van: igen márkás, jó minőségű...ellenben teljesen "normális" áron, semmivel sem olcsóbb mint szaküzletben...csak nem jár hozzá "szakértés".
A másik kategória, az ultrahipergagyi, nevenincs...nos, az autós cikkek legnagyobbrészt ebbe a kategóriába esnek nálatok.
Ici-pici utánajárással és minimális többlet ráfordításával, igen normális középkategóriás dolgokat lehet vásárolni...máshol...rengeteg bosszúságtól megkímélve magunkat...
-
lajafix
addikt
Aktív témák
-
3400 - 3301
50140 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Milyen autót vegyek?
- (téma lezárva)
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ő mondta (előbb) . Szerintem alsó kategória, nodemindegy.

Télen rak a csomagtartóba egy zsák homokot súlynak, mert a tanya bekötő úton csúszkál, de elmegy mindenhol.
Örülök, hogy ezt ki birtam nyögni, kemény 40ezer ft volt a gépsas, dehát bizti, ZK, műszaki, kagylóülés, sportkormány... Szeretem, mert iszonyat olcsó, ha vmi alaktrész kell, nem kell bontóban rizikózni,hogy vagy rossz az alktrész vagy rossz