Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#47506) Dare2Live


Dare2Live
nagyúr

Kezdek kicsit tisztábban látni nepper ügyben, szóval vidéken lehet találni korrekt neppereket, volt a ~2hete linkelt Yarisos story ahol ugye annak ellenére, hogy 100.000kmet letagadhattak volna nyugodtan a yaris futásából nem tették, majd elöző héten néztem egy quasquait is ahol korrektül bemondták, hogy mi kánya volt vele, nem derült ki, hogy 3*annyit futott... majdnem el is hoztam csak kiderült nem bírja a gázt a 9lityos benzin fogyi meg megengedhetetlen.

És van Budapest ami egy külön világ. Ahova konkrét kocsit mentem megnézni eddig nem várt más csak átbasz*ás, átbasz*ás és átbasz*ás. Vidéken is rengeteg az ilyen de BPen nem találkoztam mással!!! Nem mindent sorolva: Az emlitett 2ből összerakott yaris aminél váltig álllitják, hogy törésmentes (ismerem a tipust), executivenek hirdett jazz ami max trendnek felel meg (csillio extra nincs benne) de a nepper váltig állitja, hogy executive akkor is amikor nem tudja megmutatni az ülésfütés bekapcsoloomját, panorámatetüt... aztán az újak: 3éves 42.000kmel hirdetett auris ami gyanus volt mert már nem "gyári" eredeti gumi volt rajta, mint kiderült köszönet vkinek a Tozota klubbol Németben volt utolsó szervize 148.000kmnel.
Gondolom nem kell mondanom, hogy volt szervizkönyve pecsétes ami "igazolta" hogy csak 42.000kmet futott. Jazz ami executive 1000kmel kvázi újnak hirdetve de már képeken látszik, hogy kányás alufelnije hiányzik, vmi törése tuti volt, Prius ami tökéletesen müködik, csak épp amikor odamegyek meg se moccan.

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.