Hirdetés
Aktív témák
-
Typhoon47
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz Szplöttyy #48598 üzenetére
Tényleg nézz meg kereskedésekben olyat, hogy Chevrolet Lumina APV, vay Pontiac Trans Sport. A két első ülés két saját könyöklője között van kb 30 centi, kezet, vállat összeérinteni nehéz a másikkal. Nekem ilyen autóim vannak, ennél kényelmesebb, a lábnak, hátnak, karnak több hely semmiben sincsen. Én 193 centi és 120 kiló vagyok, én is kevés kocsiban férek el jól... A vicc, hogy ha az anyósülésen ülök, simán keresztbe tudom rakni a lábamat, nem kel hozzá trükközni. Vagy ha esetleg fáradok, akkor felrakom a műszerfalra őket, kinyújtva még nem érem el vele a szélvédőt..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
killer1203
senior tag
válasz Szplöttyy #48598 üzenetére
Látom a Citroen BX bejött, nekünk a nagy testvére volt az XM na abba volt elég hely még fater számára is aki 178cm körül van és olyan 120 kg Egy élmény volt minden út vele, ha lesz ennyi pénzem én biztos venni fogok egy ilyet. Bőrön kivül minden volt a miénkbe 2.1td elég jól ment pedig autómata volt.
[ Szerkesztve ]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
pszili8
aktív tag
válasz VR6-Fan #48594 üzenetére
Köszönöm akkor nem velem van a baj A gyári lámpa fehér indexekkel még elmegy,de ez a lexus-style
AMD Power: ha minden Scirocco ilyen állapotú lenne,akkor én is vennék
Én ezekért fél vesémet odaadnám:
[link]
[link]
Persze van még sok régi autó ami nagyon tetszik,de hosszú lenne ideírni.[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
válasz Napfénysüti #48609 üzenetére
Nálunk hála Istennek nincsenek ilyen problémák. A kormány a férfi kezében legyen.
Qru: Pontosan így van!
[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
Ennek eladására mennyi esélyem van szerintetek ?
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
t1
addikt
válasz slett27 #48613 üzenetére
Ennyiért szerintem nem sok lássuk is miért:
-Hátul törve volt, lámpa nem a magyar, illetve a szárny az ajtón is a 2000-ig gyártott kocsikról való
-Eleje is törve lehetett mert hiányzik a ködlámpa pedig gyárilag ködlámpás ez a kocsi
-Bal első kárpit szintén 2000ig gyártott kocsiból való. -
-
plömplöm
őstag
válasz slett27 #48623 üzenetére
szélvédő elöl van. kivéve a rák-edisönöket. oldalt és hátul ablakok vannak.
és ők az elsőre gondoltak, igen, van olyan hogy elektromosan fűthető a szélvédő is, hasonlóan a hátsó ablakhoz, csak persze nem olyan látványosan csíkos
[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Szplöttyy
senior tag
válasz lajafix #48600 üzenetére
Khelben:Persze, ezt értem, csak érdekelne, hogy számotokra, mi volt a leg kényelmesebb
lajafix:Lehet, vele már beszéltem régebben, ezekről a hajókról
Typhoon47:Énis egyre többet gondolkozom ezen.
Rick4:Espace is hasonlókat tudott, csak kicsiben, tényleg jó lehet
killer1203:Hihetetlen élmény, a hidropneumatikus futómű, csak lehet vele sz*pni
dízelracer:"Régiányóc"? Mert olyanban ültem, egy 4.2 Quattroba, és nincs több hely, sőt talán még annyi sem, mint az E38-ba[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz fordfairlane #48628 üzenetére
Nem kifejezetten az 1 millión van a hangsúly. Csak "mondtam valamit" Nyilván, egyből rá lehetett volna vágni, hogy új S600Long Ok, csak 45milla Meg nem hiszem hogy sokat várok, hisz se a szervízigényességet, sem a fogasztást, semmit nem vettem hozzá, tehát ha naponta szétesik, és 30litert eszik, az se izgat. És mégse nagyon van
dízelracer: Az már nem az "Audi 100 kormányos" ugye? Meg gondolom jó kis S-line fotelek, nem?[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz fordfairlane #48632 üzenetére
Igen, ez az a kategória... Bár nyilván, nem vagyok milliomos, csak érdekel, vajon mipénzért tudnék venni, egy tényleg kényelmes autót. Bár, Espace I 2.1Turbo DX az ilyen 2-3százezres kategória, de elég csótány szegény A Szívem meg amúgyis a dízelhez húz...
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz killer1203 #48634 üzenetére
Hát, most értem haza, haver bx-e épp elengedte az összes olajat, le lett ültetve, hogy legyen szervó, meg fék. Amúgy, nagyon szeretem, hiehetetlen élmény az autó, csak megtud szopatni rendesen.
Smoke & Torque
-
Oracle
senior tag
Hi
Banki visszavett autót szabad venni, vagy inkább hanyagoljam? Egész jó ajánlatok vannak csak nem vágom hogy működik a dolog, oda megyek és kp-ra elhozhatom vagy csak hitelre?
-
Rick4
félisten
válasz Oracle #48636 üzenetére
Én nézegetem sok sok éve ezeket, hát, ezeknek a kocsiknak a nagy része állapot szempontjából a kínálat alja... Kecskeméten van a Merkantil telep, voltam ott egy hete, megnéztem egy Punto2-est, mindenhol megnyomva, szétrúgva, tönkretéve. Igaz, hogy 900K körül mennek a jók, ez meg 480-ra volt kitéve, de így se kell senkinek, egy bontásra érett vacak 8 évesen..
Egyébként megvan a keresett kiskocsi, Punto2 lett 1.2-es 8 szelepes, hengerenkénti injektoros motorral, klíma, szervó, két légzsák, fasza gumik, fasza akksi (reggel 6 óra pihenés után mértem 12.74V-ot rajta) tuti 144K km-rel, sosem volt törve, februárban hozták be az olaszoktól, szinte mindene hibátlan, kis súrolás van a hátsó sárvédőívnél, de még a festék se jött le, se rozsda pukli, se alul semmi, motorilag, fék, futóműügyileg is tökéletes, kipróbáltuk, végig ami a csövön kifért, (pontosabban egy német autópályán próbáltuk) 150-nel tolva, és 423km-re kért 25 liter benzint (csurig tankoltam, de úgy, hogy a benya kint volt a cső végénél, ma reggel megint ugyanúgy, kb 15 perc volt mire telement így, és 5.9litert kért 100-on), mikor normálisan mentem vele, akkor a kis computer azt írta, hogy 20.5km-t mehetek 1 liter benzinnel, az pont 4.87liter, az meg meglepően jó, szóval tökéletesen elégedett vagyok. Ha benne lesz a gáz, és abból 7-et kér majd havi 100 rugó üzemanyagköltség nálam marad...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
autó vásárlását tervezem a közeljövőben, de teljesen tanácstalan vagyok
Úgy néz ki lassan bővül a család, ez a legfőbb indok most, egy olyan autót szeretnék, ami főleg városban van használva rövid távon (90% és napi 25-30km) viszont alkalmas akár hosszabb utazások megtételére is gyerekkel, cuccokkal, biztonságos, és olcsó fenntartani
Mivel sehol nem találtam se tündért, se aranyhalat, gondoltam megkérdezem itt, hátha Keret 1,5M + egy '98 as F Astra ára (valós 110.000km makulátlan állapot, bár gondolom az óraállást senki nem fogja majd elhinni )
Én addig jutottam, hogy benzines kell
MZ/X
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Ma láttam az utcán egy 3 kerekű járgányt, ami futárként üzemelt. Egy kis ülése van elől, hátul meg csomagtartó, összességében egy elég picike autó. Tudja valaki melyikről beszélek?
Köszi előre is! -
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Multkor kerdeztek tolem, milyen autot vennek felmilliobol. Nem vagyok nagy szakerto, en F Astra, Golf III duora szavaztam, de oszinten szolva erdekelne a ti velemenyetek is, ti mit vennetek? Kriterium: legyenek ervenyes magyar papirjai, benzines legyen. Meret, szin, kor, semmi nem szamit. -
zoo8800
veterán
válasz Psychonaut #48645 üzenetére
kicsit hazabeszélek, de a Golf 3 jó választás
Esetleg még Pug 306, Megane...rip and tear, until it is done
-
Rick4
félisten
válasz Psychonaut #48645 üzenetére
Most vettem 590-ért 2001-es Punto2-est, mondhatni majdnem minden extrával. 4 csillagos törésteszt, állati jó projektoros lámpák, klíma, minden ami kellhet, és emellett 5l-t fogyaszt, szerintem sz@rul se néz ki. Ha lett volna jobb, azt vettem volna.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest