Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz Khelben #14450 üzenetére
ellepélda: én. kinéztem neten, elmentem, megnéztem, kipróbáltam, megnézte tesóm is, rendben találtuk (egyikünk sem ért az autókhoz, tetszenek, használjuk őket, tudjuk mi hol van és mit kell megnézni, ennyi) kifizettem, elhoztam, 3 éve semmi baja a tütünek (1 db lambdaszonda eddig a hibalista, egy 14 (15.) éves autónál szerintem ez a "még belefér" kategórián épp átcsúszik) és imádom.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Dumb
senior tag
Pesti utakhoz [link]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
dragonfx
veterán
-
NoLF
veterán
válasz dragonfx #14454 üzenetére
a fán kettészakadáshoz elsősorban sebesség kell, ahhoz meg vezetési stílus, ahhoz meg szürkeállomány megfelelő állapota. én tudom hogy milyen autóm van, ennek megfelelően vezetek forgalomban vagy szar úton, s ennek megfelelően használom ki az erőtartalékokat forgalommentes, jó minőségű úton.
anno nem figyeltek még annyira a biztonságra mint manapság, mert anno feleennyi autó sem volt az utakon, ergo baleset sem volt annyi.
jobb lenne most nem elkezdeni megint fikázni a japánokat hogy könnyű vékonylemezes szarokat csináltak akkoriban mert beismerem hogy így van, ettől függetlenül még lehet jó autó, csak oda kell figyelni, ennyi.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
dragonfx
veterán
én nem fikáztam, sőt...ha kicsit a sorok közé látnál..mind1.
120nál akármibe ülsz ha telebekapsz autouton valakit szabálytalan előzésmiatt avgy más hibája miatt téged 18,5 légzsák se ment meg....városba meg életbe maradsz(50-60), ha cska valaki súlyosna túl nem lépi a határt"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Dumb
senior tag
-
Dumb
senior tag
Pár kép fater régebbi autójáról (nem adjuk el) [link] [link] [link] [link] [link] [link]
A motor 18 év 6 hónap után először lett lemosva. Új hűtő, kormányösszekötő, első rugók, hátsó lengéscsillapítók (elöl még jók). A küszöbvédő fóliákat két hete húzta le fater
-
dragonfx
veterán
jó állapotban van nagyon, mindenkinek ilyenje van a családotokban? végülis jo taktika kitanuljátok ezen miket kell csinálni és utána ti csináljátok meg ergo nagyon olcsó...
mi családukban is 3 honda lett volna akkor valszeg én is egy vti-t gyilkolnék[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Szemi82
tag
Nagy baráti körrel rendelkezők előnyben!
Ideális buliverda!!!! -
zfarkas
senior tag
Sziasztok!
Eladom az autóm. Ilyenkor az előzetes eredetiség vizsgálaton megmondják az eredményt, vagy amikor a vevő átiratja, akkor kapja meg?
Köszi,Zoli
Raw Dark Pure
-
illu
tag
hali!
ehez mit szóltok? vélemények? külső, belső? ( elsősorban külső )
és még egy
az új fiat linea ami árban is nagyon jó főleg a mostani akciókkal, szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
-
illu
tag
válasz Zozzant #14472 üzenetére
belefér, de itt 1.3 és 1.4-es változatok vannak... miért nem vennéd meg az 1.4-es 8 szelepest? Valóban képeken full extrások vannak de külsőleg olyan sok lehetőség ezen az autón nincsen maximum a díszítő lécek (azthiszem így van) meg a metál fényezés... a metál fényezés 100-as, a lécek 15e és van benne klíma stb.. szóval 3.3-3.4 ből már egy jól felszereltet ki lehet hozni simán... persze a kép valóban ki van "sminkelve"
-
Carpio
tag
Szerintetek melyiket érdemes:
2000-2001 -es évjáratú, 1.6 benzin
Opel Vectra B vagy Toyota Avensis?Pro, kontra
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
Daneey
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni (lehetőleg részrehajlás nélkül, objektíven, bár tudom ez egy picit lehetetlen főleg autómárkák terén) hogy a VW személygépkocsik miért kerülnek átlagosan 10-20%-al többe, mint az azonos felszereltségű társaik? Bár tény, ültem már VW-ben, és nekem jobban tetszett mint más hasonló kategóriájú autó mind kidolgozottság, masszivítás, stb stb.
Szerintetek?
Vagy azért, mert sokan lopják? Azért csak a casco nagy...
-
Zozzant
addikt
Új autóban egyet sem tudok amit megvennék a te általad jelzett összegből, 2-3 évesben pedig nissan almerát vennék, persze neked új kellene, arról most nem akarlak meggyőzni, hogy az új autó veszít a legtöbbet a leghamarabb az értékéből.
ui: akkor vennék újat, ha lenne pénzem kb. 5 millió egy 1.4 tjet lineára megpakolva extrával.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
gaborbol
őstag
válasz Carpio #14476 üzenetére
Én úgy tenném fel a kérdést Toyota Avensis 1,6 benzin vagy Toyota Avensis 2.0 benzin.
A Toyota nekem a megbízhatósága a stílusa és a precizitása miatt jön be.Igaz drágábbak mint az opel, alkatrészt nézve amennyivel drágább annyival többet is visz, már, ha drágább...
Toyota Avensis, és ha lehet inkább 2.0 benzin. Fogyasztásban, biztosítás, szinte ott vagy viszont ekkora vashoz normális közlekedés mellett is kevés az 1,6-os. Adó kicsvel több, de inkább legyen ott az a pár ló amikor kell.
Totalcar teszt:
[link]Népítélet:
[link][ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Daneey #14477 üzenetére
semmiben nem jobbak, túl vannak árazva.
van egy olyan szó, hogy "presztízs", ami normális embernek semmit nem jelent, de vannak olyanok, akiknek fontos, hogy a sok, autóhoz alig vagy egyáltalán nem értő ember rájuk nézzen az utcán és utánukforduljon, mert valahol valamikor ő is olvasta, hogy a vw mekkora presztízsmárka -
Khelben
nagyúr
volt már sokféle, de egyik se volt új
tippet azért nem szeretek adni, mert mindenkinek mások a preferenciái.
engem pl egyáltalán nem érdekel a kocsi "presztízse", alig érdekel a kinézete, színe, viszont érdekel, hogy ne kelljen vele szervizbe járni és olcsó legyen az alkatrész.
aztán meg vannak előítéleteim a francia és az olasz kocsikkal szemben, konkrétan olyan többet nem kellrólad egyelőre annyit tudok, hogy 3 milliód van kocsira, ez kevés a tippadáshoz, kéne még egy csomó adat: mennyit mész vele egy évben, mennyi pénzed van a járulékos költségekre, hányan használjátok, rövid vagy hosszú utakra, mennyi csomaggal....
-
Khelben
nagyúr
hát.. pl amikor egyedül voltam és heti majdnem 1000 km-t ingáztam, akkor 3 ajtós régi suzukim volt 1 literes motorral, az akkoriban 2 évesen került 1,3 millióba. 2 év alatt ment ~100ezer km-t, sosem volt szervizben.
ami most van, azt nemrég vettük, ott olyan szempontok voltak, hogy 3 gyerek elférjen (2 van, 1 tervezett), legyen benne sok légzsák és ha berakok egy babakocsit, akkor maradjon még hely másnak is a csomagtartóban. Mindezt 3 millióból és 5 évesnél nem idősebbet. Ebből lett egy 4 éves mondeo kombi, full extrásan, V6-os motorral, 2,5 millióért. Ha újonnan akartam volna megvenni, kicsivel több, mint 9 millióba került volna...
ha a te helyedben lennék, ha jól értem fiatalon, első autónak, csak magamnak, meg max néha pár csajnak a buliból hazafelé , én pl megnézném az új swiftet, ha már mindenképp az újhoz ragaszkodsz. Ár/érték arányban elég jó.
-
Khelben
nagyúr
olvass utána, hogy annak a bentley-nek mekkora a szervizköltsége
Nem szidok én semmit, csak elmondom, hogy én miért nem vennék ezt meg azt.
avensist pl vettem volna, mert nem érdekel, hogy átnéznek rajta (sőt, az a jó). Nézegettem is, mikor kocsit kerestem, de a mérete miatt kiesett, nem fér el hátul 3 gyerekülés.Az új astra meg meglepett, mikor kipróbáltam, hogy mennyire durván zörög és mennyire szarul van összerakva, ráadásul igénytelen, kemény anyagokból.
Ahogy az új focus is, mielőtt elfogultsággal lennék vádolva, bár a focus nem zörög, csak nagyon műanyag.Asszem más autót nem szidtam az elmúlt pár napban
És nem vagyok elfogult típusimádó, mint pl dragon a bmw-vel, a mondeoról meg az azelőtti focusról is szép kis listát tudnék írni, hogy mi nem tetszik benne. De rövidebb lista lenne, mint pl amit egy passatról vagy accordról írnék, ezért vettem ezt és nem azokat.[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
Még nem szereztem be radardetektort, jött is egy 30-as csekk. Ezt a fátum után meddig lehet kiküldeni? Mert 2 hónappal ezelőtt volt...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
illu
tag
válasz Khelben #14489 üzenetére
Na igen én biztos nem fogok egy héten 1000 km-t menni lehet hogy jó lesz az az 1000 km pár hónapra is vagy több ki tudja... Addig még sok víz lefolyik a Dunán aztán meglátjuk mi lesz. Közben tájékozódom és kikérem mások véleményét. Eddig a chevrolet aveo 4 ajtós tetszett feketében meg esetleg az új opel corsa aztán megláttam a fiat lineát mondom szép is jó is árban sincs elszállva, az is lehet dobnak még ki új kocsikat ki tudja még... Eddig még az alapfogalmakkal sem voltam tisztában szóval annyira érdekeltek az autók , aztán ahogy elkezdtem nézegetni mostanában a kocsikat úgy tájékozódtam.
-
Rick4
félisten
válasz Khelben #14493 üzenetére
ugyan biztos nehéz belegondolnod, de ha egyszer valamiben igazán sikeres vállalkozásod lenne, biztos pénzed is lenne belőle. talán még több is, mint amennyire szükséged van. ebből miért ne indítanál egy másik profilban másik vállalkozást, ha minden feltételt meg tudsz teremteni ahhoz, hogy jól működjön az is. nyilván az élet sem téged igazolt. ebben sem..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Khelben
nagyúr
a vállalkozásom elég jól megy, de eszembe nem jutna pékséget nyitni melléje, mert hülyén nézne ki, amikor a billentyűzetek és a kiflik összekeverednek
ha valaki jól csinál 2-3 dolgot, akkor persze, csinálja. De a daewoonak se a tévéi, se a mikrói, se az autói nem a minőségről híresek.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest