Aktív témák
-
-
lsc
nagyúr
-
Integra
titán
válasz zfarkas #12624 üzenetére
szerintem jók ezek az autók, bármelyiket is veszed, amelyik közelebb áll hozzád.
igyekezz minél gyáribb állapotút találni, pecsételt, vezetett szervizkönyvvel, nézd a dátumokat is, hogy kb mennyi időközönként kerültek be a kötelező szervizek etc..
piros kulcs lezárva, rétegvizsgáló, szóval a szokásos körök...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz zfarkas #12610 üzenetére
az ár, a max 4 év és az alsó közép szegmens együtt elég nehéz..
ennyiért kisautót kapsz inkább ilyen korban
vagy 1.4es motorral [link]
szvsz mindegy milyen márkát nézel, mert kb azonos méretek és felszereltség.
ha nagyobb autót akarsz akkor találhatsz végülis, de kis motorral vagy szerényebb felszereltséggel.
vagy lejjebb adsz a max 4 évből[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lenox
veterán
válasz zfarkas #11766 üzenetére
Ujonnan 3568000, 2 evesen 2.3, az nem tunik kulonosen olcsonak. Esetleg a 6400 km teveszthet meg, de abbol kiindulva, hogy ujszeru az allapota, nem szalonallapotu, vagy uj, szerintem eliras, es valojaban 64000 km. Ugyhogy levonva a 10%-ot 2070000-ert amugy nem is olcso szerintem. Fusionnek eleg nagy az ertekvesztese.
-
lorcsi
veterán
válasz zfarkas #6918 üzenetére
szrencsére még nem volt, ok, megjegyeztem
megvetted ennyiért ?
az elektronikát tájkolta meg az előző tulaj kemény meló volt mire helyrehozták
nekem most kelltett új akku, az előző valami bóvli sz@r volt
de remélem ezzel rendbe is lesz ...egy időre[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Integra
titán
-
Retro11
senior tag
válasz zfarkas #6901 üzenetére
Szerintem érdemes rendesen átnézetni,vagy átnézni ha te is értesz hozzá.
Ez az avensis elég jó konstrukció volt,szerintem minden további nélkül érdemes.Azért az is biztos hogy költeni kell majd rá valamennyit.(Érdemes)
Teljesen jó vétel lehet.Igazi kiscsaládos kocsi is lehet
-
dragonfx
veterán
-
Hybryd
tag
válasz zfarkas #3078 üzenetére
Azért azt is vedd számításba, hogy ezért az árért (ami amúgy tényleg nagyon kedvező) csak a fapadot kapod, amiben gyakorlatilag dupla légzsák és ABS van, szervokormány és két hangszóró+antenna.
Szóval sok, ma nagyrészt alapvető dolog, pl. a kormányoszlop és a vezetőülés magasságállítása, a központi zár, az első el. ablak, és persze a klíma még külön tétel, mondjuk ezekkel csomagban is kijöhet olyan 2.8 M körül, az még szintén jó.Innentől neked kell mérlegelni, hogy ez éri meg jobban, vagy ennyiért mondjuk valamilyen frissebb konstrukciójú, de paraszthajszálnyilval kisebb kocsi (mondjuk Ford Fusion, Kia Rio).
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz zfarkas #3078 üzenetére
Fél órája beszélgettem erről haverral, aki kb egy hónapja vett ilyen autót. 7,7 literre jött ki a fogyasztás, bár hozzá kell tenni, hogy 80%-ban városban használja és olyan rövid távokon, hogy a szívató még nem áll le, hanem tartja az 1500-as fordulatot.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Kicker
őstag
válasz zfarkas #2678 üzenetére
Corsáról nem tudok nyilatkozni, de a polonk van, 2003-as, és hűséges a jószág... igaz kell egy jó szerelő, aki olcsón dolgozik és pontosan, de pl egy ismerösőm 99-es golf4esét márkaszervízbe vitte, hát 2-3szorosát fizette mint én, pedig mondtam neki, hogy van egy jó szerelőm...
ha a Thalia látványát el tudod viselni, akkor az is jó lehet, mert praktikus a nagy fenekével...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz zfarkas #2664 üzenetére
hát egyik se... illetve alulmotorizáltan és noextával találsz, 150E km-mel...
4-5 éves autóban gondolkodj szerintem, ha nagyobbat akarsz, de mivel még nincs baba, és egyszerre 2-nek azesély 1-5% körül lehet, így azt mondom, nézz Polo méretű autót, abból a nezinesek megbízhatóak, keveset esznek...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- BestBuy topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB