- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
zfarkas #12624 üzenetére
szerintem jók ezek az autók, bármelyiket is veszed, amelyik közelebb áll hozzád.
igyekezz minél gyáribb állapotút találni, pecsételt, vezetett szervizkönyvvel, nézd a dátumokat is, hogy kb mennyi időközönként kerültek be a kötelező szervizek etc..
piros kulcs lezárva, rétegvizsgáló, szóval a szokásos körök -
Integra
titán
válasz
zfarkas #12610 üzenetére
az ár, a max 4 év és az alsó közép szegmens együtt elég nehéz..
ennyiért kisautót kapsz inkább ilyen korban
vagy 1.4es motorral [link]
szvsz mindegy milyen márkát nézel, mert kb azonos méretek és felszereltség.
ha nagyobb autót akarsz akkor találhatsz végülis, de kis motorral vagy szerényebb felszereltséggel.
vagy lejjebb adsz a max 4 évből -
lenox
veterán
válasz
zfarkas #11766 üzenetére
Ujonnan 3568000, 2 evesen 2.3, az nem tunik kulonosen olcsonak. Esetleg a 6400 km teveszthet meg, de abbol kiindulva, hogy ujszeru az allapota, nem szalonallapotu, vagy uj, szerintem eliras, es valojaban 64000 km. Ugyhogy levonva a 10%-ot 2070000-ert amugy nem is olcso szerintem. Fusionnek eleg nagy az ertekvesztese.
-
-
Retro11
senior tag
válasz
zfarkas #6901 üzenetére
Szerintem érdemes rendesen átnézetni,vagy átnézni ha te is értesz hozzá.
Ez az avensis elég jó konstrukció volt,szerintem minden további nélkül érdemes.Azért az is biztos hogy költeni kell majd rá valamennyit.(Érdemes)
Teljesen jó vétel lehet.Igazi kiscsaládos kocsi is lehet
-
Hybryd
tag
válasz
zfarkas #3078 üzenetére
Azért azt is vedd számításba, hogy ezért az árért (ami amúgy tényleg nagyon kedvező) csak a fapadot kapod, amiben gyakorlatilag dupla légzsák és ABS van, szervokormány és két hangszóró+antenna.
Szóval sok, ma nagyrészt alapvető dolog, pl. a kormányoszlop és a vezetőülés magasságállítása, a központi zár, az első el. ablak, és persze a klíma még külön tétel, mondjuk ezekkel csomagban is kijöhet olyan 2.8 M körül, az még szintén jó.Innentől neked kell mérlegelni, hogy ez éri meg jobban, vagy ennyiért mondjuk valamilyen frissebb konstrukciójú, de paraszthajszálnyilval kisebb kocsi (mondjuk Ford Fusion, Kia Rio).
-
-
Kicker
őstag
válasz
zfarkas #2678 üzenetére
Corsáról nem tudok nyilatkozni, de a polonk van, 2003-as, és hűséges a jószág...
igaz kell egy jó szerelő, aki olcsón dolgozik és pontosan, de pl egy ismerösőm 99-es golf4esét márkaszervízbe vitte, hát 2-3szorosát fizette mint én, pedig mondtam neki, hogy van egy jó szerelőm...
ha a Thalia látványát el tudod viselni, akkor az is jó lehet, mert praktikus a nagy fenekével...
-
Kicker
őstag
válasz
zfarkas #2664 üzenetére
hát egyik se...
illetve alulmotorizáltan és noextával találsz, 150E km-mel...
4-5 éves autóban gondolkodj szerintem, ha nagyobbat akarsz, de mivel még nincs baba, és egyszerre 2-nek azesély 1-5% körül lehet, így azt mondom, nézz Polo méretű autót, abból a nezinesek megbízhatóak, keveset esznek...
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Discord
- Óvodások homokozója
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged