Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
A KÖBE biztosító egyesület, ugyanúgy, mint a MÁV BE. Ha velük szerződsz, gyakorlatilag belépsz az egyesületbe, amelnyke alapszabályában benne van az, hogy ha a kifizetések meghaladják a bevételeket, akkor a tagok összedobják a hiányzó stexet. Annyira azért nem vonzó...
https://www.coreinfinity.tech
-
Integra
titán
válasz sh4d0w #14901 üzenetére
egy kolléga szerint akinek úgy tűnik van a köbére rálátása, azt mondja, hogy a köbétől nem kell parázni.
ász szerint sincsen baj velük, normális a kockázatelemzésük és a fizetéseik is rendben vannak.kukac: te ilyet nem tudsz? hát milyen pénzügyi zseni vagy?
amúgy valóban, ezért egyesületa vicc ebben az egészben az, hogy ha mondjuk 20rugót kéne kifizetnem a máv-nak (amit valszeg nem fogok), még így is jóval kevesebbre jövök ki mint egy másik biztosítónál.
nekem ne mondja senki, hogy lassan 14 év baleset mentes vezetés után 150e ft kötelezőt kell fizetnem, mert azt agyoncsapom.. vicc[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Viszlát
addikt
válasz sh4d0w #14901 üzenetére
Épp ma reggel néztem valami hírműsort, arról volt szó, hogy senkinek sem kell a MÁV, túl nagy az eszközhiány (4 milliárd). Visszakérdezett a riporter, nem lehet, hogy a biztositók esetleg arra játszanak, hogy a 200e ügyfél kénytelen lesz átmenni máshova és úgy jobban járnak? A szakértő meg duzzadó zsebekkel tiltakozott, hogy ááá, nem tétel ez a biztositóknak, nem kell ilyenre gondolni... aha.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Skodry
aktív tag
Kocsit váltanék és GALANTRA gondoltam 95 ös évjárat
Mindíg is vonzottak csak már megöregedtek...
Véleményeket szeretnék hallani a verdáról...
THX"Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
-
Integra
titán
persze, hogy az..
ráadásul itt elég bizonyítottnak látszik a lopás.
a kérdés, hogy ezt a jogászok mégis hogy bulizzák ki, hogy elverjék a tagokon.
tiszta baumag az egész, csak sokkal kisebb összegekben.
nem látok sehol vagyonelkobzásról és azonnali kártérítésről hírt, vagyis, hogy ennek a szarházinak a pénzéből töltenék a máv kasszáját..
vicc hogy aki lop és csal azt egy bizonyos összeg felett védi az államtudtommal amúgy azután álltak el az átvételtől miután módosították az átvétel feltételeit és belekerült hogy az átvevőnek mindent kikell fizetnie cserébe
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
ezek hülyék: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Dirtyz
őstag
Lassan eljött az idő, hogy lecseréljük régi kocsinkat.
6.5m. körül tudunk rászánni, ebből ki kellene jönne egy 2 literes diesel motornak és egy nagy kombikarosszériának. Új legyen, ez alapfeltétel.
Amiket megnéztünk: Pug 407SW, Mazda 6, Toyota Avensis, Renault Laguna. Ami még hátra van: VW passat, Skoda Octavia.Pro és kontra érveket kérek. (észérveket kérek, nem flémet )
Védd a fákat, egyél hódot!
-
dragonfx
veterán
válasz pink75 #14918 üzenetére
hagyjuk már....egy motorgenerálozott autót megvenni...pláne 27 éves dízelt....tiszta szégyne milyen háza van az embernek és ilyen autóval járkál ahhoz képest..tisztára égeti magát...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Integra
titán
válasz sh4d0w #14917 üzenetére
na, erről van szó
a kérdés, hogy ebben az esetben mi van pontosan
meglopás, a tagok tudatos megkárosítása esetén mik a lehetőségek.
mert hogy anyámék az autóikra semmit se fognak fizetni az biztos...
mondjuk spec anyám még meg sem kapta a harmadik negyedévről a csekket hogy fizesse be.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gaborbol
őstag
válasz Skodry #14907 üzenetére
Nálunk az előző céges autó flotta az mitsubishi volt, többek között lancer,galant,l300. Mindenki imádta őket 8 éves korukban lettek lecserélve 2002-ben, azóta is visszasírják a kollégkák őket. Volt amiben 240.000km alatt a kötelezőkön kívül, 1 darab bal oldali kerékcsapágyat kellett cserélni, pedig minden nap más vezette, és nem lett kímélve.
Akik ezeket a cégeseket vezették, saját autóként charisma, galant,lancer birtokosai ma.
Én pár éve rá voltam kattanva a hasonló korú galantokra akkor kérdeztem a pécsi márkaszervíz főnökét, azt mondta nézzem ki bátran, vigyük el márkaszervízbe átnézetni, és ha nem véres a torka nyugodtam meg lehet venni, nem fogjuk megbánni.Tény és való, hogy nem mai csirkék, de ha erre van keret, és ez tetszik ki lehet belőlük fogni egész jókat, de nem kapkodni és átnézetni márkaszervízben!
[ Szerkesztve ]
-
-
joergie
őstag
válasz Dirtyz #14928 üzenetére
passat nem rosz, octavia nem rosz(bár egy árnyalatnyival kissebb, és kevésbé tartja az árát), egy 4x4 diesel sztem belefer az árba, dicsérik. Őket annyira nem ismerem, bár ültem haveromék octavia-jában. Nekem fapadosnak tűnt, bár én franciához vagyok szokva. Passat nyilván egy fokkal jobb, de pl a bora ugyanannyira fapad volt(nekem), mint az octavia
Ami szerintem a tuti az mazda6, ill honda accord, bár nemtudom van e már az újból kombi(2.2diesel), mejákg ezek drággábbak ugyan, de annyival jobban is tart az árukat.
citroen c5öt ajánlom még megnézni, hátha megfog a design, meg nagyon jók a dieseljeik, de a minőség...nemhiszem hogy sokat javult volna. Szóval jó motor, design, és hidraulikus rugózással eszméletlen komfort. Inkább ő sztem mint a 407. Franciánál a legnagyobb az áresés, ezzel számolni kell.
Meg az is számít mi volt előtte, megbíztatok e benne...Ha engem kérdezel: mazda mx-5, család meg menjen vonattal
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Dirtyz
őstag
válasz Integra #14935 üzenetére
Nézd, a mostani az ötödik francia autóm. Eddig egyik sem hagyott ott sehol, a 307-t egyszer kellett soron kívül szervízbe vinnem a 4 éve alatt, lambdaszondát cseréltek. Lehet,hogy mindig kifogtam egy jó szériát, de lekopogom, semmi bajom nem volt a csigazabálók kocsijaival.
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Dumb
senior tag
válasz Dirtyz #14936 üzenetére
Egy ismerősömnek céges 1.8-as 407-ese volt. 3000 km után cserélni kellett az egyik első rugót/lengécsillapítót, irdatlanul nyekergett. A klímát 3-szor javították 40.000 alatt. Ilyesmik is vannak. És nagyon gyengén ment a közel 1500 kg-jával.
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Calogero
addikt
A Híradóban hallottam:
A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének szerint jogszabálysértő, ha a kereskedő az autóra nyújtott jótállást feltételekhez köti.
Újonnan vásárolt autók esetén a tulajdonosoknak csak akkor marad meg a garanciája, ha saját költségükre a megvásárolt autót meghatározott kilométerenként vagy időszakonként szervizbe viszik a márkaszervízekbe. Ez a fogyasztóknak - a működtetési költségeken felül - több tízezer forintos többletköltséget jelent. Amennyiben a feltételeket nem teljesítik, a garancia megszűnik.
Kovács Krisztina, a FEOSZ szóvivője az RTL Híreknek elmondta: az autó alkatrészei, tartozékai bizonyos használati idő után felújításra, cserére szorulnak, így műszaki, balesetmegelőzési, közlekedésbiztonsági, környezetvédelmi okok indokolhatják a rendszeres, kötelező átvizsgálást és alkatrészcserét. A garanciális időszakban ezért nem számítható fel különdíj.
Szerinte az ezzel járó költségeket a jótállási idő alatt a kereskedőknek kell viselniük. A jelenlegi gyakorlat sérti a jótállásra vonatkozó kormányrendeletet, és a polgári törvénykönyv jótálásra vonatkozó feltételeit is. Emiatt a Szövetség közérdekű keresetet indított az egyik márkaképviselet ellen.
A Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége nem tartja jogszerűnek ezt a gyakorlatot.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Dirtyz #14919 üzenetére
az octava alsóközép, hiába majdnem akkora, mint egy passat, ha beülsz, egyből észreveszed, se a mérete se a minősége nem középkategória.
a mondeot kihagytad a felsorolásból, méretben az a legnagyobb. bár az új szerintem hányingerül néz ki, de biztos van, akinek tetszik.
6,5 millióért én egy 4 éves kombit vennék tisztességes (benzin) motorral, fullextrásan, a maradék 4 millióval meg csinálnék mást
-
gaborbol
őstag
válasz Integra #14924 üzenetére
Amikor "kiöregedtek" a gyémántok akkor elvitték őket mindenhová, hogy hol mennyiért számolnák be őket, mennyi lenne az új flotta stb.Győzőtt az EGYSZERI olcsóság....
renaul-peugeot (na meg persze kettő fullos 530d )
Annyit mondok munkatársak közül 10 emberből 7 japánnal jár.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz Khelben #14949 üzenetére
lehet fikázni a szuzit, de kis embernek akkor is a legjobb autónak gondolom továbbra is.
és most már kezd az új swift is elérhető árú lenni, az pedig egy rendesebb méretű és vastagságú gumival nagyon pöpec verda!én fapados 1.3-as virsligumis új swift-tel jöttem fel pécsről óra 15 perc alatt a szétbombázott hatoson bp-re a körforgalmakig.
szóval van potenciál benne![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Külpolitika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest