Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Aktív témák
-
-
dragonfx
veterán
válasz
Integra #10198 üzenetére
De jó kis írás el is raktam...
Nekem az inspeckciókor kéne olajat cserélni ami kb. 10-12e után esedékes de én nem várom ezt meg soha 8-9e utána csere..látszik az már az olajon mikor nem olyan a színe állaga szerintem..meg ugye a fogyás.....ebből is lehet következtetni....
Mondjuk aki 50enkétn cserélii az olajat mert a gyártó ezt írja az magára vessen........Viszont egy ujabb info arról hogy miért fogyott nyáron ezek szerint annyira az olajam mert mint írta nagy sebbességű haladás is gyoirsítja hát igen 1.6os mocinak enm biztos a 180 az optimális
-
Integra
titán
-
lsc
nagyúr
válasz
CriticalHit #10193 üzenetére
Az MMT az egy sima mechanikus váltó "robotizált " kapcsolással és kuplungműködtetéssel /ezért olyan a kezelése mint egy bolygóműves automatának / .
A linkelt kocsin bolygóműves automata váltó van .
Elméletileg külföldről hozták , a mostani magyarországi listában nincs automata Yaris . -
Rick4
félisten
válasz
biztos nem lehet rossz gép, úgy megy, hogy bsz*rsz, beh*gyozol tőle....uccsó képen ott a bizonyíték, hogy a tulaj is így járt...
-
Integra
titán
válasz
gondolom nem lehet kormányról pöckölgetni etc..
csak berakod d-be középen és megy -
CriticalHit
addikt
Létezik 1,5 új Yaris, ez [link]?
Mi az a nem MMT váltó? -
Dumb
senior tag
Ez milyen lehet?
[link]
-
Majstor
senior tag
Ezt> "Es ez mar biztos? Akinek 15 van, annak van 350 is?" - nem és nincs -
"mennyi pénze kell legyen az embernek, hogy 15 milkát költsön hobbira?"
Jó kérdés...szerintem ez emberfüggő dolog, pl. én csak akkor költenék rá ha milliárdos lennék. (tehát sajnos soha)
Nem azt próbálom bemagyarázni, hogy aki kiad annyi pénzt 100% biztos, hogy vann 10 villája és 1000 ingatlanja...pedig véleményem szerint akadnak jópáran, akinek jelentős anyagi hátterük van, az inkább a drágábbat veszik meg, mert megtehetik.
Szerintem ez a vita nem vezet sehová, tény hogy jóval több ember fogja megvenni a 15 millás járgányt, és ez teljesen logikus, mert jóval olcsóbb.
szVsz ezen nem is érdemes vitatkoznunk...Jóccakát&Béke -
lenox
veterán
válasz
Majstor #10180 üzenetére
Marmint mit honnan veszek? Ezt nekem kellett volna kerdeznem toled. Szal mennyi penze kell legyen az embernek, hogy 15 milkat koltson hobbira? Fiatalabb korban pl. 50-tol mar siman szerintem. Mennyi kell, hogy 350-et? Tobb milliard. Szerinted hanyan vannak, akiknek van 50 milkajuk, es hanyan vannak multimilliardosok? Mert szerintem tobb nagysagrend a kulonbseg...
-
Xantomas
őstag
Nekem inkább ilyen kis félszerzetek jönnek be:
Maserati Merak
Citroen SMTeljesen előjön belőlük a Petőfi monológ, miszerint "Minek nevezzelek?"
A két, és egyedüli, japán szerelmem pedig a '88-91-es bukólámpás Mazda RX7, valamint a 89 és 2000 között gyártott Fairlady Z (300 ZX), annak ellenére, hogy azt vallom, hogy távolkeleti japán autó, nem autó, csak rízseskályha. -
Majstor
senior tag
Ezt meg honnan veszed???
Aki csak úgy eme "hobbi" kedvéért 15 Milliót lepengeti, azt igazán nem kel félteni, hogy nem képes előbb utóbb összeszedni a fenti összegnek megfelelő keretetés megvenni (az sem kizárt, hogy már van rá kerete) Persze, azért vannak olyan emberek („lúzerek”), akik kifizetik az 15-ös összeget, majd furikáznak, "déjóóó+bódottááá", utána pedig paráznak, vajon mennyi lesz a víz/gáz/áram+1kg kenyér… na ilyennek soha nem lesz annyi pénze.
Remélem így érthetőbb. -
dragonfx
veterán
válasz
Majstor #10168 üzenetére
Nekem nem kell...
Ha már bő 10 milla akkor ez kéne....alpina d3....2.0ás dízel biturbó 214 ló 7alatt 100on 6os átlaggal...és üt..egyedi...
u.i.:ja csak tudod az 25éves trechnika picit odaveri még jópár mait is...már megbántam nem e30at vettem de még nem késő cserélni
..és akkor lesz 6 henger lesz súly/le arány..meg én is boldog leszeka sperr difivel..meg hanggal..meg mindennel
..elgondolkoztató
-
-
dragonfx
veterán
válasz
SaNyEe #10149 üzenetére
Figyu ez ígyvana de véleményem marad....ez egy gokart..nincs kasztni...lehet pályára nyáron jó..de másra semmi másra..városba napi közlekedésre utazgatásra alkalmatlan...ha már jáccos autó kell e30 325....nem valószínű hogy sok ilyennel találkoznék az utakon...kevés autó szorítana meg...
Én csapatok már mondtam csak gyorsna sportosan dinamikusan vezetek, az idő tényezőt minimalizálva.mert az idő pénz.
És mér baj az mpacket egy 316on?...egy 1.3as suzit optikázni nem ugyanez?..egy 1.6os leon monster packetezni nem ugyanez?...1.4es autóra 18as felnit rakni nem ugyanez?..deeee....nekem így tetszik, megvok elégedve vele....majd ha lesz lé lesz erősebb jobb...addig ez is megfelel arra és annyira mire nekem kell.látom ezt lassna egyszerűbb ha vágolapra teszem avgy elrakom a hsz urljét.Nem fos de ez nem auto haneme gy gokart!!!!!normál hétköznapi hétvégi közlekedésre alkalmatlan!!!..ja és én inkább az enzot választanám....de hamár 12ért kéen választani sportautót..akkor bőven lenen alternatíva...e46 m3, 350z, rx8...nem sorol ugye elhiszed?..na és látod ezek autok mind a javából, ez meg egy kasztni nélküli gokart!!!
-
Dumb
senior tag
válasz
Boxer001 #10162 üzenetére
Van ebből balos is, olyat kell rendelni. Egyébként van német forgalmazó is
A 300-as meg inkább 14-15. Kíváncsi vagyok itthon hogy vizsgázna le?
Egyébként meg ez egy track-day-car, de akár utcán is használható. De nem erre lett kitalálva elsősorban.Ja igen, ezt (csak) Japánban gyártották vajon?
-
Boxer001
veterán
Akkor ha már ennyire ez a téma és a topic címének is meg kellene felelni...vegyétek meg.
[link]
-
szatocs
őstag
válasz
Integra #10152 üzenetére
Egy 300 lovas atom kb 12 millió, szóval már csak azért is
Az atom nekem motor helyett kéne, motorra nem ülnék manapság, jó lehetett a motorozás kb 40 éve, amikor nem volt ennyi autó. De most, amikor nap, mint nap ütnek el motorost (sokat nem saját hibából), hát sokkal biztonságosabb egy ariel, mert azzal legalább nem megy senki lámpánál két autó közé, meg 4 kerék van fékezve, körülötted csőváz, alattad bivaly gép
Szóval motort nem, de ha tehetném, arielt mindenképp
-
Dr. Ernő
tag
Na ezzel már a felnőtteket is lehet ijesztgetni nem csak gyerekeket.
[link] -
szepsuti
aktív tag
sztetek, Kia Ceed vagy Hyundai i30? igazából szervíztapasztalatok érdekelnének, ha vannak.
saját tapasztalatok érdekelnének, totalcaron olvastam h a kia jobb,azért az a 7 év gari miatt meggondolandó, bár a hyundai formavilága jobban tetszik.
-
norbiphu
őstag
válasz
dragonfx #10144 üzenetére
5th gear - ariel atom
nézd meg mondjuk ezt és figyelj arra, hogy a végén milyen időt fut (és hova kerül a legjobb idők táblán). ha ezek után is leírod, hogy egy integra körbeveri akkor gratulálok. -
Integra
titán
válasz
dragonfx #10144 üzenetére
te miről beszélsz?
az én autóm SEHOL nincsen egy alap 160 lovas atomhoz képest sem, nemhogy egy 300 lovashoz, érted? SEHOL...
ok, neked az e-klub előtti kivagyizás jelenti az autózást, arra jó az 1.6os mpakkos bmwnek csúfolt valami is, viszont igazi örömautózásra, ha az autózás lényege, esszenciája a fontos és meg is engedheted magadnak, hogy legyen a garázsban egy vas, amit kéthetente egyszer használsz, ehhez egy atom/catheram/radical kell..
szerinted nem cserélném el egy feltöltött k20as atom-ra az intimet? te hülyevagy? holnap aláírnám a papírokat, az sem érdekel, ha emiatt valóban csak két hetente ülhetnék autóba és nem naponta.. max veszek mellé egy kis swiftet, bánom is én..
ehhhhhhhh, nőj már fel -
Aktív témák
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest