Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz anytime #73535 üzenetére
(#73535) anytime
Gyere át a cpu hűtős topikba és megbeszéljük mi legyen a Macho helyett. A TUF regre meg már kaptál választ.(#73539) bluyoo
Phanteks PH-TC12 (157mm_DX-fehér,BK-fekete,BL-kék,RD-piros) Egyébként maradjon a Nordwand, eszed ágába se legyen eladni, ha hangoskodik akkor egy venti csere és kalap.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
bluyoo
nagyúr
válasz #22346752 #73548 üzenetére
Addig esélyes, hogy akad majd egy-két jó üzlet. Akár félkonfig is.
(#73550) KAMELOT
Olcsó mi? Asus X-99 DELUXE lappal vetted? Nem emlékszem már.(#73551) jim bcs
Használt borda, a gyári ventit nem is látta nálam. Hamar el is vetettem a cserét. 1000RPM felett alig jár a ~5éves SwiF2 120P, szóval még csendes is.Bazinga!
-
greggorius
tag
i5-4460 vagy i5-4570 és egy GTX 970 alá ezek közül melyik lenne a legjobb lap:
Asus B85M-G
ASRock B85M Pro4
Gigabyte GA-B85M-D3H
GIGABYTE GA-B150M-D3H
Gigabyte H97M-D3HKöszönöm!
-
anytime
őstag
Kedves bluyoo és jim bcs!
Megérkezett, sőt már üzemben is van az új alaplapom az új kuckóban.
Mind a kettőről csak felsőfokon tudok beszélni!Köszönöm szépen a segítségeteket!
Ha valakit a részletek is érdekelnek, írjon itt vagy privátban, szívsen válaszolok.
Üdv:
A -
OrangeBud
tag
Halihó!
16-17 ezret szánok új matx 1150-es lapra. árukeresőn szűkítgetek,keresgélek.
Ami fontos lenne: usb 3.0 (hogy a házon lévőket rá tudjam dugni a lapra)
A mostani lapomon csak sata2 van és az ssd alulteljesít...,játszani nem játszok. Írodai munka+ps.
Asrock előnyben! Valaki ötlet? -
Picturemaker
őstag
válasz OrangeBud #73555 üzenetére
Üdv!
Az adott keretből ez a max.: ASRock B85M Pro3
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
KAMELOT
titán
válasz Picturemaker #73560 üzenetére
Inkább a PRO4-et vegyed az a Pro3 tényleg fapados lett.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
-
bluyoo
nagyúr
válasz KAMELOT #73563 üzenetére
Ezt majd ő eldönti, az ő pénztárcája.
Magamnak építve nem kérdés az az 1-2K, de el kell fogadni, hogy az olcsóbb lapoknak is megvan a vásárlói köre.
Pl. ha elég a 2db RAM slot (max. 16GB RAM) és a 2db SATA2, + 2db SATA3, egy jól felszerelt H81-es deszka is megfelelhet.
Pl. a Gigabyte GA-H81M-HD3, vagy a H81M-HDS (ugyan úgy a "szerény" Realtek ALC662 audio + Realtek RTL8111 LAN mint a Pro3 esetében) ha már olcsó ASRock.
De természetesen, szerintem is jobb választás a Pro4.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Telda
addikt
Hali!
I5-4460 alá keresnék alaplapot.
Jelenleg nagy megelégedettségel egy I5-2500k + AsrockFatal1ty P67 Performance kombót használok.
Ez miatt szerettem volna az Asrock márkánál maradni.
Elsőre a Fatal1ty H97 Performance néztem ki, de a két PCI-E foglalatot nem használnám ki.
Ezután jött a H97 Pro4, viszont a kommenteket visszaolvasva eléggé elbizonytalanodtam.
25e Ft lenne a maximum keret és minimum 1db pci legyen rajta hangkártya miatt.
Nem fontos az Asrock márka, lehet bármi más. -
hawrlantb
tag
Sziasztok!
Tudnátok egy fasza kis alaplapot ajánlani fm2+-os foglalattal?
Az előző Asrock FM2A75M Pro4+ megfőtt, így le kell cseréljem.
A konfigom:
Alaplap: ASROCK FM2A75M Pro4+
CPU: AMD Athlon II X4 750K
VGA: MSI R9 270X Hawk 2GB GDDR5 PCIE
Winchester: Toshiba 500GB 32MB
RAM: CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR3 1600MHz CL9 KIT 2x4GB + Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz
Táp: Chieftec CTG-500-80PB OEM
Ház: Sharkoon VayaKöszönöm
[ Szerkesztve ]
-
OrangeBud
tag
És köszi mindenkinek a gyors infót!
-
bluyoo
nagyúr
válasz hawrlantb #73566 üzenetére
Hi!
Pl. az Asus A88XM-PLUS.(#73565) Telda
Mi rosszat olvastál a H97M Pro4 -ről?
Az esetedben a mATX kicsit szerencsétlen méret, mert a PCI hangkártyád takarni fogja a GTX660Ti -d hűtését.
Szóval talán egy ATX méretű lap szerencsésebb lenne.(#73567) OrangeBud
(#73568) OrangeBud
Szívesen! Legközelebb szerkeszd a hozzászólást ....(#73554) anytime
Szívesen!
Majd írd meg sikerült-e a ledeket kapcsolni.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Bocs, figyelmetlen voltam.
Esetleg a két kinézett lap között a GA-H97-D3H?
Vagy egy olcsóbb B85 -ös deszka?Bazinga!
-
Telda
addikt
válasz bluyoo #73573 üzenetére
Ez a giga kicsit túlmutat a kereten.
De már én se tudom mit akarok...
Nézegettem a 3570K procit is, még mindig brutál főleg húzva, de neked nem kell bemutatnom .
Csak ugye az még régi foglalatos, mint az 2500k.
Illetve csak használtan lehet kapni próba garival, azokban meg nem nagyon bizok.
Szerettem volna 1150-es alaplapot venni, ha a jövőben tovább szeretném fejleszteni, legalább azt ne keljen megint cserélni. -
bluyoo
nagyúr
Csak erre írtam "Elsőre a Fatal1ty H97 Performance néztem ki" ....
Ugyan úgy nem fogod fejleszteni mint a mostani vasadat.
Egy GTX660Ti mellé, egy tuningolt 2500K szerintem megteszi (a GTX660Ti-m mellett én is "csak" 4GHz-en használom a 3570K-t, amit nemrég szereztem kiskergaranciával).
De az LGA1150 is kifutó széria. Ugye már itt az LGA1151 a Skylake CPU-val, és a DDR4 -el. Esetleg az öcskösnek újíts be valami olcsóbb megoldást.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz anytime #73580 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy jól megépítetted! Bár nekem általában a kivilágított házak, hardverek nem igazán tetszenek (kivéve a billentyűzetet).
Bár a világítós lapokból következtetve újra divat lesz (pl. az MSI GAMING PRO deszkák).
A fürdőszobába viszont tényleg akarok majd.Bazinga!
-
Snorbi19
tag
hali
i5 6500 alá 1 vga-as konfigurációba atx méretbe asus vagy esetleg giga márkában milyen lapot tegyek nagyon max 40k ig
ddr4 2x4gb
Sapphire Radeon R9 390 8GB NITRO /11244-01-20
minőség a lényeg 4-5 évig nem szeretném cserélni ha lehet legyen minőségi hang (nem akarok külön kártyát venni érte de túlzásba se kell esni 2.1-es szettel használnám ).....Amikor egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik.
-
Macsugape
csendes tag
Sziasztok!
Alaplapot szeretnék vásárolni....
ASROCK Z97-et ... csak nem tudok pontos típust, hogy melyiket volna érdemes.
INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX - Ezt a processzort tervezem megvásárolni, szóval ehhez kellene.
A többi dolog, ami már megvan:
GIGABYTE R9 280 3GB GDDR5
HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 HX316C10FR/8Tudnátok ajánlani valamit? :-)
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz Macsugape #73586 üzenetére
MSI Z97A GAMING 6
MSI Z97 GAMING 5
MSI Z97 GAMING 3
ASUS SABERTOOTH Z97 MARK 2
ASUS Z97-AR
GIGABYTE GA-Z97X-SOC
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 7
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 5MSI Z97M GAMING
GIGABYTE GA-Z97MX-Gaming 5Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jim bcs
nagyúr
válasz Macsugape #73590 üzenetére
Valahogy szűkíteni kellene még egy kicsit. Ha az 5év garira hajtasz akkor az Asus Sabertooth, ha jobb audio kell akkor az Msi Z97A Gaming 6, ha jobb audio kell de matx méret akkor Msi Z97M Gaming.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
poisoner
csendes tag
Sziasztok!
i-5 6500 alá milyen lapot ajánlotok,ilyen árkategóriában ?
memóriák : hyperx ddr4 2133Én ezeket nézegetem: -GIGABYTE GA-B150-HD3P
-ASRock H170 PRO4S Intel H170 LGA1151 ATX
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
-
janston
aktív tag
Sziasztok!
Eljött az idő egy új alaplap-proci-ram trió beszerzésére. Milyen alaplapot ajánlotok 25ezer-ig (nem baj, ha pár ezerrel több). Lehetőleg ASUS (?). Radeon 7790-em van, Intel i3-at akarok majd 1150-es foglalattal(ha az a legújabb) DDR4-es esetleg. A lényeg, hogy rendes ATX méret, USB3-as, és modern legyen, Windows 10 kompatibilis. Tuningolni nem akarok, csak stabil legyen és MODERN, működjön rajta minden rendesen és még sokáig frissítsék a drivereit!
Köszönöm!!!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz janston #73597 üzenetére
DDR4 és s1150 nem jó. s1151+DDR4 megvalósíthatő, és újabb.
-mATX(neked ez is megfelel, és jó ATX-es házba is)Gigabyte B150M-D3H, Gigabyte H170M-D3H, MSI B150M Mortar, MSI B150M Night Elf, esetleg ASRock B150M Pro4, ASRock H170M Pro4; ATX: Gigabyte B150-HD3P, Gigabyte H170-HD3, MSI B150 Gaming M3, MSI B150A Gaming Pro, esetleg ASRock B150 Fatal1ty K4
-Ha mindenáron Asus-t szeretnél, akkor ezek azok, amiket megvennék magamnak: Asus H170-Pro(teljes ATX), Asus H97M-Plus, esetleg Asus H110M-A(i3 alá max első sorban), bár én inkább a fentiek közül választanék. Drágábban: Asus Z170-A, Asus Z170-Pro Gaming[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest