Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beniii06

addikt

válasz Pyttawrx #7482 üzenetére

Most nem kerestem vissza, de ha jól emlékszem neked wifis rb4011-ed van talán :F, itt "csak" vezetékes van, de most, hogy írod, ezzel megerősítesz +1 indokkal, hogy miért is jó, ha két eszközöd van, mert meghibásodás esetén, csak az ap-t kell cserélni(mehet RMA-ra), a router marad a helyén, mert ugye wifi nélkül jobban meg lehet lenni, mint net nélkül? Ezt a mondatot is inkább a többiek miatt írtam le, ha már a teljesség igénye felmerült(csak egy kicsi trollkodás). ;]

Visszatérve, nem tudok ehhez mit hozzáfűzni, csak gariztatás marad max egyenlőre. Mielőtt megvettem a vezetékest, sok kezdeti probléma volt ezzel is, így vártam 2-3 hónapot a megjelenéstől számítva és addig szerencsére javították a nagyobb részt szoftveres bugokat, de volt sok nand chip hibás is(ezért is késett tudtommal a wifis is pár hónapot). Mikor kinéztem ezt, már elő lehetett rendelni a wifist, de inkább a már "stabil"-t választottam, a bizonytalan helyett is a fentebb felsoroltakon kívül és jól döntöttem. Ha megnézed még most is szinte minden change log-ban ott van az "rb4011 ...ez az" javítása, szóval még ez sem 100%-os. Idővel biztos azt is javítani fogják, ha szoftveres eredetű a dolog, csak győzd kivárni. Esetleg utána kellene járnod, hogy mennyire általános jelenség ez reddit vagy hasonló fórumokon.

Ilyen értékű eszköznél én biztos visszaküldeném, max becserélteted, ha nem tudják megcsinálni. A vezetékes változattal eddig semmilyen probléma nem merült fel, működik, ahogy kell.

Új hozzászólás Aktív témák