Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
" sőt, lassan felnő egy generáció, ami azt sem tudja, hogy mi az"
És tényleg. Ahogy apáink gyerekkorát a rádió határozta meg, miénket pedig a tévé, és nem a rádió, úgy a mi gyerekeinket már nem a tévé hanem az internet "neveli", és a mobilja az elsődleges használati tárgy, a fényképező (legyen bármilyen), az számára egy olyan céleszköz, mint nekem az ecset és a vászon. Minek tanuljak rajzolni, ha van fényképezőgépem? :-(
De azért van még szerintem hely beugrásra. Sokan akarnak többek lenni, mint amik. Ezek az emberek kifejezésre vágynak, részint másoktól (de jó géped/verdád van, haver) részint saját magától (ez a kép de jó lett, bakker, kinyomtatom vagy beteszem háttérnek, hogy mindig lássam milyen ügyes voltam). A vágy megvan bennünk, ráadásul mivel ez technikai "sport", ezért a harácsolás és a férfias f4sz, akarom mondani az én obim másfél stoppal erősebb, bibí méregetésre is simán lehet marketingkampányt tervezni. "A rendszerben egyedülálló, kívételes rajzolatú, ..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Manfrotto karbonszálas kameraállvány (MT057C4) + magnézium gömbfej
- Raleno LED lámpa szett (bi-color) 2x 19,5 W, állványokkal SZINTE ÚJ
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest