- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
Hi!King
üzenetére
" igaz nem Pana fejlesztés, de mivel az azt fejlesztő céggel szerződtek, ezért ez a megfelelője."
Mármint az Olympus Workspace megfelelője? Én is azt próbáltam a Gx80-nal, tudott pár okosságot, azokat kerestem a Silkypixben, de sehol semmi. A Workspace tudja a mindenkori legújabb Olympus váz tudását egy az egyben. Tehát pontosan ugyanazt kapod már Raw megnyitáskor amit látsz a fényképezőn, azaz mintha jpg-vel dolgoznál. Ezt nem tudja a Silkypix és kb. semmi pana feature-t nem tudott. Szóval szerintem nem megfelelője.
Az én felfogásom szerint az EVF azért olyan, amilyen, hogy minden effekt, beállítás hatását ott a helyszínen láthassad. A Raw pedig tökjó, ha utólag szerkesztenél vagy kicsit még igazítanál a képen, amit egy nagy monitoron, sötét szobában jobban látsz. Ezt akkor a legjobb megtenni, ha van olyan szoftvered, amivel pontosan ugyanott folytathatod a munkát, mint ahol abbahagytad kint a terepen. Ezért nem tudom egy szinten emlegetni a két céget állókép esetében, de legalább ha lenne jó jpg motorja a Panának, hogy ne sok képhez kelljen már hozzányúlni, de még csak az sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest