Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a legnagyobb kockázat az, hogy ha az Oly (vagy ami a neve lesz a részlegnek) leáll a gyártással, majd annyira visszaesik a rendszer, hogy végül a Pana is, akkor ugyan elvileg szabadon használhatom a meglévő cuccaimat akár még 10 évig is, viszont ha csak egy vázam van, és az tönkremegy, nem javítható, nem tudom használni az obijaimat. Persze használt piacon vehetek más vázat, de ez nem mindenkinek megoldás, tekintve, hogy idővel másnak is tönkremehet, egyre kevésbé érdemes majd a rendszerrel foglalkozni.
Persze mivel nyitott rendszer, ezért bárki gyárthat vázat, csak éppen nem sokról tudok, és az olyan mellékes gyártók, mint pl. a Xiaomi (Yi), nem biztos, hogy foglalkoznának egy halott rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Projektor topic
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest