Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a legnagyobb kockázat az, hogy ha az Oly (vagy ami a neve lesz a részlegnek) leáll a gyártással, majd annyira visszaesik a rendszer, hogy végül a Pana is, akkor ugyan elvileg szabadon használhatom a meglévő cuccaimat akár még 10 évig is, viszont ha csak egy vázam van, és az tönkremegy, nem javítható, nem tudom használni az obijaimat. Persze használt piacon vehetek más vázat, de ez nem mindenkinek megoldás, tekintve, hogy idővel másnak is tönkremehet, egyre kevésbé érdemes majd a rendszerrel foglalkozni.
Persze mivel nyitott rendszer, ezért bárki gyárthat vázat, csak éppen nem sokról tudok, és az olyan mellékes gyártók, mint pl. a Xiaomi (Yi), nem biztos, hogy foglalkoznának egy halott rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest