Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
"És ez nekem hosszú távon rosszabb mint odaadni a PS+LR kombóért havi 10€+ ÁFÁ-t vagy másokért az egyszeri fix díjat."
Mivel nem üzleti felhasználó vagyok, a PS+LR kombó árazása kicsit meredeknek tűnik: egy évre minimum be kell fizetned, azaz 143€-t kell kicsengetni akkoris, ha csak augusztusban (nyaralás után) és januárban (kari+szilveszter) van komolyabb mennyiségű képfeldolgozás - nem fedheted meg simán 30EUR-val azt a periódust, amikor tényleg szükséged van a progira. Következő évben ugyanez. Évi 100EUR "ablakon kidobva" még a jól megrakott nikon APS-c tükrös rendszerem amortizációjánál is több (pedig akkor voltam nikonos, amikor 2évente fejlődtek 2/3-1FÉ-t a szenzorok, derült ki a sigma lencsémről, hogy az újabb vázak nem kezelik, stb).
Nekem amúgy a DXO Photolab bejött, egyelőre még megy a próbaverzió, de sztem meg fogom venni. A DJI raw fileoknál köröket vert a LR-ra, 2évig tuti kiszolgál - akkor meg az elite-verzió is olcsóbbnak számít a LR-nál. Az évi 2-3db szuperfelbontású stack-hez, amit csinálok, meg felpöccintek egy PS próbaverziót és ha kész a kép, leszedem a gépről, amúgy se szimpatikus, hogy az adobe telef.ssa mindenféle képszerkesztéshez közenincs processzel a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest