Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
schawo
üzenetére
De ugye nem úgy hasonlítottad össze, hogy a mostani tesztjük mellé elővetted a régit?

A kézből végzett "műszeres" stabi méréseknek pont azért nem vagyok híve, mert ez egy elképesztő sokszereplős tényező. Csak attól is teljesen más eredményeket kaphat ugyanaz az ember ugyanazzal a géppel attól függően hogy épp milyen napszak van, épp milyen állapotban van, mennyire találta épp meg a megfelelő fogást a gépen, stb, stb ...
Éppen ezért az így kapott eredményeket semmi értelme műszeres mérésként számszerűen komolyan venni, mert lehet pár óra múlva teljesen más lesz az eredmény. Az emberi tényezőt itt nem nagyon lehet kiszűrni.
Te meg ha jó értem most 2 olyan kézből végzett stabi teszt eredményeit hasonlítod össze, aminek elvégzése között eltelt 3 év. Sőt, ráadásul a 2 tesztet még csak nem is ugyanaz az ember végezte.
Így ennek az összehasonlításnak az égvilágon semmi értelme, nem derül ki belőle melyik hogy áll a másikhoz képest.
Ez egyébként nekem se ment volna jobban, pontosan azért mert én se vagyok gép. De ettől azért még persze nagyságrendileg lehet érzékeltetni, hogy adott stabilizátor mennyire hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest