Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Ugyan utánvéttel kértem, de vehettem volna előre utalással /paypallal is, akkor a tranzakción már túl is lennénk. Hamarosan kiderül.
Immi: arra csak simán letenném
Olyan kicsi a magassága, olyan szűk tartományban állítható a feje, hogy alig vagy előrébb. Szerintem.Livio: gorillapodom nekem is volt, de nekem nem jött be. Amikor kell, akkor ritkán van mire csavarni, és nem is szívesen bízom egy faágra csavart gorillapodra a gépet. Ha meg nincs mire csavarni, akkor marad a föld, márpedig a fűből már nem lát ki. Egy ideje egy Hama travel compact minit használtam, ami alig nagyobb a gorillapodnál (~23 összecsukva, ~42 nyitva, tehát már használhatóbb méret) és könnyű; viszont vérgagyi, kihúzott lábakkal (már amikor úgy maradt -- elsőre szinte mindig elkezdett legalább egy lába visszafelé csúszni) csak könnyű, rövid gyútávú obikkal és nyakamban lógó pánttal mertem használni. Az EX-Macro már egy kicsivel nagyobb (28 --> 56), de cserébe sokkal bizalomgerjesztőbb kép alapján. S más meg nincs. Az ilyen kicsi állványok piaca hihetetlen ritka. Rengeteg a pöcök-rögzítős rádióantenna-lábas gagyi, van néhány 10-20 centis tabletop, aztán kb 120-ig szinte semmi, 140-től viszont mint égen a csillagok. A piac egyik fele túltelített, a másik felén meg hatalmas piaci rések tátonganak és senki sem használja ki, felfoghatatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Olyan kicsi a magassága, olyan szűk tartományban állítható a feje, hogy alig vagy előrébb. Szerintem.