Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Egy hónapja volt Ph heti szemlében is említve, akkor néztem én is utána ennek meg úgy általában. Laca oldalán volt egy videó linkelve, ami még jobban tetszett: tűzijáték drónnal. Na EZ ám tényleg besza-behu.
Airdog még fejlesztés alatt van, nem olcsó (1200 USD + vám + fa), és kevés róla az infó. Így azt se tudni, hogy követés mellett tud-e pl. FPV-s távirányíthatóságot.
A tűzijátékos sem olcsóbb, a DJI Phanthom 1000 USD, plusz Gopro kamera + távvezérelt kamera-mozgató gimbal.
Továbbá a dpreview is megnézett néhány olcsóbb alternatívát.
Ebből plusz még néhány tesztből tanulságok:
- Tanulni kell a vezérlést, össze fogsz törni párat.
- Az FPV nagyon sokat segít az irányításon, több tesztet olvastam, ahol összetörték a gépet, mert a szimmetrikus alakja miatt hirtelen nem tudták, merre megy; vagy hogy épp milyen távolságban van valami.
- Az FPV a fotózáshoz is fontos: hogy lásd, éppen mit, merre néz a gép, mi fér a képbe és mi lóg ki
- Az irányíthatóság széles skálán változó.
- A "lebegés" szintén elég hasznos fícsör fotózáshoz
- A könnyebbeket nagyon rángatja a szél.
- A beépített kamerák többsége csapnivaló.
Stb.A napokban terveztem regelni valami fórumra és utánakérdezni, hogy közepes méretű, összehajtható, FPV-nek Mobius kamerát használó vázat miből és mennyiből lehet összerakni, esetleg Hobbykinges alkatrészekből is megoldható-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- OpenMediaVault
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs