Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rumos14

nagyúr

válasz madgie #47284 üzenetére

ahány ház, annyi szokás. ezt kéne megérteni. téged pl. francot sem érdekel a traktor, ami a 20/1.7, mást meg igen. meg úgy egyáltalán a C-AF bénasága. és valljuk be, ez elég ciki dolog, főleg, hogy a II-ben sem voltak képesek javítani.
    sztem a te 16/2.8-ad átlag alatti volt, tudom, az átlagos sem éppen penge :B és csillagfotózásra bizonyosan alkalmatlan az az obi. az elmozdult selejtes Sigma zoomos hasonlat mondjuk vicces, de nem igaz, én ezt gyakorlati tapasztalatból mondom.
    belépő tükrös mellé sokan vettek, vesznek 50-es fixet, mert az a legolcsóbb fényerős vmi, amivel olyan szépen el lehet mosni a hátteret Mancika mögött. aztán ezek ez emberek NEX-re váltanak és nagy örömükre megtalálják u.ezt a látószöget :) míg az 56mm tök idegen nekik, micsoda hülye szám :DDD
    a Fuji meg nyilván azokra hajt, akik nemcsak ismerik a klasszik filmes látószögeket, de még képesek másféllel szorozni is. elég komoly elvárás az átlagember felé, valljuk meg.
    a 20-as ekv. 40mm-es látószöge az egy klasszik valami? na ugye. mégis eléggé tudjátok szeretni.

Új hozzászólás Aktív témák