Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
egy dolog a helyigény, az is zavar, mert végső soron nem programok által gyártott katalógusban nézegetem a fotókat, hanem simán a fájlokat. azok ugye 20 év múlva is ott lehetnek (ha nem hal szét a vinyóm), míg ki tudja, 20 év múlva lesz-e LR, és ha igen, mit nyit meg és mit nem. nem szeretem az ilyen sajátos izéket. jó példa a flash és a silverlight, most mindkettőt pikk-pakk elkaszálják.
a másik bajom viszont, h nincs "egyben" az összes módosítás, amit az eredeti raw fájlon végzek. amint tiff lesz belőle, az fix, csak legelölről tudom újrakezdeni. holott, mondjuk az, hogy 1 foknyit forgatok rajta, picit megvágom, picit világosítok, zajszűrök mind olyan lépés lehet, ami tutira kell, akár flickrre megy a végén, akár a nyomdába. jó, oké, ezeket persze mind tudja a LR a nik cuccok nélkül is.
lényeg a lényeg, egy-egy kép feldolgozásához a capture nx2-nél jobb programot nem találtam eddig, közel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Autószerelők, autószerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Manfrotto karbonszálas kameraállvány (MT057C4) + magnézium gömbfej
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest