Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Mik voltak leginkább amikben csalódtál benne élőben?
Nekem az X20 volt egy picit csalódás, az EXR szenzor úgy látszik nagyobb mértékben befolyásolta a képet mint gondoltam. Jó, pont olyan viszonyoknál próbáltuk ahol a legnagyobb a difi a két gép között, normális fénynél élesebb képeket csinál és gyorsabban fókuszál. (Csak a kicsit alexpós eredmény nekem kompaktos ízű, tudom, kompenzáljam
.)
X100s keresőse nagyon odabaszós volt, imádtam, jó cucc a nagy alfa is, és várom mi mikor kapjuk meg a színes peakinget. Illetve nikon/fuji után az evf-es oly/sonyk feliratai picinek tűntek (szemem jó, de attól még nem kényelmes). Az újabb szenzoros olyk elég jól harapnak, bár a wb furcsa volt minden. Érdekes hogy panákhoz képest a korábbi oly-k ilyen megfontoltak af sebességben (mindig csak panákat próbáltam korábban) - persze megfelelő a sebesség átlag használathoz így is, csak fejben nálam majdnem egy kutya volt az oly meg a pana.
Meg a megszokás volt vicces, amikor szememhez emeltem az evf nélküli gépeket
.
Következőleg vinni kéne a filmeseket is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: Megvolt asszony öröme is tegnap, 'kénytelen volt' táskát venni ha már ott hagytam a westendben, meg este rám írtak ph-ról, hogy csaknem Csillát látták bp-n? Marha büszke volt, hogy milyen híresség

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.)
.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)