- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
FEDman
üzenetére
Banyeg, pont ezen agyaltam. Amúgy azért ez a nagy gondolkodás, mert nem akartam váltani. Megjegyeztem egy ismerősnek, hogy lehet, most kellene kiszállni a d7000-ből, amíg van ára, de nem hirdettem sehol. Erre a cimbi hozott egy vevőt, aki ráadásul jó áron el is viszi... Gondoltam, cserélek egy d7100-ra, de aztán elkezdett a kisördög mozgolódni, hogy:
1. Sokszor bántam, hogy eladtam az om-d-t. Hiányzott a mérete. A dslr-t sokszor nem vittem magammal, amikor az om-d-t simán.
2. Sokszor hiányzott a 20/1.7. Pontosabban az a látószög. Nikonra nem találtam ekv.40-50 körüli fixet, a 35/1.8 - miként a legtöbb d7000 júzernek - folyamatos szívás volt.
3. Nyilván van bennem egy adag kütyübuzéria, ez is hajt. De mit kapok a d7100-zal? Pár új megapixelt egy ugyanolyan, csak rosszabb anyagú vázban. Semmi újdonság, mintha az ember lecserélné az asszonyt az ikertestvérére.Oly om-d jó volt, pana gx7 nagyon jónak tűnik, itt az xe-2, jön az em-10. Canont nem akarok, vagy maradok nikon dslr, vagy tükörnélküli. Fuji nagyon tetszik, de lassú volt az xe-1, a 2 már jó, de az drága csere lenne.
Asszem nem veszek semmi újat egyelőre, megmaradok a feleségem x20-ával, aztán eldöntöm valamikor. Vagy csütörtökig meggondolom magam, és nem adom el a nikont, azért vitathatatlanul nagyon jó ez a váz, a méret és az af problémák ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Milyen program, ami...?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs