Új hozzászólás Aktív témák

• Freddy76

addikt

válasz FEDman #37639 üzenetére

Banyeg, pont ezen agyaltam. Amúgy azért ez a nagy gondolkodás, mert nem akartam váltani. Megjegyeztem egy ismerősnek, hogy lehet, most kellene kiszállni a d7000-ből, amíg van ára, de nem hirdettem sehol. Erre a cimbi hozott egy vevőt, aki ráadásul jó áron el is viszi... Gondoltam, cserélek egy d7100-ra, de aztán elkezdett a kisördög mozgolódni, hogy:
    1. Sokszor bántam, hogy eladtam az om-d-t. Hiányzott a mérete. A dslr-t sokszor nem vittem magammal, amikor az om-d-t simán.
    2. Sokszor hiányzott a 20/1.7. Pontosabban az a látószög. Nikonra nem találtam ekv.40-50 körüli fixet, a 35/1.8 - miként a legtöbb d7000 júzernek - folyamatos szívás volt.
    3. Nyilván van bennem egy adag kütyübuzéria, ez is hajt. De mit kapok a d7100-zal? Pár új megapixelt egy ugyanolyan, csak rosszabb anyagú vázban. Semmi újdonság, mintha az ember lecserélné az asszonyt az ikertestvérére.

Oly om-d jó volt, pana gx7 nagyon jónak tűnik, itt az xe-2, jön az em-10. Canont nem akarok, vagy maradok nikon dslr, vagy tükörnélküli. Fuji nagyon tetszik, de lassú volt az xe-1, a 2 már jó, de az drága csere lenne.

Asszem nem veszek semmi újat egyelőre, megmaradok a feleségem x20-ával, aztán eldöntöm valamikor. Vagy csütörtökig meggondolom magam, és nem adom el a nikont, azért vitathatatlanul nagyon jó ez a váz, a méret és az af problémák ellenére.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés