Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Összetett kérdés ez, a váltás konkrétan nem sokba kerülne, de ezt nem részletezem, mert megint megkapom egy öntudatos állampolgártól privát üzenetben, hogy mocskos adócsaló vagyok
. Amúgy nem éreztem óriási szükségét a váltásnak, mondhatni, magától jött a vevő.Tényleg azon kezdtem el agyalni, hogy legyen d7100, vagy menjen a maradék két nikon obi (50/1.8g, tamron 17-50/2.8), és a vaku is, és jöjjön a pana gx7, vagy oly omd a 20+45 párossal. A gx7 mellett szól a rangefinder-szerű kinézet (nincs rajta az omd púpja), és az is, hogy van felfelé hajtható beépített vakuja. Az én esetemben az a felhajtható kisvaku elég is lenne.
Gorgo: jobb a 7000 építési minősége, ellenben a fókusz hajlamos pontatlanságra. Nem kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amúgy nem éreztem óriási szükségét a váltásnak, mondhatni, magától jött a vevő.