Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Összetett kérdés ez, a váltás konkrétan nem sokba kerülne, de ezt nem részletezem, mert megint megkapom egy öntudatos állampolgártól privát üzenetben, hogy mocskos adócsaló vagyok
. Amúgy nem éreztem óriási szükségét a váltásnak, mondhatni, magától jött a vevő.Tényleg azon kezdtem el agyalni, hogy legyen d7100, vagy menjen a maradék két nikon obi (50/1.8g, tamron 17-50/2.8), és a vaku is, és jöjjön a pana gx7, vagy oly omd a 20+45 párossal. A gx7 mellett szól a rangefinder-szerű kinézet (nincs rajta az omd púpja), és az is, hogy van felfelé hajtható beépített vakuja. Az én esetemben az a felhajtható kisvaku elég is lenne.
Gorgo: jobb a 7000 építési minősége, ellenben a fókusz hajlamos pontatlanságra. Nem kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmgyűjtés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amúgy nem éreztem óriási szükségét a váltásnak, mondhatni, magától jött a vevő.