Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
goranje
tag
Üdv Mindenkinek !
Egy kis segítséget, vagyis inkább tanácsot szeretnék kérni Tőletek.
Nemrég vettem egy G2-est, és most objektíveket keresnék hozzá. Első körben a Pana 100-300-as teléje, amit kinéztem hozzá, a második obit pedig Oly-tól választanám a 14-150-es zoomot hogy minél kevesebbet kelljen le-fel csavargatni.
Szerintetek az Oly obija jó lenne-e a Pana vázra, különös tekintettel a stabik hiányára. (Pl. kb. milyen világosban, sötétben lehet így használni).
Vagy inkább szánjam rá a Pana 14-140-esre lóvét.Esetleg még milyen objektívet ajánlanátok?
Eddig az FZ sorozatot használtam, most tértem át a komolyabb pályára, de az objektívek terén nem igazán érzem még otthon magamat.
Segítségeteket előre megköszönve.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest