Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Azta, milyen frankón telibevakuztad a lánchidat

A 45 tényleg szuper. Én most jöttem haza egy nyaralásról, és szinte végig az volt a gépen, néha szenvedtem is vele... Jó a 12-50, simán hozza azt a szintet, amit a korábbi alapzoom-om (18-105 a Nikonon), de valahogy nem az igazi. Nem értek sem az obikhoz, sem a fizikához, de azonos gyutávon (nyilván 45), azonos rekeszeken (itt nyilván 6.3 vagy afölött) is szebbnek tűnik a 45-ös rajza, vagy én látom rosszul, vagy van erre általam nem ismert magyarázat... Valószínű nem a 12-50 rossz, hanem nagyon jó a 45-ös, meg aztán ehhez a géphez nem is illik a bumszli zúm
.Úgyhogy azt hiszem, adok még egy esélyt a pana 20-asnak, múltkor csak "tesztelgettem" egy napig. Nyilván meg lehet tanulni használni, és ahogy nézem a használtpiacot, túl nagy kockázatot nem vállalok, ha nem jön be, elég gyorsan el lehet adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LEGO klub
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Megkímélt -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.