- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
A jó öreg G6-nak a fogása számomra máig etalon. Kár, hogy az enyém bedöglött, meg úgy eleve az egész váz minősége botrányosan sz*r. A kijelző zsanérja gyenge, kotyog, a váz canon féle műanyag, az egész zárszerkezet mozog a vázban, a keresőbe kosz került és nem lehet kiszedni, az akksit gyakran nem érzékeli, vagy ha mégis, fotózás közben rájön, hogy kivetted az akkut, pedig nem is... a kártyával szintén ezt csinálta, a markolat gumija idővel ragacsossá vált, megérett stb. De a fogása egy kis kezű embernek maga a tökéletesség
. Nálam a GH2-vel is rengeteg probléma volt, ezért nem is mertem G80-at venni, inkább drágábban vettem Oly-t. Az öreg E-P1 máig hibátlanul teszi (tenné) a dolgát. Agyalok is néha, hogy kirándulós gépnek be kéne fogni, csak zavar, hogy a kijelző fix
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nálam a GH2-vel is rengeteg probléma volt, ezért nem is mertem G80-at venni, inkább drágábban vettem Oly-t. Az öreg E-P1 máig hibátlanul teszi (tenné) a dolgát. Agyalok is néha, hogy kirándulós gépnek be kéne fogni, csak zavar, hogy a kijelző fix