Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
tobias40
üzenetére
Igen, az valóban nem kevés. Viszont, ha a java nem városon belül keletkezik, akkor simán vehető ez kímélő üzemnek.
Nekem 2017 -es GL Revolution-Top van. Elég jó áron sikerült hozzájutnom, ráadásul plusz 17 colos téli garnitúrával. Nagyon elégedett vagyok vele. Egyedül az automata váltót sajnálom. Manuálisat szerettem volna.
A napokban volt szerencsém huzamosabb ideig, kötetlenül beszélgetni a szerelőmmel, aki óva intett a gépkönyvben lévő "automata váltóolaj: élettartam csereperiódus" komolyan vételétől. Legkésőbb 150e km-ként ezt is cserélni kell. Ráadásul nagyon bonyolult dolog benne az olajcsere. Nem szakszervizzel, hanem külön automata váltókra specializálódott szervizzel kell elvégeztetni, és meglehetősen drága mutatvány.
Lehet, hogy régimódi vagyok, de ha tanácsolhatom, ragaszkodj a manuálishoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
T0mBd1gg3R