Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
tobias40 #3165 üzenetére
Igen, az valóban nem kevés. Viszont, ha a java nem városon belül keletkezik, akkor simán vehető ez kímélő üzemnek.
Nekem 2017 -es GL Revolution-Top van. Elég jó áron sikerült hozzájutnom, ráadásul plusz 17 colos téli garnitúrával. Nagyon elégedett vagyok vele. Egyedül az automata váltót sajnálom. Manuálisat szerettem volna.
A napokban volt szerencsém huzamosabb ideig, kötetlenül beszélgetni a szerelőmmel, aki óva intett a gépkönyvben lévő "automata váltóolaj: élettartam csereperiódus" komolyan vételétől. Legkésőbb 150e km-ként ezt is cserélni kell. Ráadásul nagyon bonyolult dolog benne az olajcsere. Nem szakszervizzel, hanem külön automata váltókra specializálódott szervizzel kell elvégeztetni, és meglehetősen drága mutatvány.
Lehet, hogy régimódi vagyok, de ha tanácsolhatom, ragaszkodj a manuálishoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest