Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pistu77

csendes tag

válasz Johnny_vT #2198 üzenetére

En speciel nem ismerem az emlitett evjaratokat. 85os 323al kezdtem az a hatso kerekjarati ivnel rozsdasodott. Aztan egy 92es civicem volt majd egy uj sx4et vettem. Most pediog egy 2013as GJ kombim van.

Nem szemelyeskedtem, mindenkinek szolt. Ha visszalapoztok par oldalt es atbongeszitek a forumot ugy kb 1000x le volt mar irva hol rohadhat. Biztos mert enis talalkoztam vele holott nem erdekelt. A bajom az egeszzel az, hogy irogatjatok a dolgokat meg szorjatok a linkeket de 10bol 1 megy csak el megnezni a kocsit es irja le mit latott. Ez nem urteknologia. Ahova viz juthat ott rohadni fog. Ennyire 1xu. Es ha valaki komolyan gondolja a vasarlast szerintem ne sajnalja azt a 10-15ot egy rendes szakszervizes atvizsgalasra. Ott megmondjak mi szar mert abba remenykedik hogy majd nala csinaltatod meg. Aki meg erre nemhajlando attol szepen el kell setalni.

Es ahogy a mondas is mondja aki majot vesz vegyen banant is. Sajnos a hasznaltauto ilyen. Sose volt jo befektetes es soha nem is lesz. Amelyik tipusnal igen azt nem mi vesszuk meg. Az aki ugy vesz hasznaltautot, hogy sajnal ra 10-15et atnezetni velemenyem szerint megerdemli hogy rabasszon. Nem nem kivanom de megerdemli. Nekem is van tobb tucat olyan kolegam aki adhok autoszerelo es mindenhez ert. Kiveve ahoz amihez kell es amikor kene. 1-1,5misi elkoltesekor ne ezen bukjon mar a dolog.....

Tehat roviden: kerekjarati ivek, kuszob, ajtok alja, padlolemez, futomu alkatreszek, kipufogo. Mint minden hasznaltautonal

Új hozzászólás Aktív témák