Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Pistu77
üzenetére
Mivel többesszámban írtad, úgy veszem, hogy nekem is szól.
Nincs karbantartásmentes autó. Sőt, vásárlás után rámegy a kocsi árának még legalább 10-30%-a, hogy igazán tip-top legyen (a hirdető bármilyen ígérete ellenére is). Ez tény és ahogy öregedik egy autó (kvázi a használt ára ahogy zuhan) úgy nő ez a százalékérték.
Én motorikusan jó autót keresek, a többi csak körítés. A Mazda, a Honda, a Toyota, a Lexus mind-mind motorikusan jó, így az említett szerviz után várhatóan nem fog fél év múlva elkérni még egy milliót alkatrészre (mint sok német prémium és nem prémium sajnos).
A sok kérdezősködés a rozsda miatt azért fontos, mert a Mazdánál ez kifejezetten buktató lehet. Ha olyan szerkezeti részen rohadt át, amire megint csak rámegy a gatyám, hogy javíttassam a műszaki előtt, akkor megveregethetem a vállam, amiért motorikusan jó kocsit vettem, de életveszélyes.
Eddig félinformációkat kaptunk csak a témáról, de ha neked van egy átfogó írásod és/vagy részletes élménybeszámolód, ami több típust, több modellt és több használati módot is érint, akkor szeretném hallani, mert egyelőre csak a rozsda ami visszatart a típustól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
T0mBd1gg3R