Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Johnny_vT

senior tag

válasz Pistu77 #2197 üzenetére

Mivel többesszámban írtad, úgy veszem, hogy nekem is szól.

Nincs karbantartásmentes autó. Sőt, vásárlás után rámegy a kocsi árának még legalább 10-30%-a, hogy igazán tip-top legyen (a hirdető bármilyen ígérete ellenére is). Ez tény és ahogy öregedik egy autó (kvázi a használt ára ahogy zuhan) úgy nő ez a százalékérték.

Én motorikusan jó autót keresek, a többi csak körítés. A Mazda, a Honda, a Toyota, a Lexus mind-mind motorikusan jó, így az említett szerviz után várhatóan nem fog fél év múlva elkérni még egy milliót alkatrészre (mint sok német prémium és nem prémium sajnos).

A sok kérdezősködés a rozsda miatt azért fontos, mert a Mazdánál ez kifejezetten buktató lehet. Ha olyan szerkezeti részen rohadt át, amire megint csak rámegy a gatyám, hogy javíttassam a műszaki előtt, akkor megveregethetem a vállam, amiért motorikusan jó kocsit vettem, de életveszélyes.

Eddig félinformációkat kaptunk csak a témáról, de ha neked van egy átfogó írásod és/vagy részletes élménybeszámolód, ami több típust, több modellt és több használati módot is érint, akkor szeretném hallani, mert egyelőre csak a rozsda ami visszatart a típustól.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés