Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Igen. Ezért is írtam, hogy simán lehet, hogy a vezetési stílus okoz ekkora eltérést. No meg rengeteget számít, hogy milyen körülmények között (város, országút) fut az autó. Viszont elég nagy intervallumot állítottam be (15.000 km), és talán ekkora táv alatt az átlagérték reprezentatívabb.
Gondolkoztam már régebben ezen. A legjobb megoldás a korrekt fogyasztás mérésre egy gps alapú androidos alkalmazás lenne okostelefonon. Így az app mindig tudná rögzíteni, hogy éppen milyen úttípuson megy az aut, amivel halálpontos városi/országúti fogyasztás lenne mérhető.Szóval az első, ami eszembe jutott, nekem is az volt, amit írtál. Ettől eltekintve mégis meglepő egy súlyosabb autótól ez az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Viccrovat
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
T0mBd1gg3R