Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hát ha így haladunk sajnos lehet ez is bekövetkezik

-
LOTR
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
vazzeeeeeeee
nem tudja valaki mentesítő buszok indulnak?
telefonálni a volánosoknak meg úgy tűnik esélytelen -
Morris
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Tetszik az aláírásod
-
PazsitZ
addikt
Eddigi tapasztalataim alapján Szolnok szokott indítani Csabára vonatot ami vissza is megy, így többnyire olyan 2 óránként volt vonat.
De sajnos teljesen kiszámíthatatlan.

(#992) ALI_G: Szeged eddig úgy tudom úgy működött, hogy rókusig elmentek a vonatok, csak a nagyállomásig nem.
-
raskolnikoff
őstag
Én is megnéztem azt az oldalt. Ami Kaposvárt érinti vonal: a vonatok NEM közlekednek. Óriási. Szép szmogos budapesti karácsonyt!
valamint: családmenteset....akiket eleve egy hónapban jó ha egyszer látok 2 napig... -
ALI_G
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Késésekkel, kimaradásokkal közlekednek...
Szeged állomás nem fogad és nem indít járatokat
ezek trógerek, remélem nem is kapnak fizetést cserébe...biztos olyan jól esne nekik karácsony előtt mint aki vonattal kénszerül utazni karácsony tájékán. -
Morris
veterán
Hali!
A MÁV Start honalpján kiírják asszem 2 órás frissítésekkel, hogy mi a helyzet. de ha jól tudom akkor ott nincsenek olyan nagy fennakadások mint a Fővárosi fejpályaudvarokon.
És ha járnak is, akkor is csak személyvonatként. Hiába IC-nek van kiírva.
Sőt lehet nem is írják ki.
Én csütörtökön jöttem haza úgy hogy Bp kelet-ből megérkeztem Szolnokra és ott álltam a információ előtt, mert nem tudtak semmit hogy jön e vonat vagy sem. Aztán indulás előtt 10perccel kiírták, hogy indul egy Békéscsabára. Bizonytalan de van közlekedés. Több a várakozás.
a 120-as vonalat nézd!
remélem még időben... -
ALI_G
veterán
valaki tudja véletlen, hogy holnap szolnok és békéscsaba között hogy járnak vonatok?
esetleg van értelme megkérdezni a máv-ot, vagy felesleges? -
Mr.Grincs
veterán
Mi a helyzet ezzel a sztrájkal most? Láttam gaskó épp pofázta hogy karácsonykor is sztrájkolni fognak mostmár elmehet megb@szni a jó kurv@ anyját ezzel az egész cirkusszal. Ennyire nem kell a pénze a máv dolgozóknak vagy mi a halál? Én örülnék hogy van melóm és nem raknak ki, hiába szar akkor nem ott kell dolgozoni. Nem fognak kapni amiből nem jár és kár is nekik ezen vetyengeni. Ezzel csak az emberekben megy föl a pumpa és mégjobban megutálják a vasutat és annak dolgozóit. Kíváncsi vagyok lesz e képük jegyeket kérni a vonatokon amikor befejezik elkérni ezt az egészet az biztos hogy egy pár szép szó az emeberekből ki fog törni.
-
Wolverine
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Bárány Balázs szóvivő?
(vagy hogy a tökbe hívják...) -
Wolverine
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Egyetértek; de szöges koronával, és utána vigye fel a keresztjét a Gellérthegyre, majd feszítsék meg

-
leviske
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Te jó ég! Belegondoltál, hogy a Bp-iek a Dunából isznak? Ne pont a dunába fulladjon már bele...
Inkább az Amazonas jegén a krokik közt.

(#914) BITBOYS: Igencsak elfajult a világ, ha egy ilyen tettért is fizetni kell...

-
Amúgy megjegyezném, most, hogy 30%-kal csökkent a benzin ára, a vonat még kevésbé versenyképesebb ezen az áron...
még akkor sem, ha nincs sztrájk.
-
Morris
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Értem, de szeritem a Körös Volán nem küszködik olyan problémákkal mint a BKV. egyébként valóban, itt is megállna vmilyen szinten az élet.
Mondjuk én személy szerint jogosnak tartom a MÁV sztrájkot is. Mégpedig azért mert a pl egy kocsivizsgálón hatalmas felelősség van. és ehhez képest tényleg minimális pénzt kapnak. Csakúgy mint a forgalmisták. Ők sincsenek megfizetve hidd el. Egyetlen apró nemodafigyelés és frontális ütközéses vonatbaleset a vége ahol legrosszabb esetben is 200 ember halhat meg. És kevesebbet keresnek mint a BKV-sok, meg a reptéri dolgozók sajnos...

Egy szó mint szász, támogatom a sztrájkot, de nem az év utolsó heteiben. Ez egy nagyon szemét dolog volt a Gaskótól.
-
Wolverine
félisten
A BKV-sek azért sztrájkoltak volna, mert a cég perpill. a működőképesség határán egyensúlyozik. Erős a gyanúm, hogy a forgalomba kiadott járművek jelentős része igazából alkalmatlan lenne a közlekedésre... Ha leállna a cég, az nem kicsit lenne erős; képzeld el, hogy - ha jól látom, Csabán laksz - Békéscsabán és a 10 kilométeres körzetében semmilyen buszközlekedés nem működik; szvsz ott is megállna az élet egy kicsit... Én ugyan itt lakom most Budapesten, de azt mondom, hogy egy BKV-sztrájkot elfogadtam és támogattam volna, mert jogosak az indokaik, amiért ezt meghirdették. Gaskót viszont meg fogom dobálni nagy, kemény, esetleg életveszélyes tárgyakkal...
-
Rive
veterán
Lehet, hogy unnepek alatt is folytatodik a sztrajk.
Lincseles lesz.
-
PazsitZ
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Van látszat, de engem délkelet Magyarországon nem vigasztal, hogy a Pest-Bécs vonalon feltehetőleg normális menetidő, vonat és tisztaság van-volt-lesz. Ez a régió pedig egyfolytában olyan 10-20 év hátrányban van.
-
Morris
veterán
De ha már annyira mindenben a nyugatra akarunk hasonlítani és hozzájuk hasonulni, akkor nem a hülyeséget kéne ellesni és alkalmazni, hanem ami esetleg jobbá is tenné az életünket.
Londonban nincs troli és villamos.
Csak busz, vonat, metró. ennyi. És hidd el rengetegen buszoznak. Volt szerencsém nem egyszer nyomorogni
.
Mégpedig azért mert a heti buszbérlet a legolcsóbb. A metró baromi drága. -
bdav
őstag
"Ha Londonban működik akkor itt is kellene"
miért? ez nem London, ez Budapest. Más város más problémák, nem feltétlenül ugyanaz a megoldás az üdvözítő. (még1x mondom, a 10 millió londoni az elsősorban metrózik / vonatozik mert azzal kb. bárhova el lehet jutni, busszal kevesebbet járnak)
-
Morris
veterán
A villamosokat ezért is nem említettem, mert ott lehetetlen az első ajtós felszállás.
De a buszos dolog tényleg jó lenne. Ha Londonban működik akkor itt is kellene. London mellett szól, hogy ott kb 10 millióan élnek és mégis...
Hát aki most a metrónál ellenőriz nyugodtan mehetne buszra, villamosra, mert a beléptető kapu ott tuti, h működne.Nem akartam belekeverni a Cargo-t, csak megemlítettem, mint egyetlen nyereséges szolgáltatást vasútéknál
-
heihachi
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Sőt, Miskolcon is csak elöl lehet felszállni. Ha nagyon nagy a tömeg, akkor ki szokták nyitni mindegyik ajtót, de van amikor a tömeget az első egy ajtón szállítják fel. Soha senki nem anyázik. Ez a rendszer, ezt kell szeretni.
-
glutamin
őstag
Tegnap vinnyogott a miskolci szakszervezeti vezető, hogy milyen szívás, hogy 2 óra alatt ér a vonat Bp-re, holott ez már 50 éve si így volt. Nem járt még Nagykanizsán, oda 3.5 óra, pedig a táv kb ua (szintén végig villamosított fővonal) és az egy megyei jogú város, tehát nem is annyira falu.
-
bdav
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
"Látszat a MÁV-nál is van, csak nem utazol arra" na látod ez lehet. Pedig elég forgalmas vonalon járok, de itt 0 azaz 0 fejlesztés volt az elmúlt 5 évben.
"A buszra a mi Volánunknál is csak elöl szállhatsz fel évek óta...."
az kb. mindig is így volt, legalábbis nálunk is. csak azok a buszok összehasonlíthatatlanul kevesebb utast szállítanak és ritkábban járnak mint a 7es amivel nagyon szívesen dobálózom példaként. szóval ha most 5-6 percig tart felszállni akkor azt ki lehet bírni
Az említett időszakban és helyen ha 5 percig nem jön busz már nem lehet elférni a megállóban kb. Nem ugyanaz a kategória.Ja és egyébként ezzel az erővel a villamosokra is csak az első ajtón lehessen felszállni? mert az ugyanaz mint a busz ebből a szempontból. Ez még viccesebb ötlet.
BKVval egyébként szvsz szolgáltatásilag nincsenek akkora parák (mint a mávval), legalábbis a belvárosban (Hungária krt-n belül) nem; a jegyrendszert én átdolgoznám időalapúra a vonaljegy helyett, zónás bérletet csinálnék, valamint automata beléptetőkapu a metróba, buszokra meg több ellenőrt (mivel a metróra kevés fog kelleni)
-
glutamin
őstag
A személyszállítás mindenhol a világon veszteséges üzletág. Abban viszont valóban igazad van, hogy a jelenlegi pénznyelő gazdálkodáson változtatni kellene. Ez így nonszensz, hogy mindig minuszba mennek minden évben. Pontosan határozzák meg a működési költségeket, ehhez legyen korrekt állami dotáció és abból hozzanak ki nullszaldós eredményt. Sajnos a felsővezetők pénzéhes, tolvaj viselkedéséhez ez nem passzol.
Az árufuvarozást ne keverjük ide. Az egy jó dolog, hogy végre különvették a MÁV-nál is. (asszem ez valami Eu előírás is volt)
-
Morris
veterán
Természetesen teljes mértékben egyetértek azzal, hogy a tömegközlekedés egyáltalán nem lehet nyereséges. sőt. asszem nincs is olyan ország amiről tudnék, hogy megéri. Ami nagyban kompenzál az a teherszállítás.
De ugye már azt is eladtuk
Csak így tovább fiúk
HajráhajráTudom, hogy itt Mo-n nem lehet eljátszani az első ajtós felszállást. ez tényleg így van ahogy leírtad

philoxenia: Nálunk Békéscsabán a helyi járaton is csak elöl van felszállás. De ugye ez már a Volán. És nem BKV.
Egyébként a 120-as vonalat most újítják. (Budapest-Szolnok-Békéscsaba) Már kész van belőle kb 70%. És tényleg jó!
Csak ugye az áhított 140-160km/h sebességet nem fogják tudni elérni a helytelen technológia alkalmazása miatt. (gondolok itt arra, hogy pl kézzel rakták le a betontalpakat.) tiszta vicc ez is
-
philoxenia
MODERÁTOR
Látszat a MÁV-nál is van, csak nem utazol arra, én például a BKV fejlesztéseinek gyakorlatilag a száz százalékát nem látom és nem használom, vidéki lévén.....
Gondolom Te meg a MÁV-nál felújított vonalakon nem jársz. Azonkívül mi lenne, ha a BKV az utakat is fel kellene újítsa, mint a vasút a pályát.
A buszra a mi Volánunknál is csak elöl szállhatsz fel évek óta.... -
bdav
őstag
ez itt off:
tömegközlekedés alapvetően nem biztos hogy nyereséges tud lenni saját magától, kell neki a támogatás. BKV 40mrd-je még mindig eltörpül a MÁVnak adott pénzek mellett, de annak legalább _némi_ látszatja is van: új buszok, új villamosok, felújított 2es metró, stb... (persze tudom a felét ellopják, de mégis valami lesz belőle amitől jobban érzi magát sok utas)."Ott a busz hátsó ajtaján nincs felszállás"
próbáld meg ezt eljátszani a Ferenciek terén levő 7es busz megállóban reggel 7-9 között. Olyan anyázást még nem látott a világ mint ami ott lenne (azon kívül hogy 10 perc lenne felszállni). Londonban a metróvonalak viszik az utasok nagy részét, de amíg nálunk a buszokra ilyen terhelés jut, addig ezt az elsőajtós felszállós mókát egész nyugodtan el lehet felejteni. -
Morris
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
De ez valamilyen szempontból jobb is.
Csak ugye a gond inkább az, hogy én egyszer megpróbáltam, sőt meg is csináltam, hogy érvénytelen jegyet mutattam nekik. És csodák csodájára átengedett.
Tegyük hozzá, hogy az utazási költségem teljes mértékben fedezve van a munkáltatóm által.
Ez a vicc. Sőt. Akik ugye ott állnak és "ellenőriznek" (tisztelet a kivételnek), azoknak havonta fizetést kell adni. Ami megint egy részről (munkahelyteremtés) jó, másrészről (plusszköltség) rossz.
Amúgy csak Pesten nyomják ezt a "beléptetős" okosságot?
Mert őszintén szólva Békés megyében ilyet még nem láttam. De Szolnokon sem! -
Morris
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Pedig látod mi van most is. Egyébként most példának itt van a BKV is. Ők is sztrájkolni akartak. De be lett tömve a pofájuk 40mrd forinttal.
Amit természetesen én, Te sőt az ország adózó állampolgárai fizettek ki.
Most komolyan. Mi közöm a BKV-hoz? Hol érdekel engem az, hogy egyszerűen annyira hülyék, hogy nem tudnak profitorientált céget csinálni a szemétdombból? És én fizetem ki az adóssága egy részét? Aki kifizeti a jegyet, bérletet stb. Akkor nem veszek jegyet én sem. Ha már az adómból adtam nekik pénzt az államon keresztül!
Tiszta szégyen ez is. Én tuti nem adtam volna nekik egy kurva fillért sem. Édekes, Londonban meg tudták oldani ezt a helyzetet. Ott a busz hátsó ajtaján nincs felszállás. Csak elöl. Ha nincs jegyed, veszel vagy leszállsz. Ha hátul szállsz fel, addig nem indul a busz amíg előre nem méssz és igazolod a jogosultságod az utazásra. Ennyire egyszerű.
De ugye a birka magyarok ezt nem tudják megcsinálni. Sőt, szerintem ezek ilyen direkt hülyék.
A MÁV-nál is beléptető rendszert kéne alkalmazni. Ha nem is szűnne meg 100%-ban a blicc, legalább csökkenne! -
heihachi
addikt
-
Bubee82
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszi
Boxer
Te fogod
Köszönöm kedvességed
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubee82
őstag
Tudja valaki h Győr-Budapest vonalon milyen a közlekedés jelenleg?
-
hemaka
nagyúr
-
Morris
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
az igaz, de egy kocsivizsgáló, jegyvizsgáló, vezető jegyvizsgáló, forgalmi szolgálattevő kiképzése hónapokat vesz igénybe.
én például mozdonyvezetést tanulok. augusztusban kezdtem, de csak jövő decemberben kezdhetek el dolgozni. (és itt feltételeztem azt, hogy nem bukok meg semmiből).
ez 15 hónap.
sok ez. Gaskónak kéne elmenni a francba. Ő lázítja a "birka" népet. De szerintem ez hamarosan meg is fog történni, ugyanis a tavalyi bér nem megfelelő mértékű emelése miatt van/volt sztrájk idén. -
heihachi
addikt
Hali! Vágja valaki, hogy Miskolcra megy most valamilyen vonat? Mikor hagyja abba ez a sok csicska a sztárjkot, hogy végre haza tudjak jutni karácsonyozni?
Remélem egyesével kirúgják mindet, aki sztárjkol. Velem is ezt tennék, ha sztrájkolnék.
-
Chosen
addikt
pfff, ma bemondták a tv-ben " veresegyház-vác felé járnak a vontatok" na mondom eddig itt-ott ment, most már tutira jó lesz,kimentem 8:40-re az állomásra egyedül vártam 9:20ig aztán húztam haza
8:54 kor kellett volna jönnie) nem a sztrájkkal van a bajom, hanem azzal, hogy emiatt a retkes volánon kell utaznom, amin pont a sztrájk kezdete napján a csuklós buszt felváltották a "king long" nevű japó buszok, bazz kb 1000 ember van egy negyed annyi férőhelyes buszban , eddig még nagyjából ok lenne , de ennek az 50%-a tapló
, az meg a másik , ha fel sem férek....... ( legalább ma nem voltam suliban
) -
hemaka
nagyúr
2008. 12. 18. 18:00 óra
BP. KELETI NEM FOGAD és NEM INDÍT
BP. DÉLI NEM FOGAD és NEM INDÍT
BP. NYUGATI FOGAD és INDÍT
SZOLNOK FOGAD és INDÍT
SZÉKESFEHÉRVÁR FOGAD és INDÍTDe majd ugye reggel dől el mi lesz holnap. Mondjuk már megterveztem a hazautam busszal.

-
Mr.Grincs
veterán
Lehet tudni azt hogy most mi az állás?

-
MÁV álláshirdetés:
MÁV - Most Állunk, Várjál!!!
Munkatársaink európai - sőt mi több, világ - szintű szolgáltatást nyújtanak!
Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek!
Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk takaríthatják ki az ülőhelyet, ha le szeretnének ülni!
Odafigyelünk szemünk egészségére: állandó fényviszonyt biztosítanak intelligens ablakaink, amelyek piszoktól sötétülnek. Este nem kapcsolunk lámpákat, hogy nyugalma teljes legyen!
Az extrém sportok kedvelőinek: nyáron teljesen feltekerjük a fűtést, télen soha.
A wc-ben se lámpa, se tükör, se papírtörlő, ezzel tudatosítva a természetes nomád élet szépségeit!
A csatlakozásokat nem hangoljuk össze, hogy ön ne érezze magát egy gépi rendszer tehetetlen részeként!
Várótermeink közbiztonsága érvényesíti az evolúciós folyamatokat: csak az erős marad életben!
Utasbarát menetrendek: megjegyezhető mennyiségre csökkentettük a járatszámokat!
Banki szolgáltatások: nagyobb mennyiségű készpénzét beválthatja menetjegyre!
Odafigyelünk a környezetünk egészségére: hetente legalább 3x vonatmentes napokat tartunk az egész országban, elviselhető mértékűre csökkentve a káros-anyag kibocsátást!
Bevezettük a szubjektív felelősség fogalmát: munkatársaink csak a haszonból részesülnek, a hiányt nem kell befizetniük!Jelentkezz csapatunkba, nálunk megvalósíthatod magad, gátlásaid levetkőzheted. Ha iskolában elnyomtak, nincsenek barátaid, sőt még a szüleid szerint is hülye vagy, akkor gyere hozzánk dolgozni! Ma már a legtöbb munkatársunk kinőtte gátlásait és teljes lelkinyugalommal szopat egy egész országot!!!

-
Mr.Grincs
veterán
Hála a jóégnek hogy feladják, kezd elfogyni a sztrájkzseton. Tegnap mondták, hogy karácsonyra felfüggesztik a sztrájkot de elvileg utánna folytatják....Hát nem kedvesek és nagylelkűek?

Akinek ez az egyetlen lehetsőége hogy vonattal jusson el a szertteihez ünneplni ünnepeke előtt vagy nem mer autóba ülni esetleg nem teheti meg hogy legyen autója az mi a tökkel menjen, vagy hogy oldja meg?
Nagyon tele a hócipőm. Ha lenne tengeralattjáró, vagy időgép közlekedés akkor az is sztrájkolna magyarországon... -
philoxenia
MODERÁTOR
Jelenleg a Nyugatiból Szolnok felé óra nyolc perc körül indulnak óránként vonatok. Este műszakváltás után ez változni fog, valószínűleg.
-
Morris
veterán
Bakker, sikerült hazajutnom.
9:18kor indult a keletiből a személyvonat. 11:20 Szolnok
aztán 12:35 indul és 14:31 érkeztem Békéscsabára
ez barátok közt is 5 óra és 13 perc.
Amit sima gyors vonattal megtehettem volna 2óra 50 perc alatt

Egyébként igaza volt itt vmelyik fórumtársamnak. a sztrájk be fog fulladni hamarosan...
-
Kasza08
őstag
Volt egy kaller, nem volt nálam csak 5ezres, azt mondta hagyjam, nem sok az a 125 Ft. Gondoltam milyen rendes kallerek vannak manapság.
Na, jövök vissza pestről, megvették a procimat + elmentem kajálni, nem maradt csak egy 10ezresem. Jön a kaller (egy másik) mondom FeriCitytől Haraszti külsőig egy diákot. Csak 10-esem van nem baj? - Hááát...
a csávó adott egy 5k-t, a többit apróban
nem volt rajtam öv sem, végig fogtam a gatyámat, mert lehúzta a sok kurva apró

-
PazsitZ
addikt
-
RedWing
aktív tag
Nagyon remélem, hogy vasárnapra befejezik a sztrájkot és helyreáll a közlekedés! Különben nem tudom hogyan fogok hazajutni... Volán kizárva 3 nagy táskával. Meg amúgy sem férek el a buszon. Sajnos...

-
zeoos
tag
Megy a vasgyűjtő cigány a töltés mentén és látja, hogy ez bizony egy használaton kívüli vágány lehet, hisz rozsda eszi és vonat sem jár erre egy szál se. Hívja hát Graskó Pistát:
- Te Pesta! Mi legyen ezzel a sok vassal?
- Mit érdekel engem, csak a jutalékomat ne felejts el átutalni időben! -
hemaka
nagyúr
JELENLEG JELENTŐS JAVULÁS TAPASZTALHATÓ!
BP. KELETI FOGAD DE NEM INDIT
BP. DÉLI FOGAD ÉS INDÍT
BP. NYUGATI FOGAD ÉS INDÍT
RÁKOSRENDEZŐ NEM INDÍT ÉS NEM FOGAD
SZOLNOK FOGAD ÉS INDÍT
SZÉKESFEHÉRVÁR FOGAD ÉS INDÍTKicsit javult a helyzet, abban bízok, hogy holnapra befullad a sztrájk.

-
Mr.Grincs
veterán
Már jólenne ha történne valami ezzel a sztrájkkal mert nagyon idegesítő hogy nem tudok közlekedni. Amúgyis utálom, hogy késik az a tetves vonat és be sem mondják és ki sem írják...
A malév csinálta jól, itt is azt kéne csinálni. IGEN??? Nem dolgoztok,??? Sztrájkoljatok tovább ameddig jólesik..... Jólvan akkor jöhetnek a külföldi vendégmunkások dolgozni azért a pénzért amiért ti nem vagytok hajlandóak melózni....
19 50ig vagyok bent a suliba. De fél 8 fele el tudok jönni, elmegyek a kelteibe mennék haza a Pannónia gyorsvonattal (Bucharest-Budapest-Prága) ami 19: 40 korn indulna, Bukarestből jön a vonat de már elve fél órás késéssel érkezik is indul el állandóan minden nap 9 re otthon is vagyok a fél 9 helyett. Jah és van amikor unalmamban kibuszozok keleföldig és ott várok fél órát a redvába és a hidegbe és fél 9 re tán odaért a rohadt vonat. Ez sztrájk előtt volt
Meg gondolom azután is így lesz 
-
1010
őstag
en nem erzek semmit ez irant
mindig is utaltam a mavot
koszos mocskos kesik,nem jon,ha jon akkor meg minek,akkor mar ugyis keso -
Leeza
tag
Egyszerűen hánynom kell attól, amit művelnek! Személy szerint szerencsére nem vagyok érintett, de elég látnom a környezetem, mennyit szívnak a sztrájk miatt...
Vicc az egész, egy fillért nem adnék nekik, menjenek, ha nem akarnak dolgozni, mindenki pótolható... De csak fizessünk nekik, persze...
-
nézegetem gaskó felfuvalkodott hájfejét
elkezdhetne éhségsztrájkolni a szarkavarás helyett
ráférne
-
hemaka
nagyúr
És az utasok sem

-
Morris
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Én tévedtem. Igazad van.
de
"A Rail Cargo Austria AG. (az osztrák állami vasúttársaság) és a GYSEV Zrt. konzorciumának 102 milliárd forintos ajánlata volt a befutó a tenderen, és ezt az összeget még egy kötelező 48 milliárdos fejlesztés is növeli. A MÁV független könyvvizsgálói szerint kétszeres áron sikerült eladni az üzletrészt."
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ezek trógerek, remélem nem is kapnak fizetést cserébe...biztos olyan jól esne nekik karácsony előtt mint aki vonattal kénszerül utazni karácsony tájékán.

(vagy hogy a tökbe hívják...)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak így tovább fiúk
Hajráhajrá