Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Úgy fest, egyelőre felfüggesztik.
-
Rive
veterán
Lehet, hogy unnepek alatt is folytatodik a sztrajk.
Lincseles lesz.
-
Rive
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Nomost. SZVSZ alapvető különbség van aközött, hogy 'modernizáció pfujpfuj' meg 'echte ungarische módon még ezt is képesek vagyunk elb@szni'.
-
Rive
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Egy IT oldalon talán tudják az itt olvasók, mennyire bizonytalanul működnek esetenként programok.
Ebben nem az IT-oldal véleménye számít, hanem olyanoké, akik már láttak élesben life-critical rendszerfejlesztést. Egy tiszteségesen kivitelezett számítógépes rendszer sokkal-sokkal biztonságosabb, szebb, gyorsabb, olcsóbb, estébé, mint egy százéves szemafor - vagy az átlag, illetve pláne: a vasutas-átlag emberi munkaerő.
-
Rive
veterán
Heveny pletyka szerint minimum csütörtökig akarják húzni, hogy egybeessenek a BKV-sztrájkkal is.
Nem tudom, van-e erre elég pénzük, de ha igen, akkor marhára megszívtam... Én is

-
Rive
veterán
válasz
greatchaos
üzenetére
Ez így kétségtelenül igaz.
De gondolod, hogy Gaskóék törődnek ilyen apróságokkal? Pláne, hogy a hétvégi fizut semmiben se érinti.
-
Rive
veterán
válasz
greatchaos
üzenetére
remélhetőleg a hétvégi koleszos rohamra még jobb lesz a közlekedés
SZVSZ péntek délben felfüggesztik, és majd hétfőn ujrakezdik.Kell a hétvégés pótlék, na.
-
Rive
veterán
Umpf. Tudtam, hogy megtalálom valahol ezt a képet
Valahogy mostanában ez jut eszembe a vasútról. 
-
Rive
veterán
Hopp, ide is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Valahogy mostanában ez jut eszembe a vasútról.