Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morris

veterán

válasz heihachi #954 üzenetére

Pedig látod mi van most is. Egyébként most példának itt van a BKV is. Ők is sztrájkolni akartak. De be lett tömve a pofájuk 40mrd forinttal. :((( Amit természetesen én, Te sőt az ország adózó állampolgárai fizettek ki. :((( :(((
    Most komolyan. Mi közöm a BKV-hoz? Hol érdekel engem az, hogy egyszerűen annyira hülyék, hogy nem tudnak profitorientált céget csinálni a szemétdombból? És én fizetem ki az adóssága egy részét? Aki kifizeti a jegyet, bérletet stb. Akkor nem veszek jegyet én sem. Ha már az adómból adtam nekik pénzt az államon keresztül!
    Tiszta szégyen ez is. Én tuti nem adtam volna nekik egy kurva fillért sem. Édekes, Londonban meg tudták oldani ezt a helyzetet. Ott a busz hátsó ajtaján nincs felszállás. Csak elöl. Ha nincs jegyed, veszel vagy leszállsz. Ha hátul szállsz fel, addig nem indul a busz amíg előre nem méssz és igazolod a jogosultságod az utazásra. Ennyire egyszerű.
    De ugye a birka magyarok ezt nem tudják megcsinálni. Sőt, szerintem ezek ilyen direkt hülyék.
    A MÁV-nál is beléptető rendszert kéne alkalmazni. Ha nem is szűnne meg 100%-ban a blicc, legalább csökkenne!

Új hozzászólás Aktív témák