Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Szia!
Nekem anyukám pont akkor utazott Nyíregyházára, amikor karácsony előtt tetőzött a sztrájk és a forgalom is.. muszáj volt neki, munka ügyben ment. A legrosszabb vonalak egyike amúgy is, közvetlen járat naponta 1 van normál esetben is. Betettek mentesítő járatokat minden két menetrendszerinti járat közé, de így is olyan sor volt és tömeg, hogy az emberek lökdösték egymást és két buszt is el kellett engednie maga előtt, mert ő nem tud áttaposni más embereken.
Visszafelé úgy jutott haza, hogy a cégnél ahova ment valaki ismert valakit, aki ismert valakit, aki ismerte a Volános cég igazgatóját.. így külön felszállította a sofőr mielőtt beállt a megállóba
Különben haza sem jutott volna valószínűleg sehogy, amikor felszállt, utána az emberek rugdosták egymást, 800-an akartak felszállni az 1 buszra..
Szerintem ez felháborító, ezt nem szabadna megengedni senkinek, hogy így akadályozzon más embereket a munkájukban és az életükben.. -
Morris
veterán
Remélem sikerülni fog a jegyvétel annak ellenére hogy 2 órával előbb ott leszel. ugyanis én ma pont úgy jártam, hogy kimentem a népligeti pályaudvarra 11:50-kor.
Két busz van Békéscsabára naponta (délután). 13:50-kor és 14:00-kor.
A fenti időpontban akartam jegyet venni és azt mondta a jegykiadó csajszi, hogy már nincs, az pedig a buszvezetőn múlik, hogy plusszba hány embert enged még fel.
úgy döntöttem, h nem fogok több mint 4 órát állni egy buszon nyomorogva.
úgyhogy itt ragadtam pesten. tiszta vicc
-
ALI_G
veterán
eleve már csak buszban gondolkozom, na de ha 10x annyian akarnak jönni, az amúgy is mindig fullra lévő távolsági busszal, akkor hogy férünk majd fel? Komolyan volt olyan, hogy máv sztrájk nélkül nem fértem fel a buszra...ott sincs meg az elégséges szolgáltatás, pedig nem sztrájkolnak

-
tildy
nagyúr
Azon gondolkdotam megkéárdem már, tisztelt vasutasoknak nicnsenek főiskolás gyerekeik, akik más városban tanulnak? Azt már csak halkan teszem hozzá, lehet nincsenek, ha azt nézzük meg , hány diplomás megy el vasutasnak
De ez már nagyon gonosz lenne...
Ez a szolnoki dolog durva, egy kötöttpályás blogposztot megérne... Amúgy pont a vasúttal való jó ellátottság (két irányból is fel lehet jönni vonaton Szolnokról) miatt nincs busz egy bptől 100 kmre való településre, ami megyeszékhely is... -
BITBOYS
addikt
Kíváncsi vagyok meddig bírják majd a Volánbuszok ezt a megnövekedett tömeget.
Tegnap este az Örs vezér térről mentem haza busszal. Ilyen tömegnyomort buszon még nem éltem át. Rommá taposták egymást az emberek. A hátsó részen volt egy babakocsi is, az anyuka vigyázott rá nehogy elsodorja a felbőszült, hazavágyó tömeg. A buszos már nem tudott mit kezdeni a helyzettel, kinyitotta a hátsó ajtót, hogy ott is fel tudjanak szállni. Bazzeg mint az állatok nyomultak fel az emberek, élükön a hölgyek. Rászóltam a tömegre, hogy csak óvatosan mert van egy babakocsi előttem, erre a nők
azt válaszolták, hogy kit érdekel, leszarom, menjenek hátrébb, de akkor már megmozdulni nem lehetett a buszon
Mikor ezt a beszólást meghallottam...legszívesebben belerúgtam volna mindegyik nemnormális hölgyeménybe, akik csak lökdösték befele azt akik előttük állt, hányinger ez az egész. -
Indokolatlanúl nagy hatalma van egy ilyen szakszervezeti vezetőnek. Úgy kéne módosítani a törvényt, hogy a szakszervezeti vezetők felelősek legyenek a saját és családjuk vagyonával is az okozott károkért (persze csak akkor, ha jogtalan a sztrájk). Így máris jobban meggondolnák, hogy sztrájkoljanak e.
-
(Darkwood)
őstag
Szerintem egy-két nap és vége lesz, mert komolytalan az egész! Egyetlen dolog van, amiben egyetértek az pedig a szar menetrend! Sunyi módon belevonták ezt is, hogy sztrájkoljunk, de én személy szerint már csak azért sem sztrájkoltam, mert 1; sunyi banda és nem a menetrend miatt csinálják 2; nem akartam mással kibaszni!
Remélem hazaérsz úgy, ahogy tervezed!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Update 01.06. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Különben haza sem jutott volna valószínűleg sehogy, amikor felszállt, utána az emberek rugdosták egymást, 800-an akartak felszállni az 1 buszra..

azt válaszolták, hogy kit érdekel, leszarom, menjenek hátrébb, de akkor már megmozdulni nem lehetett a buszon