Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
A BKV-sek azért sztrájkoltak volna, mert a cég perpill. a működőképesség határán egyensúlyozik. Erős a gyanúm, hogy a forgalomba kiadott járművek jelentős része igazából alkalmatlan lenne a közlekedésre... Ha leállna a cég, az nem kicsit lenne erős; képzeld el, hogy - ha jól látom, Csabán laksz - Békéscsabán és a 10 kilométeres körzetében semmilyen buszközlekedés nem működik; szvsz ott is megállna az élet egy kicsit... Én ugyan itt lakom most Budapesten, de azt mondom, hogy egy BKV-sztrájkot elfogadtam és támogattam volna, mert jogosak az indokaik, amiért ezt meghirdették. Gaskót viszont meg fogom dobálni nagy, kemény, esetleg életveszélyes tárgyakkal...
-
glutamin
őstag
A személyszállítás mindenhol a világon veszteséges üzletág. Abban viszont valóban igazad van, hogy a jelenlegi pénznyelő gazdálkodáson változtatni kellene. Ez így nonszensz, hogy mindig minuszba mennek minden évben. Pontosan határozzák meg a működési költségeket, ehhez legyen korrekt állami dotáció és abból hozzanak ki nullszaldós eredményt. Sajnos a felsővezetők pénzéhes, tolvaj viselkedéséhez ez nem passzol.
Az árufuvarozást ne keverjük ide. Az egy jó dolog, hogy végre különvették a MÁV-nál is. (asszem ez valami Eu előírás is volt)
-
bdav
őstag
ez itt off:
tömegközlekedés alapvetően nem biztos hogy nyereséges tud lenni saját magától, kell neki a támogatás. BKV 40mrd-je még mindig eltörpül a MÁVnak adott pénzek mellett, de annak legalább _némi_ látszatja is van: új buszok, új villamosok, felújított 2es metró, stb... (persze tudom a felét ellopják, de mégis valami lesz belőle amitől jobban érzi magát sok utas)."Ott a busz hátsó ajtaján nincs felszállás"
próbáld meg ezt eljátszani a Ferenciek terén levő 7es busz megállóban reggel 7-9 között. Olyan anyázást még nem látott a világ mint ami ott lenne (azon kívül hogy 10 perc lenne felszállni). Londonban a metróvonalak viszik az utasok nagy részét, de amíg nálunk a buszokra ilyen terhelés jut, addig ezt az elsőajtós felszállós mókát egész nyugodtan el lehet felejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- BMW topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest