Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Igen, most már tisztul a kép, mert megnéztem a Tessart és össze hasonlítottam a működést.
Az objektív végén lévő pöcökkel ugrasztja be a gép a blendét, adott pozicióba erre egyáltalán nem reagál... Az obi alján-oldalán is van egy "gomb" ezzel kézileg lehet beugrasztani, és erre be is ugrik viszont mivel ragadhat szerintem, nem ugrik vissza, és csak a blende gyűrűn tudom vissza tekerni, nyitott állapotba... Említette nekem egyszer valaki, hogy idővel besűrűsödik az a műszer olaj, amivel kenték ezeket a mechanikákat...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- FUJINON XF 16-55MM F2.8 R LM WR OBJEKTÍV
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest