Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
masterful87
üzenetére
4/3-on manuáloztam chip, mattüveg, de volt egy tartomány amit élesnek vett a chip is meg én is, közben meg még sem. Ezt úgy lehet érteni, hogy egy portrénál pont nem lett éles amit szeretnék, éppen csak nem került bele a szeme, nem hogy még pontosan a közelebbi szemére
A filmes Olympus OM keresője óriási, az egyik legnagyobb, meg törőék, azzal lehet élesíteni, hozzá képest a croppos dslr-ek nevetségesen kicsik, FF dslr-be még nem néztem, de a többit végigmustráltam, 7100-t is. Meg a blende beugrasztás se rossz, élesítéskor nyitva, legkisebb a sík és csak expókor ugrik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A filmes Olympus OM keresője óriási, az egyik legnagyobb, meg törőék, azzal lehet élesíteni, hozzá képest a croppos dslr-ek nevetségesen kicsik, FF dslr-be még nem néztem, de a többit végigmustráltam, 7100-t is. Meg a blende beugrasztás se rossz, élesítéskor nyitva, legkisebb a sík és csak expókor ugrik be.