- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Jupiter 37A 135mm F3.5 ''tesztkép'':
[link] (vigyázat, 10 megapixel és több, mint 4MB !)
Persze nem igazán autentikus teszt, csak úgy kézből lőttem egyet meg hát JPEG tömörítés, nem is emlékszem pontosan a blendére sem, asszem F5,6 vagy 6,3 volt de nem biztos. De még így is ígéretesVaciláltam egy Chinon 135 F2.8 és eközött, de a Chinon egyrészt 6 lamellás beugróblendés volt (szemben a 12 lamellás Jupiterrel) és a Pentacon 200-asából kiindulva ez nem jót jelent, szerintem itt is ez már a butított változat. Másrészt a manuális blende kapcsoló könnyen kiugrott a helyéről és így a blende visszaugrott tök nyitott állapotba ami baromira lerontja a használhatóságát. Harmadrészt a Jupiter 3900 Ft volt, a Chinont meg 8900-ért akarták adni. Ja meg ilyen apróságok, hogy ennek 1,2m a közelpontja, a Chinonnak meg 1,5m és végülis alapvetően makróra terveztem használni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged