Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Jupiter 37A 135mm F3.5 ''tesztkép'':
[link] (vigyázat, 10 megapixel és több, mint 4MB !)
Persze nem igazán autentikus teszt, csak úgy kézből lőttem egyet meg hát JPEG tömörítés, nem is emlékszem pontosan a blendére sem, asszem F5,6 vagy 6,3 volt de nem biztos. De még így is ígéretesVaciláltam egy Chinon 135 F2.8 és eközött, de a Chinon egyrészt 6 lamellás beugróblendés volt (szemben a 12 lamellás Jupiterrel) és a Pentacon 200-asából kiindulva ez nem jót jelent, szerintem itt is ez már a butított változat. Másrészt a manuális blende kapcsoló könnyen kiugrott a helyéről és így a blende visszaugrott tök nyitott állapotba ami baromira lerontja a használhatóságát. Harmadrészt a Jupiter 3900 Ft volt, a Chinont meg 8900-ért akarták adni. Ja meg ilyen apróságok, hogy ennek 1,2m a közelpontja, a Chinonnak meg 1,5m és végülis alapvetően makróra terveztem használni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest