- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4603 üzenetére
"egy kis oly-t még megnyomkodtam, de annak a képe nem tetszett..."
és ezt az egérmozin látottak alapján jelented ki gondolom
"pana g széria is tetszik, de az már nagy szerintem, és van ff vázam. szóval annyira nagyot nem akarok"
pana is van pici, mindjárt ott a gf széria, meg a gm1ha kiforrott milc-et akarsz akkor oly-panny, ha lehető legjobb szenzort, nex...de arra ha később fejleszteni akarsz vagy gyenge obikat veszel, vagy méregdrága zeiss-t. eos m: lehet, hogy tetszik ez is, de azért fontold meg, hogy milc fronton egyik leggyengébb eresztés: szinte nincs is natív obi rá, af sztem gáz, a szenzor meg bár aps-c elég öreg fejlesztés, a frissebb (akár m4/3) szenzorok mellett már nem egy nagy szenzáció a teljesítménye, sőt egyik leggyengébb
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest