Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
És szinte biztos vagyok benne, hogy Neked egy digitális több örömöt fog okozni, mint egy filmes.
A mélységélesség játékhoz meg annyit, hogy vigyázz, ki ne égesd a filmet a nagy blendévelNem tom milyen érzékeny a film, a min 1/500 záridő elég sok fényt engedhet át...
Közösségbe járáshoz nyártól lehet tudok segíteni Neked, de ne hidd, hogy egy fotóstalálkozón agyonsegítenek majd a tanácsaikkal....legalábbis nem jobban mint ha itt a fórumon kérdezel...
szerk: Közben látom lugosi hsz...nekem bridge gépem van, szerintem minőségileg ezek a bridgek zsákutca... viszont nagyon kényelmes kezelni...
szvsz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektív
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM A (Nikon F) + dokkoló
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest