Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ha nem vagyok indiszkrét mért pont pripjat? Nem egy megszokott fotós hely.
ha jól emlékszem tavalyi ''haditechnika'' ujság egyik számában van egy részletes cikk csernobil/pripjat rol, erőműbe is bementek ott volt egy orosz muki aki abbol, hogy milyen savanykás a nyála megmondta mekkora a sugárzás.
Nemgyenge egy újsáágcikk volt.
Ha új gépet veszel akkor már mindenképp digitálisat. Óriási egy élvezet az, hogy a foto amit délután a városban/erdőben csináltál már nézheted is a számítógépen. Ha kissebb pénzü hobbifotós vagy kezd egy kreativ kompaktal pl egy Canon A630al. Ennek az előde van nekem és 101%ig megvagyok vele elégedve. Ráadásul 80Kbol 1gigas memoriakártyával, aksikkal megkapod.
ja és rengeteg lefotozandó téma hever az utcán, az erdőben, a városban.... egy digitális géppel annyit fotozol amennyit akarsz, nem kerül pénzbe a monittorra való ''előhívás'', minden nap új kaland, új fényképek.
Nemtudom fotos weblapokon mennyit jársz, nézz be pl ide [link] őkse mentek a halott városig egy-egy zseniálisan jó expo kedvééért.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest