- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Zozzant #1544 üzenetére
Jólvan, kissé még nem működik az agyam, de ez azt jelentené, hogy M állásban minden M42-es váznál folyamatosan munkarekeszen volt a blende, és csak A állásban működött beugróblendeként?
Manuális K bajonettes objektíveken, amiről hiányzik az A állás, az nincs folyamatosan munkarekeszen, hanem az expó előtt ugrasztja be a váz a megfelelő állásra, ahogy azt illik. Amin van A kapcsoló, ott pedig elfelejthetjük a rekeszgyűrűt, mert a vázon lévő vezérlőtárcsáról állítjuk a blendét.Nem használok M42-es obikat, hisz Pentax vázon minek tenném, vannak K bajonettes manuálisok bőven, viszont amit tapasztaltam akkor, amikor épp alkalmam volt M42-őt kipróbálni K10D-n, az az, hogy Pentax váz esetén az M42 objektívek mindig munkarekeszen vannak.
Mindenesetre biztos, hogy nincs sok M42 tapasztalatom, meg ismeretem, szóval nem akarok szakérteni, nem is tudok, csak nem teljesen áll össze a kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest