Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph76
aktív tag
Hello!
Tud valaki bányászprogi beállításban segíteni?
Eddig Claymore-t használtam és ugye, azzal már nem tudok dec29 óta. Windows-on ment az egész, most Phoenix-et töltöttem le, de nem igazán indul, hiába írok át dolgokat.
Mivel volna érdemes bányásznom? Igaziból nem értek hozzá be volt állítva nekem és ment. Aki régen segített nem válaszol, így csak valaki "jófejségében " bízhatok.
Előre is köszönettel és tisztelettel, aki ráérne egy pár percre.[ Szerkesztve ]
-
Morph76
aktív tag
Sziasztok.
remélem valaki tudja a megoldást, mert én nem. Amúgy sem vagyok a toppon bányászatból, de ezt végképp nem értem.
Claymore-t használtam még tavaly, de ugye az már nem igazán működik, mostanra sikerült phoenixminert beállítanom. Végre bányászok újra és a lekérdezés is működik.
A problémám az, hogfy a hash értékem jóval alacsonyabb. A 3080 most 63-67 között termel, ami jóval kevesebb, mint a clayjel volt. Ott megvolt a 86-90 közötti hash itt meg ugye csak 63-67. A kártya fogyasztásra 180watt körül ír és 79fok. A fogyasztás ugye nagyon kevés, ezért is gyenge a hash (gondolom). Mit kellene átírnom és hol, hogy meglegyen a 8x hash újra?
vagy más progit kéne használni? Segítségeket, 5leteket előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
Morph76
aktív tag
Még egy láma kérdés:
Hogy tudok ide screenshot képet beszúrni, vagy képet a gépemről? -
Morph76
aktív tag
Továbbra is szenvedek a 3080 beállításával. Csak 63-67 között hashal. Amikor elindítom a bányaprogit kb 1 percig ok van 88-89, utána szépen lemászik 70 alá és soha többé nem hoz olyan magas számokat.
valakinek tippje mit kéne csinálni?
Mivel kéne belőni, precision x, vagy AB (melyik verzió)?
Köszönöm, előre is! -
Morph76
aktív tag
Most 77-78 a hash.
gpu -100, ram +900, power target 67%, és a 3venti 60-on.
Mit kéne még nyúzni?
precision-x a progi...[ Szerkesztve ]
-
Morph76
aktív tag
Hello.
Nem tudom volt-e a kérdés. Ha két kártya van a gépemben, tudok játszani bánya közben, vagy ugyanúgy megeszi a kártyák teljesítményét? Nincs sli, semmi. Gondolom a logika azt diktálja, hogy akkor sem érdemes játszani... -
Morph76
aktív tag
Hello.
Talán nem off, ezért ideírom.
Precision X, miért nem jegyzi meg a beállításaimat?
Elmentem jobb oldalra több számos helyre, mást és mást. Mikor újraindul a gépem, nincs elmentett állásom semmi. Valaki tudja a választ?
Tök uncsi már mindig belőni az órajeleket tdp-t újra és újra... -
Morph76
aktív tag
Valaki bányászik eth-t 3090-nel. Mennyit bányászik? Mert olvasok 150-t is és 110-t is. Mi az igazság?
-
Morph76
aktív tag
Valaki tud nekem abban segíteni, hova kell berakni a bánya progi indítófájlt, hogy újra indulásnál egyből menjen?
Illetve az is a kérdésem, hogy a win10, mindig valamit kér bejelentkezéshez, vagy csak 1 enter, vagy jelszó, vagy pinkód, hiába kapcsolok ki mindent a bejelentkezési lehetőségeknél.
ugye ez azért probléma, mert ha áramszünet, vagy valami közbeszól és nem vagyok otthon, akkor szippantós kocsi!
Hálás köszi! -
Morph76
aktív tag
3060ti -vel aki bányászik, mennyit ad a memóriának +?
Órajelből ott mennyit érdemes levenni?
Köszi előre is. -
Morph76
aktív tag
Még egy kérdés vegyes konfighoz. Ha egy 3060ti és egy 2070 egy gépben van, mindkettő driverét fel kell rakni, vagy elég a 3060ti-nek a drivere?
Esetleg 260super-hez beállítása van valakinek, kb mikor lenne ideális? Ez a htpc-ben van és
azt is belőném pontosabban. Ezt is köszi.[ Szerkesztve ]
-
Morph76
aktív tag
válasz s7evcsenko #57292 üzenetére
Nekem is. Már be akartam írni, de megnyugodtam másnál is van...
-
Morph76
aktív tag
Hello. Valaki tudja miért nem hajlandó a precision x1, újraindulás után a beloadolni a beállításaimat? Ez a konfigom mindig újraindul és alapon kezd el bányászni, letojja az előzetes beállításokat. A setup-ban az apply prvious settings be van pipálva...
-
Morph76
aktív tag
Úgy látom elindultunk lefelé... 1800 alatt az ether...
-
Morph76
aktív tag
Én már ott tartok, hogy a kezdeti lelkesedés, amivel néztem az aprót teljesen elmúlt. Értelmetlenül magas árak, nagyjából beszerezhetetlen vga-k. Márciusra ígért az Nvidia droppot, de kétlem, hogy azt a piac nem szívja fel simán. Mire kártyák újra lesznek MSRP+-os árban, az nyár. Ha az árfolyam addig marad, akkor talán inkább ősz.
1080Ti- ért láttam 300-t kérni. Agyrém, meg annak is, aki megveszi. A szép az, hogy 57 eth hashel hirdeti...[ Szerkesztve ]
-
Morph76
aktív tag
3070-re kb mi az ajánlott mining beállítás?
Ugyanaz, mint a 3060ti?
Köszönöm. -
Morph76
aktív tag
Hello, kéne egy kis segítség.
Valaki találkozott már olyannal, hogy berakja az 5 risert az 5. 360ti-t és a gép se kép se hang. Egyik slotban sem megy. Nem ad képet a gép. Ha kiveszem és csak 4db van nincs semmi problémám... A deszka egy asus z390 prime. Köszönöm. -
Morph76
aktív tag
4000+ dolláros jó reggelt mindenkinek!
-
Morph76
aktív tag
Hello.
Ismerősnek segítenék bányászni. Bittrexen, már sokadszorra nem megy át a biometrikus azonosításon. Van valami 5let miért? Illetve, hova lenne még érdemes bányászni, ha sehogy nem sikerül a felregisztrálás? (poloniex?)
Másik kérdés:
Egy EVGA Supernova 1200W p2 elvisz egyszerre 6db 3060TI-t elméletben?(gyakorlatban?)
Köszönöm a segítséget előre is. -
Morph76
aktív tag
válasz fireman123 #69401 üzenetére
Nem.
Végeredményben mind1, hogy hova regisztrál? Vagy vannak lényegi különbségek a portálok közt? -
Morph76
aktív tag
Ok. Természetesen ETH volna a cél. A binance-t nem próbáltuk, lehet akkor az lesz.
De, amúgy valaki belefutott már, ilyesmibe a coinbase-nél, hogy nem megy át többször sem az azonosítási folyamaton? Binance-nál lehet ilyen?
A 2. kérdésemre hogy egy 1200wattos evga platinum táp elég 6 db 3060Ti üzemeltetéshez?
-
Morph76
aktív tag
Hello.
Cimborának eladtam egy riget. Phoenix megy( ment) rajta. Bittrex-re van a ő walletje is beállítva. Ethrmine.org-on monitorozzuk. Viszont ott a paymentet nem tudjuk a default 1-ről 0,1-re állítani (change treshold), mert a "notification-nál nem engedi elmenteni az email címet, ahol kéri az ip-t is hozzá. Hiába nézzük ki a whatisyouripadd oldalról nem fogadja el.
Remélem jó magyarul fogalmaztam . Mi, ilyenkor a teendő? Előre is köszönöm a segítséget. -
Morph76
aktív tag
Hello.
Azt tudja valaki, mit jelent a gas price limit ? Nem utalódik ki pending-ben van a coinrész.
Ha feltolom a limitet kijön? Most ilyen drága lesz a kivét így? -
Morph76
aktív tag
Hello. Lehet vótmá, de megkérdezném. Reggelre nem bányásznak a rigjeim. Azt írja, pirossal, újabb phoenix verzió kellene a DAG-hoz...
Letöltöm az újat és bekonfigurálom és probléma megoldva?
Vagy valami más, illetve ez jelentkezett másnál is?
Tisztelettel:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar