- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
aerosmith #58206 üzenetére
Nincs mit abbahagynom. Ennyiből is látszik ...... (inkább hagyjuk)
Én nem degradáltalak, nem szóltalak le.
Azt mondtam, hogy pont most beszéltem egy olyan emberrel aki úgy gondolkozott mint te.
Ez egy megállapítás volt. De nekem megy a matek képzeld, neked a szövegértelmezés látom kevésbé. Olvasd el újra mert végig pozitívan írok arról az egyénről és szituációról is. A végén elpoénkodtam mert ilyen vagyok, ilyen elven aki ennyire fosos tényleg ne menjen ki az utcára mert elüti a busz... de ez tök mellékes.
Nem vagyunk egyformák és én ezt szóvá sem tettem, hogy bajom lenne ezzel.(hol láttál ilyet?) Nekem eltér a véleményem és ennyi. Ezt nem fogom soha megérteni, ha én elfogadom a másik véleményét (mert elfogadtam a tied, mint írtam is nyilván bármi előfordulhat és igaz persze),attól hogy én leírtam a saját tapasztalatom (Pláne nem ajánlottam!! szóval megint nem ment a szöveg értelmezés) akkor azt miért nem lehet elfogadni és normálisan leírni a véleményed, (amit eddig is tudtam, hogy ha nem muszáj a sata akkor ne) miért kell előadni magad az ilyen copy paste infóra odavágott "matek megy?" degradáló dumával. A példád is tök irreleváns
na én itt off vége.
Nem fogok a semmi miatt magyarázkodni, mert abszurd.ON
Amúgy meg nem tudom nálatok miben más nekem 3 hónap alatt soha nem volt egy win restartom, miner restartom stb semmi! 0-24 megy és azon kívül mikor én állítgatom és esetleg test fázisban megy valami, soha nem volt semmi még.
Lehet mákom van, vagy nem hajtom úgy ki a VGA-t vagy nemtudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Assetto Corsa EVO
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lumia 950 Szép állapotban
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest