Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Eddigi legkisebb difi emelkedes ltc-nel?

-
TD7
csendes tag
válasz
gyuszaa
üzenetére
Megpróbálok alkudni belőle, mivel egyáltalán nem értek a témázoz ezért fordultam hozzátok segítségért. Nem tudom azt se hogy ennyi mh/s mennyi ltct jelent
próbálom megérteni az egészet egyelőre, esetleg valahol utána tudok olvasni a dolognak? hogy hogy is működik ez az egész? -
Reggie0
titán
Ja ugy igen. Mondjuk ki kell probalni, mert en legroszabb esetre szamoltam. 1.8 es 2.2 kozott lutri, hogy mi jon ki.
Szerk: igen, de en azt is belemertem, hogy 4 kartya van egy gepben. Magyarul eleg surun vannak, hiaba a HAF haz.
-
-
gyuszaa
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
Nem igen, ittakary 2 ilyennel bányászott anno btc-t, 1 mh/s körül kihozható belőlük simán egy jó beállítással.
2200 kh/s legrosszabb esetben is megvan összesen.
(#2785) TD7
Videokártyán és a tápegységen, házon kívül a többi az filléres téma, nem is érdemes beleszámolni ekkora tételnél.
Mostani áron (míg van kereslet, darabokban ennyiért vinnék kb.) :
1 db 7970 : 70-75k között (amennyiben garanciásak, és min. 1-1,5 év)
1 db 7870XT : 40-45k ( szintén fontos a gar., emiatt a gyári hűtő megléte is, és jó lenne tudni mi van most rajta.)
CM silent pro 1500 (enhance belső) : kb. 40-45k ( szűk piaci réteg nagyon, garancia legyen )
haf 942 ház : 30kÉs papiros garancia legyen, jóska pista nemér.
Későbbiekben sok felhalmozódott kártya miatt nehezebben tudod eladni, meg inkább r9 270 - 270x, r9 280x-et fognak venni, vagy nyomott áron ezeket. Tápegységet se fogják elkapkodni.
-
Reggie0
titán
Az ASIC miner egy olyan banyasz eszkoz, amiben kifejezetten csak az adott algoritmura gyartott cel IC vegzi a szamitasokat. Ezek jellemzoen jobb energiahatekonysaggal mukodnek mint a videokartyak es ha nagy szeriaban gyartjak akkor olcsobb is lehetne. Ez a litecoin es egyeb scrypt algoritmusu altcoinra mar nem all fent olyan mertekben, mint a bitcoin es hozza hasonlo double sha256 algoritmusu altcoinokra. Ennek az az oka, hogy a scrypt algoritmust ugy talaltak ki, hogy nagyon nagy a memoriaigenye, igy igazabol nem a GPU vagy cel IC szamitasi kapacitasa a korlatozo tenyezo, hanem a memoria savszelesseg. A memoria pedig ugyan olyan draga es ugyan annyit fogyaszt, akar GPU-ra rakjak, akar ASIC melle pakoljak.
(#2791) Geller_1972: URL? De nem is a letezese kerdes, mert mindenbol lehet asicot csinalni, hanem az, hogy mennyivel eri meg jobban, mint a GPU. Marpedig a fenti problemak miatt nem lesz nagy elrugaszkodas.
-
Reggie0
titán
Szerintem az ASIC minertol nem kell felni, nem lesz igazan versenykepes igy annyira nem fogja atrendezni a banyaszatot, mint a bitcoin eseteben.
Amiket meg olvasol, azokat mar 1 eve irjak kb.. A legtobb asic gyartos sztori csak atveres volt.
-
Geller72
veterán
..tavaszra még nem lennél nullán, ha minden optimálisan alakulna, akkor sem. És ahogy többen is írták, könnyen lehet, hogy az egészet kidobhatod egy hét múlva, ha az ASIC minerek jönnek. Már pedig teszt alatt van a dolog, ahogy olvasom..Akkor lesz egy jó nagy rakás vasad, ami kapásból felét sem fogja érni..
. És eladhatatlanok lesznek a vga-id, annyi lesz a piacon belőle. Többször írtam. Ha van felesleges, akár kidobandó pénzed, akkor vegyél..ha nincs, akkor felér egy öngyivel..
...és ahogy már nem csak én írtam, simán jobban jössz ki 2 db R9 290-el.. -
TD7
csendes tag
ja és igen, garanciás!
-
Reggie0
titán
Ez ugy 1.8Mh/s-t tud. Viszont kicsit kevesebb, mint 300e bruttobol vadi uj, ket kartyas r9 290 konfigot lehet epiteni 1.66 MH/s hashrate-tel.
(#2782) gyuszaa: lehet, en kH/J hatasfokot neztem, es abban nincs komoly kulonbseg.
-
TD7
csendes tag
Köszönöm a válaszotok!
Az áramot meg tudom oldani az nem probléma,a gép ára pedig 290e
így se érné meg? és körülbelül mennyit tudna ez bányászni/nap? -
gyuszaa
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
az tahiti le-s 7870, viszont a vrm hűtés nagyon gyér rajta (+4 fázis ráadásul), ha csak nem tettek rá normális bordát a hűtővel együtt.

Ez egy vicc, még játékra is ehhez a gpu-hoz ilyen felállással. Nem egy pitcairn teljesítményét hozzák, ha jól van beállítva 7950 (bár csak 256-os a mem. sávszél). Miningra nem használnám az biztos..
-
Reggie0
titán
Attol fugg mennyit kernek erte es van-e ra gari. Hatekonysagban ezek nagyjabol megegyeznek a 7950-nel. A 7970-t csak a magas fajlagos ara miatt, a 7870-t pedig a kisebb hashrate miatt nem szoktak alkalmazni, a favorit 7950 helyett. Tehat ha jo arat kaptal, akkor megerheti.
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
Ha azt mondom, hogy kicsi az esély arra, hogy kitermelje neked ez a konfig akár csak az árát is, akkor is megvennéd? Ettől függetlenül bányászásra jó gép. Én mondjuk a 4 vga helyett raknék bele 2 db R9 290-et, pont van is nekem kettő ilyen eladó..véletlenül..
.
. 4 kártya így sztem macera, fogyira is jobb két vga szerintem. Ha neked az áram mindegy, nem te fizeted, akkor nem szóltam.
. -
Dexar007
veterán
Nalatok mennyi egy kwh aram dija?
-
TD7
csendes tag
Szisztok!
Vettem pár LTC-t még fél évvel ezelött kb, nem is nagyon piszkáltam egészen eddig a novemberi mozgasig.
Viszont mivel ennyire megugrott hozott is profitot és arra gondoltam, hogy megpróbálkozom bányászni is kicsit. Nem igazán értek a témához mélyrehatóan. Ajánlottam nekem egy "bányászgépet" eladásra, de gyorsan kell döntenem. Nagyon megköszönném ha mondanátok vélemény erről a configurációról és hogy milyen eredményekre számíthatok vele.AMD ATHLON II X2 250 3.00GHZ AM3 BOX
COOLERMASTER RC-942-KKN1 HAF X
COOLERMASTER SILENT PRO M2 1500W
GIGABYTE GA-890FXA-UD7
KINGSTON 4GB HYPERX DDR3 1600MHZ CL9 KIT
Gigabyte HD 7970 3GB GHz Edition
Gigabyte HD 7970 3GB GHz Edition
VTX3D HD7870 BLACK 2GB GDDR5 (VX7870 2GBD5-2DHV3E)
VTX3D HD7870 BLACK 2GB GDDR5 (VX7870 2GBD5-2DHV3E)
7870-es vga-k gyári hűtése le lett cserélve.Előre is nagyon köszönöm!
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Ok, akkor ha vannak elvetemültek akik Geforccal bányásznak, akkor én sem vetem meg mobile Radeon 8750M el csináltatni 17W fogyasztással 102kh/sec teljesitmény tuning nélkül.
-
LLam
senior tag
akinek kevés az itteni fórum funkcionalitása az bátran nézze meg ezt!

-
Dexar007
veterán
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Nekem az az erzesem,hogy hiaba allitok feszt configon belul,semmi se valtozik.
Trixxen keresztul is probaltam,lejjebb viszem,belovi maganak,aztan fut tovabb meg akkor is ha emelt az orajel. -
musztiii
tag
Valaki esetleg GV-r928xoc-t tudott alulfeszelni?
-
-
Dexar007
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Alapfesz van nalam beallitva.Igy is orulok,hogy egyaltalan mukodik.
-
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Tovább már én se szórakozok vele,most így jó hadd bányásszon nyugodtan.

Egyébként se hiszem,hogy túl sokáig lehet ezt vga-val tolni(Bitcoinból kiindulva),kis apró csak összejön belőle.
Reggie0 : Nem használok Linux-ot,elvagyok a winnel.(ezt is uppolni kellene már,csak nem visz rá a lélek)
Catát raktam fel régebbit,mert a legújabb nem volt jó,most 13.3-as van nekem ez már jó,de pl 13.1-essel a miner se akart indulni.Overlocker Nekem 1.046 975/1500-on.

-
-
LLam
senior tag
ha van aki 5870-nel tolja (powercolor stock hűtős) vagy vapor-x sapphire az szóljon már rám pm-ben BITTE!
-
Dexar007
veterán
válasz
N.Ferry
üzenetére
Oo de meg mennyire vannak.Nalam az msi 7950 az istennek sem akart normalisan mukodni.Per pillanat is csak 550hasht tud,es nem is fog tobbet,mert mar belefaradtam az allitgatasaba.
Ez is 13-as intenzitassal mukodik a legjobban,threadre nem erzekeny,orajelbol is teljesen mindegy,hogy 1000/1300 vagy eppen 1100/1500,alig par hash a difi.
Erdekes modon az Asus kartyakat viszonylag rovid ido alatt belottem.Azok most is stabil 600-at tudnak fejenkent 55 fok mellett,felteve ha a szobaban nyitva van az ablak.Reggi: Viszlaaat!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Reggie0
titán
Akkor nem azt kellett volna eloadni, hogy erre veszi a kartyat. De mindegy.
Nyilvan nem ezzel fog kaszalni, de minek allnihagyni azt, ami tud hasznot hozni.(#2754) Dexar007: Ja, komoly kinzas az a 20%-os terheles. Hallani ahogy sikit a tehertol

(#2755) N.Ferry Esetleg probalj meg regebbi drivert, mondjuk 12.4. Linux alatt azzal jobbnak mutatkozott.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Az az igazság,hogy elvileg egyszerűen be lehetne állítani a kártyákat bányászásra,de közben mégsem.
Nálam pl. 13-as int. felett már csak kevesebb jön,van ahol el se indul.
A thread meg pontosan 11200,se alatta se felette nem jó(16x-el el se indul).
Mindez megspékelve azzal,hogy a Vapor saját bioszával nem akart 500-ra se felkúszni a rate,rá kellett tenni a Dual-x-ét amivel mostmár megy szépen jól alulfeszelve...
Szóval lehet vannak olyan kártyák amikkel pofon egyszerű a beállítás,de úgy látszik vannak olyan sz*pások is mint nálam.

-
HSM
félisten
válasz
Reggie0
üzenetére
Nem néztelek hülyének. Ugyanakkor továbbra is tartom, hogy csak akkor éri meg ilyen 120kh/s és 52W fogyival bányászni a jelenlegi körülmények között, ha amúgy is menne a gép. Ugyanis gondolom a gép a kártya alatt sem 0W-ot fogyaszt, úgy pedig az 52W máris praktikusan legalább 100W a 125kh/s-hez.
-
baji
tag
Oké akkor csinálok inkább. Köszi
-
baji
tag
Skacok, ha két gépről bányászok akkor kell csinálni még egy workert a pool oldalán vagy mehet minkét gép ugyanazzal?
-
Reggie0
titán
Nagyokos. Nem arra vette a 780ti-t hogy banyasszon(sem en a 770-et). Nem kell hulyenek nezni az embert. Viszont ha ugyis csinal valamit a gep, akkor nyugodtan lehet vele banyaszni a hatterben, energiahatekonyan. Olvassal vissza, ha nem vagy kepben, hogy ki mit irt, a kepzelgeseidet meg nem kell mas szajaba adni. Megy ugysem megy.
(#2745) Dexar007: Neked is szolt.
-
default.
őstag
sziasztok
ltc kalkulátorral kapcsolatban kérdezném, hogy:
- egy addott gpu hash rate-jét hogy tudom kiszámolni?
- network difficulty mennyi mostanában ? vagy ezt honnan lehet tudni ?köszönöm szépen előre is
üdv -
Reggie0
titán
Hogy lenne buko. Szorozd fel 5-tel mind a ket erteket es megkapod a 7950 teljesitmenyet es fogyasztasat.
-
-
janos666
nagyúr
válasz
N.Ferry
üzenetére
Ami elvileg szerepet játszana ebben, az a GPU feldolgozóinak száma, a VRAM mennyisége, és esetleg még a rendszer memória mennyisége (és talán egy bizonyos pont után még ezek sebessége).
Én pl. csak akkor nem kapok HW hibákat, ha a concurrency értéket a shadercount egész számú többszörösére állítom, egyébként mindig. Ezen belül minél magasabb az érték, annál magasabb az átlagos h/s (már amíg nem 0, mert el sem indul).
Ezt a szorzót elvileg úgy lehetne optimálisan megválasztani, hogy a HD5xxx VLIW5, a HD6xxx VLIW4. Tehát ezek lennének az alapszorzók (rendre 5x, 4x), és ezen felül még egy újabb egész számmal is szorozható, de nyilván csak addig mehet el az ember, amíg el nem fogy a VRAM. (Ez jól monitorozható GPU-Z-vel vagy AfterBurner-el is.)
HD7xxx és afelett nem vagyok benne biztos, mert a GCN-ről sokkal kevesebbet olvasgattam ilyen szemszögből, mint annak idején a régi Radeon-okról. De úgy hiszem a 16-os szorzó lenne számukra ideális. Perze csak azoknak, amiken van ehhez elegendő RAM, amúgy ennek páros számú hányadosa játszik, pl 8x, 4x.
De a 16x-et nekem is csak véletlenül sikerült egyszer beállítani és futtatni, mikor még az asztali gépben teszteltem egy szál 290X-et. Most a négyes fogatban csak 8-as szorzó látszik működni.
A rendszermemória foglalás így 1.1Gb a 4-ből. Szóval úgy néz ki, hogy az bőven elég, még 2Gb is az lenne, de a VRAM sem lett kevesebb, mióta másik alaplapban van.

Még arra tudok gondolni, hogy talán kell neki némi extra memória, mondjuk átmenetileg lefoglalva, mikor elindul, és létezik már rendszermemóriából képezett dinamikus videómemória Vista óta, szóval a sok rendszermemória talán ebben segíthetne. De ilyen teóriák fejtegetéséhez ismerni kéne a cgminer pontos működését és/vagy jobban kivizsgálni valami debuggerrel, hogy mi is történik mikor lefagy a cgminer magas concurrency értékek mellett.Az intensity az pofon egyszerű. Alacsonyan kell kezdeni, és a legvégén addig tolni, ameddig lehet a HW error megjelenése előtt.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Imafett
üzenetére
Ahogy én eddig észrevettem,szinte minden kártyához valami "egyedi" beállítás kell,hogy tökéletesen bányásszon.
Nekem kb. 2 délutánom ráment,mire elolvastam egy rakás fórumot,hogy mit kezdjek a Vapor gyenge teljesítményével.
Konkrétan 500 közelébe se akart menni a rate...
-
-
LLam
senior tag
válasz
Elbandi
üzenetére
köszönöm a választ.
nekem az nem tetszik h egy egyenrangú hálózatban kezdenek egyenrangúbb node-ok létrejönni, ez elvezethet oda, hogy mindenki csak ezekről fog szinkronizálni. HA ez megtörténik akkor elég csak ezt a pár tucat node-ot támadni és egy esetleges hamis blokkláncot terjeszteni általuk. Nyilván nem véletlen h csak 2 supernode-ot javasolnak a konfig file-ba tenni, hogy a többi kapcsolat normál node-hoz történjen, de a gyorsabbakról előbb kapod, vagy nem tartod be a javaslatot és csak supernodeokkal kommunikáltatod a kliensed..
persze lehet feleseleges a félelmem, de ez jelenleg bitonsági kockázatnak látom..
-
Reggie0
titán
válasz
Imafett
üzenetére
Nekem is igy kezdodott az eletem a 7950-nel. Probaltam regebbi verziot es azzal jol ment, de hashratet vesztettem. A lenyeg, hogy nem szabad feladni, fog menni 3.7.2-vel es az uj driverekkel csak meg kell talalnod a jo konfigot. a -g mindenkeppen legyen egy, mert nincsen sok memoriaja, es a thread concurrency-vel kell jatszal. Csak azon mulik. Esetleg rakjad fel a legutobbi drivert, ha meg nincsen fent.
-
cgminerben ha két kártya van a gépben, hogy kell megadni a két workert?
Jelenleg így néz ki:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100,100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1,1
c:\cgminer\cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://xy:3333 -u xy -p xyxy --scrypt --thread-concurrency 8000,6144 -Intensity 18,18 --worksize 256,256 --temp-target 65,65 --auto-gpu --temp-cutoff 77,77 --gpu-fan 70,70 -
Dexar007
veterán
Ti mennyi rejectedet kaptok wdc-nel?Nalam a poolos oldal 3.5%it ir.
-
törölt tag
válasz
Imafett
üzenetére
intensity 17-18 körül lesz majd jó neki, ha bányászni akarsz csak a géppel.
Sebességet beállítani úgy érdemes, hogy
1. hagyod alapon menni kicsit és beállítod a thread-concurrency értéket úgy, hogy ne legyen egyetlen HW error sem
2. felemeled a VGA memória órajelét ameddig lehet, fogyelve h ne legyen hw error
3. elkezded emelni a GPU órajelét, hogy ne legyen hw error
4. csökkenteni kezded a memória órajelét, figyelve h a GPU szinkronból ne essen ki. Ha kiesik, akkor csökkenni kezd a hashrate -
Imafett
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
az a probléma, hogy akár az i-t akár a threadc-t emelem/csökkentem, semmi se tetszik neki, mindenre jönnek a hw errorok, eddig ez az egyetlen működő legmagasabb hashratet hozó cfg
--scrypt -I 13 -w 256 --thread-concurrency 8192 -g 2 --lookup-gap 0 -o stratum+tcp://lite.coin-pool.com:3333
650.0 az avgha g1et próbáltam akkor csak ilyen 550
-i 20 nál hwerrorok
-threadc nél is megpróbáltam vagy 10félét és semmi :S
néztem -shaders 2048al, de az se segített rajtamazért aggódom.. mert látok neten ilyen 730-760akat is,
+ most szereztem még 2db ilyen kártyát ami a héten jön meg, és hát 3dbnál már.... 300kh/s.. ami nem kevés
az eddigi segítségedet köszönöm természetesen azért
-
Reggie0
titán
válasz
Imafett
üzenetére
A setx-eket ne felejtsd el, es probald igy:
-g 1 --thread-concurrency 20480 -I 20 --lookup-gap 0
Thread concurrencybol mindig a nagy szamok felol indulj lefele, mert a kicsiknel kez el HW errort dobalni. Esetleg a 24000-t is megprobalhatod.
(#2718) LLam: Stratumnal valoban nincsen, de ekkor a stratum kezeli le a blokkvaltast, szoval funkcionalisan mindegy ebbol a szempontbol. Szerencsed van, mert en nagyon sok magas stale rates poolal talalkoztam. Foleg a kisebbeknel ugrik meg, ha sokan kezdenek csatlakozni. Nyilvan nem birjak a terhelest. Pedig a WDC nem is egy gyors halozat, mondjuk a CSC-hez viszonyitva.
-
LLam
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
3 különböző pool-ban bányásztam a wdc-t. mindegyikben 4-5% között volt a rejectedem, szakmai véleményem az h túl gyors a wdc hálózatban a blokk generálás. stratum proxy esetén nincs is LP, ahogy az én poolonál sincs! azaz az ebben bányászóknak kisebb rejected kellene hogy legyen de nekem nem az..
-
Imafett
aktív tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy van 1db 7970es kártyám (Gigabyte, 1100/1500/20%powertune) , de átlagban csak 660-670kh/s a teljesítménye, jelenleg -I 13 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192 kapcsolókkal fut, LTC-t bányászom vele, valakinek esetleg hasonló kártyája, vagy ötlete amit megosztana velem a teljesítmény növelése érdekében? Válaszaitokat előre is köszönöm! - zegige
-
janos666
nagyúr
Igazából nem segíti az átláthatóságot.

Nem véletlenül találták ki a fórumokon az Új mellé a Válasz opciót, amit általában rögtön linkekkel formáz meg a fórummotor, mert így könnyen követhetőek a párhuzamosan zajló beszélgetések (rögtön látszik, hogy melyik hozzászólás melyikre válaszol, vagy épp új témát vet fel, illetve egyszerű és kényelmes kattintgatással követheted vissza az egyes beszélgetéseket).
Ez a hülyeség, hogy egy válaszban válaszolj három különböző ember kérdéseire, és te írd bele kézileg, hogy mikor melyikre válaszolsz (ó, netán még linkelgesd is manuálisan
) amit utána ugyan azok erőltetnek, akik az előbbit szépen megcsinálták, csak tönkre vágja ezt a logikus és átlátható rendszert.Persze egyes fórumok megtudták valósítani okosan ezt az új divatot is. Egyszerűen rákattintasz minden hozzászólásra, amire válaszolni akarsz, mindet beidézi neked, aztán az idézetek közé kattintva sorba válaszolsz, és esetleg kitörlöd az idézett szöveg irreleváns részeit, hogy rövidebb legyen.
-> De ez a prohardver-en nincs, sőt nagyon messze is áll tőle, hisz eleve nincs automatikus idézgetés se. (De van Válasz funkció..., amit nem szabad használni.
) -
gyuszaa
őstag
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Már is jobb egy fokkal, mondjuk nem rossz ahhoz képest, 770-ek hoznak ennyit.

Nem egyből megy a kifizetés, be kell állítani a poolban, hogy mekkora összegnél utalja ki automatikusan, addig ott gyűlik az egyenleged. Lehet manuálisan is kiküldeni, de úgy nagy a fee. Visszajelzésként az ottani account adatokat lessed, de a hashrátát nem helyesen mutatja a pool.
-
Ricsiii1992
tag
válasz
gyuszaa
üzenetére
Már megsajnáltam azóta, most durván alulfeszelve, órajelezve megy, így 100w minusszal a gyárihoz képest, 175kh/s-el. Ha minden igaz sikerült mindent belőnöm, a pénztárcát is, meg hogy oda fizessen a pool...várom a csodát

Meddig kell várni hogy valami történjen? Azt mutatja a pool, hogy x ltc-t bányászok, de az account balance még 0. Beállítottam neki a pénztárcát is; vagy ilyen 0,1LTC-nél ne is várjak még semmit?
-
Tenken
őstag
Ezeket egybe is írhattad volna. Gondolom nem spammelni akarsz, de kicsit "zavaró" nézni.
Megnyithatod külön ablakban a válaszolni kívánt hsz-eket, és szépen beleírhatod egybe az összes közlendőt. Mindenki megtalálja és segíti a topic általános áttekinthetőségének megmaradását. -
gyuszaa
őstag
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Megéri kínozni azt a kazánt? Ráadásul nvidia, áramot se hozza vissza kb.

-
LLam
senior tag
az új kliens frissítési instrukcióit olvastátok már? milyen egyenrangú hálózat az amiben vannak supernode-ok? ez naggyon nem tetszik
-
LLam
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
tök mindegy mit adsz meg, vagy ha ez hülyeség
akkor a xxxxcoin.conf-ban tudod szerkeszteni -
LLam
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
a stale NEM a pool hülyesége! honnan vetted ezt?????
szerk: olvad már el ezt pls.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- PlayStation 5
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- OpenMediaVault
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- DeepCool Tápegység 500W - PF500 (80 Plus, Aktív PFC, 12cm )
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

próbálom megérteni az egészet egyelőre, esetleg valahol utána tudok olvasni a dolognak? hogy hogy is működik ez az egész?
. Játszani még jó lesz..
.
.