Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Amit a .conf fájlban megadsz szerintem, amit létre kell hozni a \roaming-os mappában?
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Közben megtaláltam..
" For solo mining, launch cgminer or the mining program you use and begin mining.
cgminer ex: cgminer.exe --scrypt -o localhost:19991 -u **yourusername** -p **password** (without **)"Localhostban.. De milyen felhasználónév és jelszó kell?
-
WDC-hez illetve egyéb alcoinhoz hogy kell pontosan beállítani a solo mininget? Please help valaki.. Elegem van a poolokból..
-
Dexar007
veterán
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
En mar egy ideje nem futok a hazban a vgak miatt.
Szoval a 60ezres aramszamla csak 30 valojaban,mert ennyi menne el futesre nagyjabol. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Reggie0
titán
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
Pedig az meg nem is fut igazan

-
Ricsiii1992
tag
Fél órája bányászok alulfeszelt gtx480-al, kezd melegem lenni a szobában

Szépen nyomja 200kh/s-el
játszani jó. -
Reggie0
titán
Valaki tud egy hasznalhato globalcoin node-ot? A hivatalos node-ok gyakorlatilag nem mukodnek.
-
janos666
nagyúr
Vajon hogy nézne ki a CoinWars rangsor, ha nem csak a difficulty értéket és az árfolyamokat, de az átlagos stall reject értkeket is figyelembe venné?

-
Vektast
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Én a bitcointalk-os linkről szedtem le a glxqt-t 4 órája. Nem tudom hogy jönnek e a coinok mivel csak 170kh-val nyomatom egy ratyi 7750-esen. Nem fogom erre használni a 3 7950-est mert azok PPLNS poolban dolgoznak más coin-on. Amúgy a fastcoin elég megbízhatónak tűnik..nem úgy mint a glx vagy spots.
-
htc07
addikt
válasz
Reggie0
üzenetére
Jogos
Jobb ötletem nincs, mint vm-ben futtatni és kiutalni netes walletba gyakran. 
Szerk: valahonnan megauploadról töltöttem le én is ha jól emlékszem
Szerk2: bitcointalk glx forum topic, downloadsnál tökéletesen működik a link, csak nem kattintani kell, hanem bemásolni címsorba.

-
-
Reggie0
titán
Akkor vagy az intensity vagy a thread concurrency tul nagy es eleve keves hozza a GPU memoriaja. Ha az intensity-t 1-el noveled, akkor duplajara no a gpu memoria igeny.
Esetleg erdemes lehet megprobalni a gpu threadek szamat 1-re levenni -g 1 kapcsoloval.
Szerk: Igen mehet kozvetlen oda. Azt irja a crypty, hogy ne banyasszal kozvetlen a szamlara, mert eltunhet, de ezt azert irjak, mert igy is baromi sok tranzakciot kell feldolgozniuk, es nem mindegy nekik, hogy 1-esevel vagy 10-esevel utalsz. Elozo heten bovitettek gepparkot, de igy is tul vannak terhelve. Irtak a hirek kozott.
-
Reggie0
titán
Nem letezik. Nekem 2 db 290-es megy 2gb rendszer memoria mellett.
A memoria hiany(de ez a kartyan levo memoria, ami miatt kilep a cgminer) akkor fordul elo, ha nem futtatod le az alabbi parancsokat, mielott inditod a cgminert:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1A masodik parancs nem kotelezo, ezzel az OS terhelese csokken kicsit.
Ket kartya eseten kulon is lehet parameterezni oket. Ekkor a parametereket kartyankent vesszovel elvalaszva kell felsorolni. Peldaul:cgminer -I 20,16 --thread-concurrency 8192,40960
-
Reggie0
titán
válasz
musztiii
üzenetére
Az a problema, hogy a honlaprol letoltheto wallet 0.5-os, mig mar a 1.3-at hasznaljak. Valami anomalia miatt a coin honlapjara rossz kerult fel es igy a tomegek nem fernek hozza a 1.3-hoz. Akinek pedig megvan az banyassza. Azert is szarnyal ennyire coinwarzon, mert kevesen tudjak termelni.
(#2671) Vektast: Es jon is a coin? A bitcointalk-os link 2 hete meg nem mukodott.
-
N.Ferry
senior tag
Hihetetlen,hogy bios flash kellett ahhoz,hogy normális rate-em legyen..

-
musztiii
tag
válasz
Vektast
üzenetére
elvileg nem is megy a pool igazából
"For the time being I've had to completely shut down the Galaxycoin pool, the wallets crashing on startup so the pool can't even start. I've tried reloading the block chain but this didn't fix the problem, I'm not sure if its a GLX problem in general or just my wallet. I'll see what can be done but at this stage GLX mining is closed."
-
Volu
tag
Sziasztok!
Létezik, hogy 2GB Ram nem elég a cgminernek? (R9 270-es kártya szólóban)
A thread-concurrency 15232 paraméterrel hibával indul és kilép, holott 8192-vel működik.Valamint mi a helyzet olyan szituban, ahol két különböző kártya van egy lapban? Szerencsésebb 2 cgminert indítani, vagy paraméterezzem egy cgminer alá? Itt is leginkább a rendszermemória igény miatt érdekel, mert 4Gb áll rendelkezésre.
-
Faxxx
csendes tag
válasz
Overlocker
üzenetére
probalj kulonfele verzioju cgminereket
-
shortcutme
tag
válasz
bandy00
üzenetére
Szerintem jelenleg a legegyszerűbb, ha veszel Bitcoin-t a https://localbitcoins.com/ -on (akár mo-i átutalással, akár személyesen) és azt átváltod egy váltónál pl. http://www.kraken.com -on.
Így meg tudod úszni a külföldi utalás díját és idejét. (0,30%, de minimum 8 EUR!)
Vagy keresel valakit, aki fórumon (akár itt, akár bitcoin.hu-n) árul Litecoin-t. -
válasz
siemenss65
üzenetére
Sajnos en is ezt olvasom h rengetegen kapnak hw errort..es szenvedni kell vele.. A masik eset pedig h belovi es egybol 650 ... En ezt nem ertem..
-
siemenss65
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
most vettem egyet én is, és az első jelző, amit olvastam róla fórumokon így utólag az, hogy pain in the ass
És tényleg. Ma kb. nettó öt órát öltem abba, hogy 530 kh/s kijöjjön belőle stabilan.
1100, 1500, tc 11776, i13 - itt nem ad hw hibákat (legalábbis nekem. de amilyen hisztis a kártya, könnyen lehet hogy ugyanez nem működik máshol)
Holnap még reszelem hogy több-stabilabb legyen. -
7950-em meg mindig hw errorozik, barmilyen threads-concurrency mellett. 13 intensity mellett hibatlan. Otlet ??
-
-
HSM
félisten
válasz
westlake
üzenetére
Ez egy játékkártya. Annál egyszerű a képlet. Nagyobb órajel = nagyobb teljesítmény. De ez bányászat. Megfelelő szinkronba kell őket belőni az optimális sebességhez. Olyan ez, mint a gyárban a szalag. Ha túl gyors a munkáshoz képest, az is csökkenti a termelést, és ha túl lassú, az is.
A 290x-től amúgy tényleg nem túl acélos 800kh/s.. Ha nem zavar a feltekert hűtés, 750-et egy jobb 7970 is tud.... Sima 290-eket lehet látni 850-900 körül.
-
Sotho
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Khs csökkentő tényezők:
-nincs szinkronban vagy nő a késleltetése a vga memóriának
-csökken a gpu órajel (csökken a számítási teljesítmény)
-csökken a ram frekvencia (adatátvitel csökken)
A két utóbbi hatással van az elsőre mint számodra is kiderült ezért lehet órajelcsökkentéssel sebességnövekedést elérni. A dolgot tetézi az is hogy függ a drivertől és a cgminer verziójától is.
cgminer elindításakor létrejön a könyvtárában egy scrypt kezdetű .bin file amibe fogalmam sincs mi íródik be de ha egy újabb driver van fent a gépen és más cgminer de ezt a korábbi .bint bemásoljuk a cgminer könyvtárba az előző rendszer sebességét kapjuk (feltéve ha elindul) Na erre varrjál gombot.
-
westlake
félisten
Most nézem, hogy elég sokatt esett a WDC a BTC-vel szemben. Már csak .0006369-en váltják.

-
akrobet
tag
Próbáltam, sajnos ahogy írják az oldalon is, gondok vannak az elszámolással, úgyhogy alig kapok pár grandcoint 1,1MH/s-ra.
Warning: There is ongoing problems with communication between stratum and the Grandcoin client which is causing intermittent errors submitting some found blocks to the Grandcoin client. The issue can be seen here:
https://github.com/moopless/stratum-mining-litecoin/issues/48If you continue to mine Grandcoin on this pool, please take these issues into consideration. We will be trying to find a solution over the coming days.
Más pool esetleg Grandcoin -ra?
-
westlake
félisten
R9 290X 880MHz/1250MHz (GPU/Mem), 800khs. A default értékek: 1GHz/1.25GHz. Akár csökkentem, akár emelem a sebességeket, a khs csökken! Várom az elfogadható magyarázatokat.

Ja és valamiért az i20 nekem nem jott be, csak az i19. -
-
Tökmindegy, arra jöttem rá, így sem úgy sem fogja pontosan számolni. A lényeg az a szám amit a cgminer mutat, illetve hogy a balance-om arányosan nő.
-
-
bandy00
csendes tag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok a témában, elolvastam már jó pár fórumot a BTC és LTC kapcsán.
Az érdekelne, hogy ha akarnék venni LTC-t akkor azt milyen biztonságos módon tudnám megtenni?
Illetve hogy várhatóan az LTC-nek is emelkedni fog annyit az értéke mint a btc-nek? -
Dexar007
veterán
Wdc factorynal 24 ora alatt 104 coint tudtam csinalni az eredeti 120 helyett.Itt mondjuk 0 wdc jar egy blokkert,ez normalis?
-
akrobet
tag
WDC bányászok egyelőre, csak kíváncsiságból kipróbáltam a GDC-t, mert elég sokszor van a coinwarz toplista élén. Sikerült is megfejteni egy blokkot, közben, de messzemenő következtetéseket még korai lenne ebből levonni...
Hagyom futni egy darabig, aztán majd látom
Más WDC poolba már nemigen fogok regisztrálni, már most is 2-n vagyok, de köszi a tippet

-
Tenken
őstag
Hogy lehet eldönteni, hogy az adott pool-ban megkapom-e azt a mennyiségű coint, ami a számok alapján járna? Mekkora időintervallumot érdemes megnézni?
Próbálgattam utána számolni már, coinwarz-os kiírás meg az én minerem átlaértéke/uptime-ja és pooltól kapott coin mennyiség alapján, de eddig majdnem mindenhol kb 25-30%-al kevesebb a mért eredmény, mint a cwz-s.
Ez normális, rosszak a poolok, vagy valamit kihagyok a képletből? -
WiZARD
veterán
ezzel 2 gond van:
hagyományos pénzt ingyen és korlátlanul lehet nyomtatni
ezeknél a cryptopénzeknél eleve maximalizálva van a "kibocsátható" mennyiség, és az algoritmusból adódóan nem ingyen megy a nyomtatás, sőt egyre több befektetés (számítás) kell a további "nyomtatáshoz" -
LLam
senior tag
és BLOKK!

-
LLam
senior tag
természetesen, amennyiben nem lépsz ki és a share értéked továbbra is nő azokéhoz képes akik nem kapcsolódnak vissza!
a PPLNS-t nem magyarázom egy akkora tapasztalattal rendelkező bányásznak mint uraságod

csak annyit még, hogy nem a poolomban keresed/kapod a wdc-t, hanem a hálózat jutalmaz, a pool csak felgyorsítja (és aprózza is egyben) a kifizetést.
-
LLam
senior tag
Uraim!
több kérdést is kaptam a WDC bányászatról (milyen meglepő ha már egyszer wdc poolt üzemeltetek
). Megválaszoltam mindenkinek a pm-jét (remélem) a lényeget ide is kiírom, mert úgy tűnik tévesen gondolkodtok az egész bányászati folyamatról.1. Nem blokkokat számol a minered, hanem utalásokat validál, a validáslás eredményét share formájában küldi be a poolnak, ami AZONNAL megkérdezi a hálózatot, hogy a beküldött share érvényes-e. Tehát NEM a poolban levő többi minerrel, hanem a hálózaton lévő összes minerrel versenyez a bányászod.
2. A difficulty egy számított érték, ami azt mutatja meg, emberi fogyasztásra alkalmasan, hogy ÁTLAGOSAN mennyi share kell egy blokkhoz, DE ez csak egy átlag mert a szerencse faktor az ilyen nagy kulcsterű bruteforce számolásokban NAGYON számít. Hogy mi is a luck? Nos az, hogy a beküldött share értéke a TARGET alatt vagy felett lesz-e, mivel véletlenszerű a dolog ezért hívjuk szerencsének. Ha a a share értéke target = vagy kisebb mint a target akkor BAMM blokkot kapsz jutalmul.
3. a WDC hálózatban sokkal magasabb a rejected érték mint az LTC vagy BTC hálózatban. Ezt tapasztalatból mondom, több éves bányászkodás után. CNC, GLX tapasztalatom is van de ott nem figyeltem ennyire az R értékre, valószínüleg nem volt ilyen magas, mert akkor feltűnt volna.
LLam
pool.1f.hu A magyar WDC pool (PPLNS, 1.1% fee) -
Nakivagyok
tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Dummy pluggal próbálkoztál-e már? HowTo: http://www.overclock.net/t/384733/the-30-second-dummy-plug
-
asaca
tag
Sziasztok én www.ltcrabbit.com vagyok.1.5 nap alatt összeszedtem 0.27 LTC.Szerintetek ez rendben van igy?-7950-466khash/s (igy nem hibázgat)
-
kugli81
aktív tag
Srácok ,hogy kell berakni még egy pool-t a scriptbe ? Éjszaka megállt a dgc pool-om
Ha ugyanaz a user és pass csak simán mögé irom a masiknak ? Vagy hogyan kell ne kisérletezgessek
? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy a tompoolba nem lehet regizni, csak az bányászhat ott aki meg lett hívva.
WDC nepszerusege szerintem csokkent most leginkabb ezzel magyarazhato..
Néha picit több, de inkább többel kevesebb. Meg ugye az átváltás se mindig úgy sikerül, ahogy az ember jóelőre eltervezte...