Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15651) Twom4000


Twom4000
csendes tag

Nem igazan tűnik úgy, hogy mostanában lesz a feltámadás. Úgyhogy ha valakit érdelel kész rig nézze meg az aláírásom.

Eladó táp: FSP Raider 750W - 13kHUF

(#15652) folditomi


folditomi
tag

üdv.

Eddig krakenről OTP számlára kiérkezett 1-2 napont belül a pénz, most negyedik napja nincs sehol :(
Valaki utalt le mostanában?

(#15653) Cathfaern válasza schawo (#15646) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ezen az változtathat, ha tényleg kijönnek scryptre ASIC-al (értelmes hashrate mellett). Mert onnantól az egyik nem scrypt (és ASIC-al jelenleg nem bányászható) altcoin feltörhet.

(#15654) deadwing válasza Cathfaern (#15653) üzenetére


deadwing
addikt

Valszleg meg is fog szaporodni a nem scrypt altok száma, de én úgy gondolom a jelen helyzeten az sem segít sokat... Megint gyártja majd boldog-boldogtalan a shitcoinokat amire nem lesz igazán kereslet. Elment ez a vonat, én úgy érzem... Mindez 1 köcsög karpeles miatt. Kibaszott pár százezer emberrel a rohadék. Igen, én úgy gondolom ő, vagy ők nyúlták le a pénzt, valakikkel karöltve. Ha nem így lenne, már nem élne...

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#15655) GIJoe válasza Cathfaern (#15653) üzenetére


GIJoe
addikt

XPM, MMC... van egy pár...

(#15656) janos666 válasza deadwing (#15654) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ha nem így lenne, már nem élne...

Nemrég 'megtalált' 200k BTC-t. Ha már előtte meghal 'természetes' szívrohamban, akkor ennyi sem került volna elő.

Ez sem hihetetlen kamu, hogy "izé, hát azt hittük az a BTC tárca már rég üres, de most mégis rájöttünk, hogy van benne 200k BTC, csak jobban meg kellett nézni".

Előtte ez sem hiányzott nekik, 200k ide vagy oda, aprópénzzel nem foglalkozunk. :DD

De ha esetleg tényleg ilyen hülyék, hogy azt a 200k-t csak így vesztették el, akkor lassan megtalálják a maradékot is. Illetve ugyan ez állhat arra az esetre is, ha csak különféle jogi/alvilági nyomásra kezdi beadni a derekát, és szépen megtalálni a BTC nagy részét, amit a saját zsebében felejtett.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#15657) deadwing válasza janos666 (#15656) üzenetére


deadwing
addikt

Szerintem egy nyomorult, maffiával kooperáló féreg. Erre nincs más magyarázat, tekintetbe véve, hogy a maffiának súlyos pénzei lehettek bent. Persze ez csak az én feltételezésem, de kitartok mellette. :)

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#15658) ati012


ati012
senior tag

LTCRabiton mint kiderült van pár LTC-m. De a PIN kódot nem tudom (minden hol u.az pedig, itt mé nem?).
Hogyan juthatnék hozzá?

(#15659) #99464704 válasza HSM (#15650) üzenetére


#99464704
törölt tag

Például? Milyen ötlet tudna egy coint fellendíteni a community-től?

(#15660) HSM válasza #99464704 (#15659) üzenetére


HSM
félisten

Marha egyszerű, népszerűvé és vonzóvá kell tenni a coint. Ebben lehet hatalmas ereje a community-nek. ;)

(#15661) schawo válasza HSM (#15660) üzenetére


schawo
titán

Hogy lehet a biteket vonzóvá tenni? Nyújt valamilyen szolgáltatást, vagy egyszerűen jó lesz ránézni? Max annyira, mint bármely random számra egy kockás matekfüzetben. Nem túl attraktív.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#15662) htc07 válasza schawo (#15661) üzenetére


htc07
addikt

elég ha lenyomják a viván, hogy a menőknek van sexcoinjuk, kapásból lesz mindegyik 13 éves leányzónak egy adag :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15663) schawo válasza htc07 (#15662) üzenetére


schawo
titán

Legfeljebb ennyi, aztán a műsort követően 3 óra múlva vége, mert nem lehet vele semmit se kezdeni. :)) Ha nem cirkulál, ha nem, lehet érte kézzel fogható dolgokat vásárolni, akkor csak bitek maradnak egy adatbázisban. Abban az adatbázisban, aminek az egytlen célja mindössze annyi, hogy egyre több bit legyen benne.

Ahhoz, hogy a bitekből pénz legyen, rengeteg, sok irányból érkező valódi pénz együttes erejére, és emellett sok-sok szerencsére van szükség. Jelenleg egyik sem adott az LTC-t kivéve a többi altcoin mögött.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#15664) ati012 válasza schawo (#15663) üzenetére


ati012
senior tag

Nyitni kell webshop-hálózatot, ahol csak coinnal lehet fizetni.

(#15665) janos666 válasza ati012 (#15664) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Gyakorlati szempontból ezzel az a baj, hogy míg csak egy-két dolgot vehetsz így, addig mindig valós időben rögtön fiat-ra kell konvertálnia a kereskedő rendszerének, és eleve ennek megfelelő coin áron kell listázódnia a termékeknek (persze ha nem akar - elég nagy - kockázatot vállalni), így pedig szintén nincs értelme, ha valaki a fiat-ot altcoin-ra váltja közvetlenül a vásárlás előtt, a kereskedő rendszere pedig fizetéskor automatikusan fiat-ra, mert magasabb lesz a költség és bonyolultabb a dolog, mint hagyományos bankkártyás fizetéskor, ha pedig számlát is kér, akkor nincs kvázi anonimitás előny sem. Szóval ez csak a meglévő coin-ok felhasználását segítheti, nem pedig a bányászoktól való felvásárlását (hacsak a bányász nem akar épp venni onnan valamit, de ez ugyan úgy kis metszet lesz, míg csak pár terméket vehetsz így).

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#15666) adi mester válasza schawo (#15663) üzenetére


adi mester
tag

Mostanában az LTC se a szerencsés coinok között van :R

Remélhetőleg nem sokára jobb lesz ez az árfolyam, most sok balhé volt a coinok körül. Ha az izlandi átállással is bajok lesznek, akkor az még egy pofon a bányászatnak. Ott már bevezetnék saját pénz mellé és az még is csak egy altcoin. Ha zökkenőmentesen megy ott minden, akkor nem lesz baj. (kop-kop)

Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D

(#15667) pappkarcsi


pappkarcsi
senior tag

280x.bat
conf

cmd-ből inditva és bat-ra is hibát dob. ötlet?

mod: fél órája még ezzel indult. azóta nem. :(((

[ Szerkesztve ]

Regisztrált: 2007 - 99 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése

(#15668) schawo válasza ati012 (#15664) üzenetére


schawo
titán

Tegyük fel, hogy modern digitális Robin Hoodunk úgy dönt, hogy céget alapít, belefekteti a pénzét (van sok millió dollárja, amivel nem tud mit kezdeni, és ő maga is unatkozik otthon), és örömet okoz a közösségnek azzal, hogy nyit egy webáruházat, ahol shitcoinért cserébe termékeket lehet vásárolni.
Bányász Jóska (BJ) megvásárolja tőle az esti COD-ozáshoz szükséges RedBull adagot, a pizzát és a legújabb gamer egeret. És teszi ezt a többi BJ is. Bányász Jóskák örülnek, mert van mivel COD-ozni (bicajozni, csajozni, stb. kinek mi tetszik). Robin Hoodunk is örül, mert célja volt, hogy örömet okozzon a közösségnek, és boldogan nézegeti a shitcoin számláját. Igen ám, de ezzel a shitcoin nem jutott közelebb a céljához, nem lett belőle pénz. Csak annyi történt, hogy most már nem a Bányász Jóskák számláján ücsörög, hanem Robin Hood walletjén változtak meg a számok, mostantól ő nem tud kezdeni vele semmit. Egy idő múlva elmúlik a boldogásg, legyint egyet, a milliók továbbra sem hiányoznak neki, és el is felejti, hogy valaha is volt shitcoinja.

Mi kell a pénzhez? Forgalom, körforgás, cirkuláció. Ehhez pedig "rengeteg, sok irányból érkező valódi pénz együttes erejére". A sok irányból érkezőn van a hangsúly. Hogy az egyszeri Robin Hood is tudjon valamit kezdeni vele.

Másik vairáció, hogy kell egy termék, amit kizárólag coinért lehet megvenni. BTC-nél adott volt a termék: kábítószer. Rengeteg kábítószer. Az csinált pénzt a BTC-ből. Kellett kokó, és emberünknek nem volt kedve két COD (nem , nem utálom a COD-ot) kör között elugrani a dílerhez? Irány a Tor, vásárolt online. Csakhogy a rendes pénz áramlása nyomon követhető. Megoldás a bitcoin. Vett bitcoint, fizetett vele a kokóért, az eladó pedig eladta a bitcoinját újra emberünknek, amikor az megint be akart állni. És meg is van a körforgás. Így is évekig tartott, amíg a bitcoin képes lett valódi pénzként üzemelni, legalább a feketegazdaságban. Aztán amikor a sarki fűszeres is be akart állni, akkor eszébe jutott, hogy mi volna, ha nem a váltónál szerezne bitcoint, hanem kiírná, hogy a krumpli 1 BTC/kg. Így megspórolja az adót (haha), megspórolja a váltási veszteséget, és a váltási kockázatot. Csupa öröm és boldogság. Így jött (jön) ki a legális(abb) gazdaságba is a BTC.

De ez nem segít szegény shitcoinon. A sötétfekete gazdaság pénze már megvan, tökéletesen képes ellátni a feladatát, mi a fészkes fenének fogadjon el a kokódíler shitcoint, ha ott a bitcoin is, ami épp ugyanannyira követhetetlen, és sokkal megbízhatóbb?

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#15669) pappkarcsi


pappkarcsi
senior tag

megoldva. cgminert ujra letöltöttem. bat átmásol és jó. viszont a reject 100% :))
/blog

Regisztrált: 2007 - 99 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése

(#15670) HSM válasza schawo (#15661) üzenetére


HSM
félisten

Érted Te szerintem pontosan, mire jó a community, csak jólesik tenned az értetlent. :P Pont ez a lényeg, a community szolgáltatásokat tud nyújtani pl. az adott coinért, és így mindjárt több a coin, mint egy pár beikszelt kocka a matekfüzetben. ;)

(#15671) schawo válasza HSM (#15670) üzenetére


schawo
titán

Lássuk, hány Robin Hood áll be mögé.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#15672) GIJoe válasza schawo (#15671) üzenetére


GIJoe
addikt

Elég lenne simán 1-2 név is. Elok Musk, Mark Zuckerberg

(#15673) Mesterlovesz válasza folditomi (#15652) üzenetére


Mesterlovesz
aktív tag

Hali, én csütörtökön utaltam, pénteken a számlámon volt. Megnézted, hogy sent a statusza a Krakenen?

2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

(#15674) Elbandi válasza schawo (#15668) üzenetére


Elbandi
aktív tag

most komolyan, te most az altcoinos topicban akarod meggyozni a banyaszokat, hogy marhasag altcoinokkal foglalkozni? :Y

[ Szerkesztve ]

(#15675) Reggie0 válasza schawo (#15668) üzenetére


Reggie0
félisten

Ha nincs miner, akkor a spekulansok nem tudnak mivel spekulalni. Kb. ennyi.

(#15676) janos666 válasza Reggie0 (#15675) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Az exchange oldalon történő kereskedéshez nem kellenek bányászok, csak ha be vagy ki akarod utalni. :P
Ha épp irreálisan magas a blokkidő, azt akár még tudatosan is megpróbálhatja kihasználni valaki, hogy ettől korlátozottabbá válik a jétéktér, elég egy exchange-re figyelnie, ahol az ő coin-jai vannak, és csak ott pumpálgatni, nem tudja senki kihasználni, hogy máshol olcsóbb, nem lesz ideje átutalni amit ott vesz.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#15677) nordenrena


nordenrena
csendes tag

MintPalon figyelem a 365coin szavazását. Most kapott kevesebb, mint 2 perc alatt 80 szavazatot. Az elmúlt 3 napban 4000-ről 24000-re nőtt a szavazatok száma. Érdemes odafigyelni.

Gondolkodott ma már?

(#15678) Zoty@ válasza nordenrena (#15677) üzenetére


Zoty@
tag

A mintPal-on hogy vezetik be a Coin-t szavazáson? Milyen időközönként?Illetve csak amelyik nyert?

Bocsi de nem ismerem annyira A MIntPal-t.

Texas HoldEm for ever!

(#15679) janos666 válasza nordenrena (#15677) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

MINTpal-ra is inkább meghalni mennek mostanában a coin-ok, mintsem szárnyalni. :U

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#15680) Vikthor


Vikthor
nagyúr

én azt hittem az itt elhangzottak alapján, hogy ha lassan is de eléri az XBT a 600 eurós szintet erre meg csak csökken... :(

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#15681) bazsyka


bazsyka
tag

Sziasztok!
Cleverminingen hol tudok egyenleget nézni?

(#15682) hanki válasza Vikthor (#15680) üzenetére


hanki
csendes tag

most csak a maradék spekuláns tolja le az árfolyamot, vagyis inkább próbálja, de elég szervezetlenül csinálják...

BTC-t vennék! PM!/

(#15683) Overlocker válasza Vikthor (#15680) üzenetére


Overlocker
veterán

Vihar előtti csend, azt mondom.. Californiában most megy a konferencia, több tíz startup fog indulni ismét..

(#15684) Zizi123 válasza bazsyka (#15681) üzenetére


Zizi123
senior tag

http://www.clevermining.com/users/YOUR_BTC_ADDRESS

(#15685) Zizi123 válasza Zizi123 (#15628) üzenetére


Zizi123
senior tag

Tehát miután kiröhögtük magunkat, hogy elgépeltem az értéket, esetleg van valakinek konstruktív ötlete?

(#15686) bazsyka válasza Zizi123 (#15684) üzenetére


bazsyka
tag

Oké köszi,még valami itt lehet LTC-t és BTC-t is bányászni vagy a kettő közül csak az egyiket?

(#15687) pappkarcsi


pappkarcsi
senior tag

Már nálunk tülekednek a jövő pénzéért[HVG]

Regisztrált: 2007 - 99 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése

(#15688) RAMBÓ válasza Elbandi (#15674) üzenetére


RAMBÓ
aktív tag

Szeretem, hogy mindig beesik egy-egy olyan ember a fórumba aki nem részesedett, nem részesedik és nem is fog ebből a kis haszonból, és ezért el akarja magyarázni, hogy értelmetlen és mennyire sz@r ez az egész dolog. Persze ő mindent jobban ért, mindent jobban tud, sőt csak ő tud ;]

(#15689) RAMBÓ válasza folditomi (#15652) üzenetére


RAMBÓ
aktív tag

igen, 2 napja, tegnap megjött

(#15690) Zizi123 válasza RAMBÓ (#15688) üzenetére


Zizi123
senior tag

Én sajnos csak most kezdtem vele foglalkozni, igy mar reszesedek ebbol a kis haszonbol, de ettol fuggetlenul semmire nem tartom. :)
Ugyanis mint irtam ebbe valoszinuleg friss toke nem megy bele, mert elfagynak/fogytak azon hulyek, akik raknanak csak azert bele penzt, hogy majd tobbet vesznek ki belole idovel.

Arrol nem is beszelve, hogy ne felejstuk el, hogy a mar tobbszor emlitett csucson (hype) is megveszi valaki.
Tehat az mar soha nem lesz penzenel ujra. Lehet, hogy ezt megcsinalja 1x 2x -es ennyi rahagyja az egeszet, es a budos eletben ra sem fog tobbet nezni.

(#15691) Reggie0 válasza janos666 (#15676) üzenetére


Reggie0
félisten

Ja, csak 0 coin van addig a forgalomban:D Amint megjelenik az elso miner, akkor kerul coin a rendszerbe, amit a minertol kell megvenni.

(#15692) adi mester


adi mester
tag

Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, amiben segítségeteket kérném.

Nem rég visszaállítottam 2 rigemet, hogy bányásszanak pár napig auróra coint. A pool, ahol bányászok: katt, aur3 A problémám az lenne, hogy tegnap dél óta bányásznak a rigek, de eddig még nem érkeztek coinok a pool számlámra. Szerintetek később fogom megkapni a coinokat, vagy valamit rosszul csinálok?

Korábban már bányásztam itt, akkor kaptam egy x összeget, most leálltam róla, de pár napig ismét el szeretném kezdeni. Ez bezavarhatott valamit a rendszerben? Jelenleg bent lévő coinokat érdemes lehet kiutalnom?
Köszönöm előre is a válaszokat!

Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D

(#15693) ati012 válasza schawo (#15668) üzenetére


ati012
senior tag

:R

[ Szerkesztve ]

(#15694) strategos


strategos
csendes tag

Sziasztok!

Probáltam beálitani ütemezett inditasként win7 alatt a cudaminert, a set.bat -adtam meg neki, teljes hozzáférést biztositva (full uac). De csak felvillan az ablak majd eltünik.
Valaki használja Task Scheduler-t? Ötlet?

Kösz előre is..

(#15695) doku77 válasza adi mester (#15692) üzenetére


doku77
csendes tag

Time Since Last Block : 88 hours 17 minutes 20 seconds

Szerinted? :N :(

(#15696) doku77 válasza bazsyka (#15686) üzenetére


doku77
csendes tag

Te tudod egyáltalán mit csinál a clevermining.com ????

(#15697) nordenrena válasza strategos (#15694) üzenetére


nordenrena
csendes tag

Nézd meg a beállításokat.
Nálam akkor szokta ezt csinálni a cgminer, amikor az egyik kártyám kiesik és emiatt a másik rossz értéket kap (HD6870 / R9 270X).

[ Szerkesztve ]

Gondolkodott ma már?

(#15698) strategos


strategos
csendes tag

Kedves, de cudamineröl van szó, a legujabb versio, automatan beallit minden...
1db kártya van a gépben...
ha manualban inditom a bat filet kifogastalanul megy minden....

(#15699) nordenrena válasza strategos (#15698) üzenetére


nordenrena
csendes tag

Akkor sorry!

[ Szerkesztve ]

Gondolkodott ma már?

(#15700) bazsyka válasza doku77 (#15696) üzenetére


bazsyka
tag

Nem tudom mivel most találtam rá,de ha elmagyaráznád örülnék neki :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.