Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szotadi
üzenetére
Kapitány féle Firefox beállításokat már végigpróbáltam sajnos semmi látványos előrelépés nincs.
Akkor az bakfitty, sajna egy dolog, amiket ott lehet kapcsolgatni és egy másik dolog az adott hardverkörnyezet, ez csak annyi, amit Te is megtettél, hogy végigmész rajta és vagy jobb lesz vagy nem. De legalább mindig van néhány kerülőút megoldás és használható a rendszered.

Sajna nálam is az a helyzet, hogy hiába javasolnak ilyen-olyan más böngészőt, a Firefoxot használom ezer éve, ennek minden vonzatával, ami csak annyit jelent, hogy ezután is azt akarom használni. Annak kell működnie és kész!
Próbálgattam már annyi jujdekafa böngészőt, nagy szart, legjobb a Firefox. (annak, aki azt használja régóta és ismeri, sync fut, etc.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Battlefield 6
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Próbálgattam már annyi jujdekafa böngészőt, nagy szart, legjobb a Firefox. (annak, aki azt használja régóta és ismeri, sync fut, etc.)
Rowon