- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, mert én is ennyit konyítottam hozzá, amikor még nem volt egy SSD-m sem és ezért is nem az SSD topikos írásokkal bombáztalak. Nem az a cél, hogy fitogtassunk rengeteg okosságokkal, hanem, hogy minél egyszerűbben megértsd Te is, mik az előnyei az SSD-nek.
Sokáig én sem akartam venni, egyszerűen a most 7. éves WD Black-em annyira tökéletes volt, de egyszer mégis annyira furdallt a kíváncsiság, hogy vettem egy Intel 520 120GB-os SSD-t. Onnantól kezdve már nem akarnék soha HDD-ről bootolni, ez a hozzáférési idő kicsit érezhetően különbözött! Nem is csoda a hatalmas különbség, hiszen nincs több pörgő tányér, nincsenek közöttük ugráló olvasófejek....
Én ugyanazt éreztem SSD/HDD váltásnál, mint Linuxra váltásnál! Miért nem hamarabb?
A lényeg, hogy a megadott írás/olvasás értékekkel nagyon nem kell foglalkoznod, kb a SATA3 felső határát úgy sem lépi át egyik SATA SSD sem, az access time meg emberi érzékelésnek tök mindegy, ms-ben van ill lenne megadva, felhasználó szempontjából mind kb ugyanaz.
A legfontosabb, hogy SSD vásárlás előtt ugyanúgy célszerű megnézni, melyik tipust érdemes megvennünk, mint HDD esetén, sőt! Itt még inkább fontos, mivel elég sokféle fizikai csatolása lehetséges, SATA3, m.2 SATA, m.2 PCIe, PCIe NVME, a protokol-ról most ne is beszéljünk, AHCI, NVME...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest