- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak örülök, ha segíteni tudok valakinek, neki is pozitív a dolog meg nekem is, mivel laikusként nulláról kezdtem anno, azzal én is folyamatosan tanultam, ha valaki felvetett egy problémát és én rácuppantam, hogy ez érdekel, oldjuk meg! Mivel folyamatosan változnak a disztrók is, így ha én aktívan segítek, azzal mindig benne maradok az aktuális vérkeringésben, mivel szinte mindig utána olvasok mindennek és ezalatt olyan infókat is felcsippentek, amik ilyenkor szembejönnek.
Ha passzívvá tesznek, akkor az ismereteim is passziválódnak hamar, nem jó ez senkinek. No de látom mióta eltakarodtam a Kezdőből, szinte kivirult a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- DUNE médialejátszók topicja
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest